Искам да сменя личното си име

• 21 432
  • 188
  •   1
Отговори
# 90
Да, напълно нормално име. Аз изпитвам радост когато контактувам с госпожа Хуй. А  Бай Хуй е една от най-важните  акупунктурни точки в тялото.

https://www.google.com/search?q=bai+hui+acupuncture+point&ie … amp;client=safari

# 91
Сещам се  една ситуация... hahaha
 Преди години, работим си ние, шефа италианец, идва и пита колежката Стела:"Sei stanca?" тя супер обидена му казва, че името и е Стела а не Станка (справка: на италиански Станка е уморена, Станко уморен, а стелла -звезда) Laughing
Доста бързо научи езика hahaha

# 92
Сега, като стана дума за Станка, се сетих за класиката:
-Как се казваш!
-Станка!
-Не те питам с какво си дошла, а как се казваш!
 Laughing Wink Laughing

# 93
North West сигурно е гадно. ooooh!

# 94
  • В градината...
Да, аз пък за курвите от  Силистра се сетих, покрай Станката  Shocked

# 95
  • София
Май само на мен името Данина ми звучи съвсем нормално  Rolling Eyes Познавам жена с това име, не я свързвам нито с млекцата, нито с фолкаджийките, нито пък ми е кифленско - самата жена не е такава. Още един аргумент, че човекът прави името.
Имах състудентка Йорданка - ами не си харесваше името и винаги се представяше като Дани.

Дани, според мен най-важното е семейството ти да приеме промяната. Оттам нататък всичко е въпрос на една такса и малко време. Поинтересувай се административно как стоят нещата - дали ще стане по-лесно преди да си навършила 18 г или след това.

# 96
Въпрос на лично възприятие е името. Например Кичка Бодурова колкото и да се чужденееше и даже беше "забравила" да говори на български, в същото време явно си харесва името, защото си спомням, че даже се хвалеше с подарък от мъжа си - кола, на чийто регистрационния номер е изписано "КИЧКА". Аз, ако се казвах "Кичка", сигурно щях да се самозаколя при първа възможност, ако не ми позволят да си сменя името.

# 97
  • Варна
Нищо лично към авторката, да си прави каквото иска.

Сина ми се казва Йордан. Да е жив и здрав голям красавец е има хубави балкански гени ще е мъж като върлина. Нищо не предлагам, само да се похваля.
 reverance

# 98
Въпрос на лично възприятие е името. Например Кичка Бодурова колкото и да се чужденееше и даже беше "забравила" да говори на български, в същото време явно си харесва името, защото си спомням, че даже се хвалеше с подарък от мъжа си - кола, на чийто регистрационния номер е изписано "КИЧКА". Аз, ако се казвах "Кичка", сигурно щях да се самозаколя при първа възможност, ако не ми позволят да си сменя името.
Галено и казват Кица, поне така е известна сред бургазлии... как ли и викат галено в Америка  newsm78

# 99

Галено и казват Кица, поне така е известна сред бургазлии... как ли и викат галено в Америка  newsm78

Ъъх, Кийша?  Rolling Eyes

# 100
Нека мнението на разни непознати не те разколебае да промениш  името си.Важното е ти да се чувстваш комфортно,а това,че на някого Данина му звучи кифленско, или префърцунено си е негов проблем .Йорданка и на мен ми звучи кофти.И не,не е невъзможно името да се промени,имах съученичка,която от Сийка стана Емилия,проблемът беше,че в клас продължавахме да я наричаме Сиси.
Успех!

# 101
Авторката да има предвид, че без значение какво име си избере, хората пак могат да си я наричат със "селско" име. Например, моята любима леля се казва Ена по паспорт, но всички я наричат Еленка или Ленчето.
Много красиви имена се пренебрегват и хората си те наричат както им е удобно на тях. В университета, най-красивото момиче в моя курс се казваше Мария, но другите момичета започнаха да ѝ викат Марчето (сигурно за да я принизят малко или за майтап), но си остана така - Марчето. Също така две много красиви имена (според мен) са напълно загрозени у нас - София (Софка) и Александра (Сашка). Примерите са много.
Та идеята ми е, че каквото и да пише в личната ти карта, има вероятност името ти да бъде побългарено и загрозено.....и на императорските имена са им намерили "цаката" тук.

Успех ти желая все пак!  Peace

# 102
  • София
Галено и казват Кица, поне така е известна сред бургазлии... как ли и викат галено в Америка  newsm78
Четох в едно интервю, че Хачо Бояджиев й е казвал *ичка  Mr. Green

# 103
Поздрав от Кица

# 104
Авторката да има предвид, че без значение какво име си избере, хората пак могат да си я наричат със "селско" име. Например, моята любима леля се казва Ена по паспорт, но всички я наричат Еленка или Ленчето.
Много красиви имена се пренебрегват и хората си те наричат както им е удобно на тях. В университета, най-красивото момиче в моя курс се казваше Мария, но другите момичета започнаха да ѝ викат Марчето (сигурно за да я принизят малко или за майтап), но си остана така - Марчето. Също така две много красиви имена (според мен) са напълно загрозени у нас - София (Софка) и Александра (Сашка). Примерите са много.
Та идеята ми е, че каквото и да пише в личната ти карта, има вероятност името ти да бъде побългарено и загрозено.....и на императорските имена са им намерили "цаката" тук.

Успех ти желая все пак!  Peace

Тук си много права, аз съм го изпитала на гърба си - Веска, ми не е приятно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт