До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 157
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте  Hug  Аз съм много щастлива. Според доки с малко повечко лежане ще устискам до края на август, което е и целта ми.... Whistling
 Пуфи, и аз пък искам да раждам в такива условия. Направо съм приятно изненадана. Не съм била в Пловдивските отделения, но се надявам да са поне на половина толкова добре оборудвани. А тоя кротък мъж къде го намери  newsm78 Дали ги произвеждат още??? Mr. Green
 Моят много се тревожел от раждането  Laughing Скоро изкоментира " Ох, питаш ли ме какво ще ми е докато ти раждаш?" Сладур, аз него да питамм hahaha Иначе хич не се затрогва от покупки. Чул само , че на Авен са най- хубави нещата и сега като искам нещо да взема, ме насочва към тях. Решил е и козметиката да е Бочко,  newsm78 ама как го е решил и той не знае  Joy Смях сме голям. Ама не си мислете , че не ме дразни. Ама и аз изисквам много и съм супер хормонела  Mr. Green Понякога забравям, че ходи на работа. Ще ми се винаги да е ентусиазиран като меен, да  ми огажда на акъла и да ме глези. ЕЕЕЕЕ май Ни мой  Mr. Green
 Кристиша, не се тревожи скъпа. А иначе аз бих избрала вибриращия  Mr. Green Но това е некомпетентно мнение...Просто ми се струва по-готино  Crazy
  Sealover, няма да ходя за сега на 3-та. Аг-то каза, че нямало нужда.  Пък и ми се иска да се изненадаме като видим бебо. Имам снимка от миналата фетална, тази ще пропусна.
  Дианка, тая поза за сън направо ме разби  hahaha Оптвам се да си представя , ама не мога. Като костенурка  Laughing Коремчето ли ти пречи да спиш? Или киселини? Или други болки? Съжалявам, но не разбрах?
  Обсъждахте скоро хранене с шише. Но пък аз бях чувала, че не било хубаво, защото от шишето му било по-лесно и после не искало да суче . Търсело си шишето. newsm78  Но незнам дали е истина. Сега ме хвърлите в размисъл.
  Спирам до тук, вероятно съм забравила доста , ама ...това е  Mr. Green

# 271
момичета,знам че коментирахме,но ми стана любопитно защо само от едната Peace
за ФМ правихме само втората,но то всеки път док гледа всичко Laughing
Стилияна Стеф хайде на отчет,къде се губиш Mr. Green

# 272
Бели кахъри имате, аз емоционално се разпадам всеки ден, чудя се как може цялата бременност да ми е напрегната, да мисля за всичко друго но не и за бебето, преди малко поредните лоши новини, направо незнам искам да неми пука ама не става, ама тъй е то всеки със съдбата си Cry

# 273
Днес бях на трета ФМ. Бебчо е добре, отговаря си на седмиците и е станал 1,400 кг. Обърнал се е с главата надолу, но още продължава да стои по диагонал на корема ми. За съжаление лежи с дупето към корема и нямаше шанс да видим и запишем личицето. Докторката се опита да го събуди и да се обърне , но единственият ефект беше, че си сложи и ръката пред лицето. Laughing

Мен всички (и от двете семейства) ме гледат като писано яйце  Blush, истински се радват и вълнуват. Само ММ малко бавно разбира какво се случва  hahaha. Принципно нямам много сили и се пазя, но и малко енергия като набера да свърша нещо, ще се намери някой да ми се скара. Дразнят ме с това  Mr. Green не вдигай , не клякай ... веднъж ми стана много мъчно като ми се скара сестра ми да не гушкам племенницата ми. Като я видя и ми се иска да я намачкам всеки път.

# 274
Здравейте, момичета. Само да кажа, че съм съгласна с идеите за вестителки. Дианка, добави ги на първа страничка, моля те, за да ги имаме предвид. И за Петя съм ЗА - нищо че е от Пловдив. То с този интернет няма никакво значение коя от кой град е. Приятно съм изненадана от МД-София. Браво!
Аз ходих и на трите ФМ, но си е въпрос на личен избор.  Simple Smile

# 275
  • София
Момичета някой има ли представа какво се случва с happy_day и тя от много време не се е появявала  newsm78
И от Тanishte нещо няма вести скоро  Sad

# 276
  • Пловдив
Те доста момичета се губят, а сега накрая си е направо притеснително.  Sad
Третата ФМ е повече за радост на родителите, въпреки че бебето вече не може да се види цялостно. Виж личицето се вижда добре, ако е подходящо застанало.  Peace
ени, и при вен е така с вдигането, а на работа като ходех съвсем се бяха побъркали, та чак се чувствах неудобно. Нищо не ми даваха да пипам. Само храна.  Mr. Green

# 277
Аничка, съжалявам мила, но съм сигурна, че всяка от нас има кофти моменти. Коя сподели, коя не.  Радвай се щом бебчо е добре, пък другото....все някак ще се нареди.  За съжаление не можем да се предпазим от лоши неща.  Hug Успех!

# 278
El 8004, и нашият татко не проявява желание даусети ритниците, но не му се сърдя, явно така го чувства. Така беше и с първата бременност, но пък винаги е бил грижовен ивнимателен баща, който се занимаваше с бебето наравно с мен още от първия ден като се роди. Надявам се за второто да не му се е охладил ентусиазмът Mr. Green

И нао мен не ми е най-късметлийския период, но като стане нещо не особено приятно, винаги си казвам, че важното е, че с бебо и със семейството всичко е наред, останалото са бели кахъри и ще се наредят.  

Мен че не ме третират като бременна, не ме, но от това специално съм доволна. Даже се дразня някой като вземе да ми обяснява да не нося тежко или някакви такива. Аз си преценявам кое ми тежи ( рядко по-тежки неща от детето се намират за носене) и къде усещам дискомфорт и въобще не чакам няко да се съобразява, а си го заявявам (ако примерно съм изморена и искам да си легна, ако исскав да седна или да стана, да спрем колата или нещотакова). Това, което ме дразни, е липсата на отношение не към мен, а към малкото. Някакси ми е лицемерно да не се сетят със седмици да питат за него (то сно, че няма какво толкова да споделя, ама с първото все се намираше какво да питат), пък после да правим фасони кой да носи чантичка от 1кг или кой да седне отпред в колата - още повече ако аз яно съм заявила,че щея нося, или пък че ще седя отзад.

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 16:08 от Lulu25

# 279
момичета,знам че коментирахме,но ми стана любопитно защо само от едната Peace
за ФМ правихме само втората,но то всеки път док гледа всичко Laughing
Стилияна Стеф хайде на отчет,къде се губиш Mr. Green

Хи хихи ето ме. Викам на док - я да видим още ли е с пишле, да не е станала девойка? А той - ооо я вижте какви големи топки има  Joy hahaha 100% е мъж. Кръв и урина много добри  Crazy само малко сме изостанали в теглото - 100гр, все се надявам да не е измерил правилно  newsm78. Питах дали може да пия флуорин за зъбите,че не пия никакви витамини аз -каза няма проблем.Ами май е това  newsm78

# 280
Лулу,то и аз не му се сърдя,даже като ме ритка беб и аз инстинктивно си слагам ръката да го усетя,а ММ вика остави го,не го ядосвай Joy
Ени,Стилиана Стефбраво на бебчетата Hug

