Искам да сменя личното си име

• 21 168
  • 188
  •   1
Отговори
# 180
Богомиле(Дани), твоята пързалка поне се оказа полезна. Ако някой чете ще получи достоверно инфо, ако иска да си смени името. Малко е тъпо, че ни преметна, ама...поне направи добро на някой, който наистина се нуждае от такава информация. Не мисля, че страдаш от раздвоение на каквото и да било, вероятно и ти си имал/а предполагам нужда от инфото, което получи, дали за теб или за някой друг, все тая....Името ти(или името на приятеля ти) наистина е хубаво. Peace

# 181
  • София
Йордан за мъж бива - мъжко и солидно звучи, ама Йорданка...  Whistling

# 182
Здравейте!
Аз съм момиче на 17г. и искам са сменя личното си име.От това, което прочетох в Интернет разбрах, че трябва да имам разрешение от съда и съгласие от родител. Бихте ли ми дали повече информация и вашето мнение по темата.Всякаква такава ще ми е от полза Simple Smile
Иначе ако има значение искам да сменя името си от Йорданка на Данина.
И аз искам да си сменя името с някое по-популярно, че с това което имам сега лесно ме запомнят а това понякога е потискащо повярвай ми Wink така, че остани си с твоето име а и надали някой ти казва: Йорданке?! newsm78

# 183
Аз малко тъп въпрос, ама какво значи: "Богомил съм на практика, а иначе съм Йорданка..." newsm78

Ти си Богомил, но по душа си Йорданка или си Йорданка, но по душа си Богомил... Wink

# 184
Хаха  Laughing Наистина не съм ви преметнала, ако искате ми вярвайте разбира се няма как да докажа Simple Smile)
За имейлите да фенка съм на ЦСКА и имам няколко мейла, очевидно не е било свободно cska96 и ми т.н. , а тук имах друга регистрация, но не мога да вляза не знам защо.
Както и да е. Благодаря още веднъж за мненията каквито и да са били те.

# 185
  • София
Аз малко тъп въпрос, ама какво значи: "Богомил съм на практика, а иначе съм Йорданка..." newsm78
Мисля, че не ни трябва да знаем отговора.  Mr. Green

# 186
Мисля, че не ни трябва да знаем отговора.  Mr. Green

Права си, а и момичето/момчето поне е любезно и благодари за отговорите!
Като се сетя за оня дет нареждаше в оная тема, мамма миа.... ooooh!

# 187
О ДА, ония от зов за помощ белославския  Mr. Green Изтриха темата  Joy

# 188
Хаха  Laughing Наистина не съм ви преметнала, ако искате ми вярвайте разбира се няма как да докажа Simple Smile)
За имейлите да фенка съм на ЦСКА и имам няколко мейла, очевидно не е било свободно cska96 и ми т.н. , а тук имах друга регистрация, но не мога да вляза не знам защо. Както и да е. Благодаря още веднъж за мненията каквито и да са били те.

Whistling
Цитат
Последно Активен:
Съб., 13 Юли 2013, 22:00

topicclosed

Общи условия

Активация на акаунт