До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 105
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Иииийес , тази вечер и при нас е по-прохладно , стоя в двора и се наслаждавам на приятната вечер. Flutter Е, само дето взеха да излизат комарите и малко ми развалят идилията, ама ще се пръскаме к'во да правим .  Mr. Green 
Мислите ли , че мога да отида на зъболекар за почистване на зъбният камък  Thinking  Струва ми се , че не би трябвало да има проблем , но ако някой има по-конкретна информация да сподели . А утре може направо да се обадя на нашият зъболекар в офиса да попитам .
Лека вечер ви желая , а аз вече си знам , че сънят напоследък е мисията невъзможана и ще си  гледам пак разнои филмчета цяла нощ  Crazy

# 136
Здравейте,момичета, и от мен!!!!!

Ние тези дни също преживяхме загуба в семейството - милата ми баба, за която ви разказвах,че е имала мляко като дойна крава, отиде си жената, не мога да кажа,че го понасям лесно, но при мен си знам,че само с разговори се отмива мъката. Разказвам, разказвам, разказвам и то си излиза с думите....
Новината ми дойде като гръм, въпреки че женицата си беше стара и болна, и освен че доста си поплаках, много яко ме стягаше корема. Днес бяхме на преглед в Плевен и за моя радост се оказа,че емоциите не са се отразили на бебето. Стяганията в корема са по-скоро онези обичайни стягания когато ти е мъчно (както и стягането в гърлото). Нямам никакви контракции, матката е абсолютно спокойна,бебето е жизнено и игриво, тежи около 2те кила.
Това идва да покаже, че всъщност можем да бъдем много по-силни,отколкото си мислим, а бебета ни пък съвсем да се абстрахират от нашите преживявания.

Обсъдих с доктора въпроса с тъпото желязо, което ми предизвиква колики и диария. Човекът казва, щом е така, няма смисъл да продължавам да го пия. То и без друго трудно се усвоява от организма, не се усвоява цялата таблетка, а част от нея и ако аз плюс това го изхвърлям заедно с храната,че и се обезводнявам  ooooh!  това се явява едно доста безсмислено упражнение. След две -три седмици ще направим терапия с Венофер и дано това закрепи положението.

Ох, докато писах този пост, получих обаждане с още кофти новини...баси шибания месец, с извинение!

# 137
Амели, моите съболезнования! Дано го преживееш по-бързо, няма как, това са нещата от живота...

# 138
Amelly много неприятно е ,колкото ида са възрастни боли  Hug Hug
Кураж след лошото идва добро ,а споделената болка е половин болка  newsm10
sealover ако нямаш проблем с венците няма причина да отлагаш ,аз обачесъм редовен кръводарител   Confused
Късмет и палчета на всички на преглед утре !
Лека нощ пупита ,утре ми се очертава тежък ден с висене в болницата .

# 139
Sealover, може да се премахне зъбния камък без проблем.

# 140
Зъбният камък даже е препоръчително да се премахне, поне тук. На мен ми го махаха преди 3 месеца и имах час отново да го махат, че при бременните по-лесно се натрупвало, но не си отидох на часа, че не се чувствах добре.

# 141
  • София
Амели, искрени съболезнования!

# 142
Момичета, в последните 2 седмици не минава и ден без краката ми да се подуват яко. Оня ден реших да пробвам едни обувки в магазина и не можах да вляза и в 2 номера по-големи от моя + краката изглеждаха ужасно, като топки. Направо се шокирах. Дали няма някой билков лек дето да подпомага това задържане на вода да се махне?

# 143
Здравейте от морето  Simple Smile

Моите съболезнования на всички, загубили нещо мило. На всички, които толкова държат да знаят какво се случва в личния живот на другите - дами, айде моля стегнете се.

Браво на Йоана и всички останали, които няма да запазват стволови клетки в частни банки независимо поради какви причини - за решението си да ги дарят. Считам, че това е изключителен жест, който може да спаси живот и се надявам и други да решат да дарят (в случай, че не ги запазват, разбира се).

Толкова от мен. Хубава вечер, момичета.

# 144
  • Пловдив
Amelly, и от мен съболезнования. И аз като говоря ми минава, но всеки си е различен.  Hug
Информацията за стволовите клетки само за София ли се отнася?

# 145
Амели, съжелявам мила, ама всеки си отива от тоя свят, аз моята я загубих преди много време и още не съм го преживяла Hug иначе днес си мислих за теб, че не си влизала и нещо има око теб Embarassed
Отдавна и аз се чудя, как става даряването на стволови клетки в другите градове освен София, някой да е запознат?
Днес пак ме обсипвяха с испански имена, и им казах че моя красавец е измислил име вече, ще се казва Клеопатра Joy Joy Joy а аз добавям и едно - Версаче, ще сме ултра модерни като в ромско общество hahaha аз ще я кръстя с българско име и тва си е, няма кой да ме обеди в противно нещо Peace
Аз също ще ходя за един зъб да ми махат зъбен камък, ама след като родя Stop
А да видите ква съм работна и сега пералнята върти, че заклах един 3 килограмов шаран и станах цялата в кръв Embarassed

# 146
Зъбният камък даже е препоръчително да се премахне, поне тук. На мен ми го махаха преди 3 месеца и имах час отново да го махат, че при бременните по-лесно се натрупвало, но не си отидох на часа, че не се чувствах добре.
Така и предполагах , че няма за кога да отлагам. А и сега вече като го няма досдното гадене предполагам , че ще е по - търпима процедурата . ТРи месеца не е ли много кратък период ? Усещаш ли вече пак да се е натрупал ?
JB74 , с предната бременност бях така , малко по-малко започнаха да се надуват в краят на седми месец а в девети бяха като две самунчета втасало тесто. Натискаш подутото и пръста се отбелязва и после бавно се надига . Много е неприятно наистина.  Сега пак се оголемиха , но отока който получавам през денят е сравнително малък и до сутринта е спаднал. Ще видим има още време , няма да се радвам Mr. Green
Не съм сигурна , че има нещо което помага в случаят за съжаление  Confused  Аз  се движа доста повече от преди и също пия чайчета , та мисля , че на мен това ми помага , но най-добре попитай лекарят си , защото зная , че подуванията понякога може да се дължат и на високо кръвно , така че не е симптом , който да се пренебрегне с лека ръка .

Амели , съжалявам за загубата ти  Hug

# 147
Вчера от слънцето ми изгоряха краката много . Пръскам се с Пантенол ,но много не помага и ме болят . Някакви идеи за друго лекарство което да помогне.
Крем или лосион с високо съдържание на алое вера(над 60%).

За прическата - поддържам си я както и преди. След седмица планувам отново да отида да ме подстрижат.

За спането - и аз съм се спряла на вариант спално чувалче.

soho doll, благодаря за инаформацията - аз от самото начало съм се насочила към даряване на стволови клетки. Rolling Eyes

new leaf
, честити ви покупки! Много са хубави.

sealover, според мен няма никакъв проблем да отидеш на зъболекар.  Peace

Amelly, моите съболезнования Hug

# 148
Ох мен пак сън не ме лови направо изкуквам вече  Crazy
Ани с този шаран направо ме бутна в размисъл , какво ще ям утре  Mr. Green и без това ми се ядеше от няколко дни  Hug
За подуването на краката не знам да има лек за съжаление, освен че аз си ги поливам със студена вода и това ми помага да не ги чувствам така тежки Wink

# 149
Ани с този шаран направо ме бутна в размисъл , какво ще ям утре  Mr. Green и без това ми се ядеше от няколко дни  Hug
Аз съм чумата на рибата Joy Joy Joy от много време само риба ми се яде, а тоя дзвер си го разпарчелдосах като последния кянибал и вече съм спокойна, даже и хайвер за тарама отделих, сега го почистих и прибрах със сол и за супа отделих Whistling ама аз съм израстнала на реката тука и на гьола, за мене рибата е по-вкусна от всичко друго, особено блатната, дето много хора не могат да я ядът  chef

Общи условия

Активация на акаунт