# 281
Той и ММ не беше ентусиаст да ги усети че само побутваха ,но чакахме за едни документи и той седеше до мен тогава така ми подскочи корема а той  Shocked и му сложих ръката усети ги и така се развика от кеф че всички ни изгледаха  Embarassed
На трета фетална няма да ходя ,но всеки път гледат бебчовци (на 2 седмици) от самото начало и всичко е в норми .
Мен само в простирането и носенето ме отменят (ММ де) и ако кажа нещо да свърши иначе да се сети сам  ooooh!
ени досадно е но е по добрия вариант  Wink
Цитат
Дианка, тая поза за сън направо ме разби  hahaha Оптвам се да си представя , ама не мога. Като костенурка  Laughing Коремчето ли ти пречи да спиш? Или киселини? Или други болки? Съжалявам, но не разбрах?
то май всичко пречи -поне на мен де  Laughing вчера на рев ме изби толкова подути и изтръпнали крака не ми се беше случвало да имам ,добре че малко остава .
Kristisha люлката ми се струва по добър избор  Peace

# 282
Здравейте момичета  Hug

Къде се загубиха някои  Sad Стискам палци всички да са ОК!

Аз вчера бях при доки. Бебето е добре, расте си , главично е разположен (не знам има ли значение , след като ще съм със секцио). Проблемът съм аз Sad Май няма да устискам до Септември, та доки иска да се задържа поне до 24 август , когато влизам в 9 месец. Каза или лежане , или ще трябва да лежа в МД докато не родя  Shocked Добре , че чантата за родилното ми е готова. Сега съм се разтревожила, че не съм купила всичко за бебчо  Cry Как ще се развият нещата , само времето ще покаже. Сега моята АГ иска да ме вижда на всеки 10 дни. 
На 26 съм в Трета градска при д-р Маринов, за да видим за последно сърцето на беб (нали ви бях споделила , че самата аз съм със сложна сърдечна операция, та заради това ме следят под лупа), но ако не мога да пътувам ще трябва да си анулирам часа.
Уж се чувствам добре, но тези контракции явно са си проблем. Понякога имам над 25-30 за целия ден. Затова ако лекарката ми каже да заминавам за МД и да лежа там докато не родя, не мисля да се съпротивлявам..., колкото и да ми е неприятно. По-добре така отколкото да тръгна да раждам тук и да се чудим как ще идем до София.
Сори, че съм толкова подробна ... искаше ми се да споделя  Blush

В момента ме третират като.. инвалид. Не ми дават и една чаша да измия  Embarassed Но съм сигурна , че всички са загрижени. Особено ММ само чете за контракции, раждания... побъркал се е човека  Grinning

Дали продават еднократни гащи в аптеките, или само онлайн? Чудя се дали да не взема повечко от тези еднократни гащи , или да си купя бабешки? Макар , че такива бабешки гащи не знам къде да търся.

# 283
Аз с тая бременност съм много по-натоварена , и да искам няма кой да ми помогне . И тежко нося , и с къщата сама се оправям , и градинките си прекопавам ...и тъй , нямам даже време да се замислям . Майка ми ми помага за някои неща , но като цяло и тя не ме жали много . Онзи ден ми се обажда , ела да ме посрещнеш на гарата , че пристигам с тежка чанта та да ми погнеш  Crazy  Взех една количка и с нея ходих да я посрещам  , връчих и я да си я бута , а тя " Ех, че хубаво си се сетила " , а аз си мисля тя какво ли очакваше да хвана едната дръжка и в 30 градусовата жега да мъкна заедно с нея  Laughing
Да ви се похваля , за това пък реших да си подаря един ден на разтоварване и в петък съм на козметик за кола маска на всякъде , почистване , педикюр , и масаж за бременни .... Grinning  Само малката не съм решила какво ще я правя , че ако я взема с мен   Crazy
Феталната искам да я направя наистина повече от любопитство , а не защото ми е казано , че е необходимо . Peace

# 284
SoAmazing, не го мисли толкова за МД. Били направили ремонт и било доста приятно. Някое от момичетата беше пуснало линкове - 2-3 странички назад, погледни. Еднократните гащи ги има и в Хиполенд -накупи си. Стискам палци да "устискаш" до 9-и месец. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт