До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 095
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
извинявам се много връщах назад 4етох 4етох но не можах да разбера за каква история и трягедия става на въпрос Rolling Eyes

На страница 4 поста на DianaR в 10:17 часа

# 106
  • велико търново
благодаря Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry наистина много тъжно Sad пожелавам на тези родители които сега страдат но един ден съм сигурна 4е ще гушкат едно хубаво и здраво бебе,както казват хората всяко зло за добро Wink

# 107
  • София
Здравейте мамита Simple Smile
До сега бях на гости на нашите и майка ми като наизвади неща които е купувала за нашия малчуган ама до сега не ми ги е дала заради ММ които до скоро не искаше нищо да се купува,а тя наща си купувала от самото начало ама си трае  Laughing та видяла че почнахме да купуваме и ги наизвади.Има някой неща са за момиченце,защото като ги купувала още не се знаело какво ще е,но нищо пак ще си ги носи,защото са много готини  Heart Eyes
Сега ги снимах та ще ги кача в facebook  Wink

# 108
  • До морето :)
запис! После ще чет и пиша

# 109
  • велико търново
ей мам4ета на мен от 2 дена много взеха да ми се подуват краката....лежа стана и след 5 мин са като пони4ки Rolling Eyes

# 110
  • Gone with the wind
както казват хората всяко зло за добро Wink

Shocked Shocked Shocked

# 111
Здравейте и от мен пупинки   bouquet
аз цял ден съм във движение и не съм ви чела а както винаги сте изписали света  Mr. Greenвръщам се да ви чета  Hug

# 112
Привет тумбачета. Съжалявам за загубата на една от нас...  Няма какво да се каже в такъв момент...Дано в скоро време бъдат зарадвани с едно пухкаво бебче  Praynig
Незнам при вас как е но моите длани и ходилата ми врят. Само се чудя с какво да се разхладя. Моя калпазанин го усещам в ребрата, дали това означава че се е обърнал  newsm78 Нямам търпение до вдругиден да го видя. Събота излизахме за покупки, направо такива красотиии ако имах още пари в мен щях всичките да ги изхарча, обаче наистина момченцата са ощетени. Като гледах дантелените роклички за момиченцата, ми се прииска да имам момиче.. Ама здраве да е следващото ще е женско  Mr. Green
Танище и Естреа се губят, дано при тях всичко е наред с бебоците  Praynig

# 113
Много съжалявам за случилото се на тази мама  Cry, дано скоро всичко се оправи и да си гушкат живо и здраво бебче
Относно подстригването и боядисването и се боядисвам и се подстригвам, така бях и с първата бременност и повярвайте ми хич не съм му отрязала от достойнството , даже напротив smile3521 smile3521 smile3521
Иначе за изгаряне ползвам дефламол и кисело мляко  Peace

# 114
Понеже поглеждам от време на време близките теми за да видя как се подготвят другите майчета, искам да пусна тук нещо от юлската по повод даряване на стволови клетки. Знам, че е обсъждано и преди и част от нас ще запазят такива,  но можете и безвъзмездно да дарите :" МОЖЕТЕ ДА ДАРИТЕ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ОТ ПЪПНА ВРЪВ БЕЗПЛАТНО И БЕЗВЪЗМЕЗДНО! По този начин можете да помогнете на непознат болен човек, но и на свой роднина, ако не дай си боже в близките години му се наложи такова лечение и клетките още не са използвани от друг.  Но за целта трябва да се обадите предварително в Александровска болница, да търсите Валя Атанасова на тел. 02/ 9230690 и тя ще ви каже първо, дали болницата, в която ще раждате осигурява тази услуга и второ, ще ви даде комплекта за съхранение на кръвта и няколко документа за подпис."
Благодаря много за информацията, аз съм решила да направя всичко възможно да даря тези клетки, понеже нямаме възможност за съхранение в частна банка.

# 115
Мамита  аз да попитам много е неуместно, но какво се е случило на момичето, че така са се развили нещата с бебенцето?  Sad

# 116
  • София
Има ли значение какво се случило? Щом тя не е споделила, значи това е нейното желание, което смятам за много уместно. Защо да се натоварваме допълнително и да треперим до края да не ни сподели същата участ? До вчера обяснявахте как се страхувате да слушате "страшни" истории с родилки, днес всички рипат да узная коя е, какво е. Първо се престрашете да се подстрижете, тогава нека разискваме живота на другите, моля.

# 117
Сохо Дол, не съм от мамите , които не се подстригват и които се страхуват от такива истории.Аз лично ги игнорирам.Не ме интересува и кое е момичето.Знам , че щом тя не е споделила коя е значе ще се запази - има право.Но си мисля , че  тука сме се събрали не само да си изкарваме нервите ,а и да споделяме опит.Може нейната история да помогне на друга мама или поне да се предотврати подобна случка.Ако естествено зависи от нея.
Не питам за да се меся в живота на хората.То и без това не им е леко.

# 118
Аз въобще не смятам , че е неуместно да се интересуваме коя е мамата и какво се е случило . Все пак всички тук сме се събрали водено от едно нещо -бремеността ни ! Споделяме и говорим за бремеността си . Питаме и коментираме отново бремеността си . И ако нещо се се случило и тази бременност вече не е факт , то защо го смятате като нарушаване на личното пространство , че някои от нас сме се заинтересували ??? Смятате че това е просто чиста доза любопитство ли ??? Нали сме се събрали да споделяме , или не ?

# 119
  • Gone with the wind
И как споделеното, че някой е развил инфекция, или пък, че бебето се е омотало в пъпната връв (или пък нещо друго) ще помогне на друг да предотврати подобна трагедия?
Мисля, че това е ужасно личен и тежък момент и ако майката реши да сподели - ще го направи, ако пък й е тежко и не й се говори сме длъжни да се съобразим с това й желание и да не ровичкаме в раната й.

Общи условия

Активация на акаунт