До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 098
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Защото, както казах тя не е пожелала лично да влезне и да оповести случи ми се това и това, а е помолила един човек да я премахне от списъка. Вероятно нито и е до разкази в момента / тя самата едва ли осъзнава толкова скоро какво точно се е случило/, нито иска нас да товари. Диана много хубаво го е написала още сутринта - нека се помолим за малката душичка, както и за семейството. Аз лично се надявам никой повече да не влезе с такова искане тук, а да има само радостни новини.
Не ми се сърдете, аз така чувствам нещата, не искам да се засягате от думите ми. Ако все пак толкова много някой иска да научи нещо, спокойно може да и пише на лични, нали?

# 121
Здравейте, много съжалявам за лошата случка. Надявам се, че семейството ще събере сили да продължи напред по-скоро.
Предлагам вече да спрете да обсъждате коя е, защо не казва какво се е случило и т.н.

# 122
И как споделеното, че някой е развил инфекция, или пък, че бебето се е омотало в пъпната връв (или пък нещо друго) ще помогне на друг да предотврати подобна трагедия?
Мисля, че това е ужасно личен и тежък момент и ако майката реши да сподели - ще го направи, ако пък й е тежко и не й се говори сме длъжни да се съобразим с това й желание и да не ровичкаме в раната й.

Точно така , наистина е личен момент . Аз съм губила бебе и зная за какво става на въпрос . Мисля си  , че можеби беше най-добре в случаят Диана въобще да не споделя тази информация , и тогава нямаше да се стигне до там някои от нас да се питат коя е , защо се случило и.т.н.
Няма да коментирам повече , но искрено се надявам тази мама да намери покой и утешение , която и да е и каквото и да се е случило .  Praynig

# 123
Запис...Благодаря за темата Диана newsm51...
Страшно съжалявам за загубата на родителите Cry
А пък да спорим и да се заяждаме на тази тема е извиняваите пълна идиотщина...Не мисля, че някой тук се интересува какво е станало от любопитство... а точно за да избегне, ако може, да се случи нещо подобно с него.

Пете, на мен ми познава и за двете.

# 124
Много съжалявам и аз за случилото се. Дано бързо съберат сили родителите, за да продължат напред.

Иначе съм съгласна с казаното от Сийловър. Така направено, съобщението само постави много въпросителни. Предполагам, че Диана, в състояние на афект е написала поста си и не е преценила. Ако момичето не я е упълномощила да огласява случилото се, дискретно изтриване от първа страница щеше може би да е най-доброто. Както и да е, важното е сега семейството да надмогне случилото се  Praynig

# 125
Диана не е виновна, просто е споделила, че й е тежко. Спрете да обсъждате. Може би потребителката, която се крие, ще се покаже след време. Нейно право е да запази анонимност.

# 126
 Banghead съжалявам , че попитах.Не искам моя пост да предизвиква спорове.  newsm17

# 127
Ихааа, изпуснах ви последните дни и вие сте изписали страшно много Simple Smile сега ще наваксвам!

Аз искам много да ви се похваля:

Първо на тези, които ми стискала палци, ще се изфукам във фейсбук за какво беше Wink

А днес почнахме пазара - поръчахме си легълце и скрин, ето тези http://chipolino.com/uploads/products/original/f1d1441e6af885c67 … 9c1147600a595.jpg и http://chipolino.com/uploads/products/original/a11ffaf770c657d59 … df4aca16974b2.jpg. В сряда ще си ги вземем и ще кажа как са, но в магазина много си ги харесах Simple Smile то аз от месеци ги заглеждам, но чак сега ги видях на живо. Взехме и електрическа помпа на медела (похвалиха ми я много) и малко шишета и джиджавки, и дрешки от бялата къща  baby_neutral Много съм щастлива   Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 19:15 от new leaf

# 128
new leaf, скрина и легълцето изглеждат страхотно Simple Smile

# 129
new leaf, скрина и легълцето изглеждат страхотно Simple Smile

Подкрепям, много са готини! Да ги ползвате със здраве!

# 130
  • Пловдив
хей мами, здравейте Simple Smile
докато бях на море сте изписали предишната тема и сте на 9-та страница от новата. Лелеее утре до обед ще има какво да прайкам. Сега да се похваля...мойта малката е вече 2кг точно. Обърнала се е с главата надолу и всичко й е наред. Нисък ми е хемоглобина - 109 и затва ми изписа някакви ампулки дето от утре ще ги пия. Точно след 3 седмици трябва да ида да си взема 45 дневния болничен преди термин и тогава и тонове ще слушаме и МБ ще вземаме и така. Имам контракции, ама АГ-то каза че по добре няма да става и да почивам повече и хаповете да не забравям...
Та днес попътувахме едни 500км и сега съм се опнала на дивана и чакам майка, за да й разкажа как изкарахме на моренцето. Хайде лека вечер от мен за сега. Утре като ви изчета и видя актуалните теми пак ще пиша

# 131
new leaf видях страхотните неща във фейса  Hug супер са, а що се отнася за покупките на беби много ми харесват  Hug Hug Hug
Браво и за помпата, аз още не съм си купила , но съм я избрала  и на кенгуру и аз по препоръки  Peace
Иначе аз днес си купих кана за преваряване на вода, вие ще ползвате ли мами?
Локресия , браво на малката буба века да расте  Hug

# 132
New leaf, честити покупки!
Рая, ще взимам термо кана. Цял ден тъкмо си мисля по тази тема. Харесах една в Метро за 21-22лв. и като имам път натам ще взема. Цялата е метална, а не пластмасова и се отделя каната от стойката и кабела.

# 133
new leaf защо не виждам какво си публикувала във фейса newsm78

# 134
Здравейте мами и от мен
И аз исках да изкажа съжалението си за лошата случка.Да им пожелаем да се съвземат бързо и да гледат напред.  Hug
Смятам,че в момента е важно да сме обградени само от позитивни мисли и макар да звучи малко егоистично,да се опитваме да не преживяваме подобни ситуции.Не трябва да се поддаваме да ни завладяват лоши новини,за да не навредим на себе си и бебето.В тази връзка е ненужно да продължим да разискваме коя е мамата и какво се е случило.....

Иначе при нас подготовката започна,при възможност ще снимам и ще покажа.Видях количката и легълцето,които ще ни подарят и останах доволна,че ще ни свършат перфектна работа.Ще ги вземем в края на месеца.

Желая ви една спокойна и релаксираща вечер

Общи условия

Активация на акаунт