До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 151
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ние с ММ пък изобщо не се караме (пу пу да не чуе дявола) Винаги милия е съгласен с мен,радва се наравно с мен за всичко което купуваме за нашия малчуган,винаги се съобразява с мене-абе с две думи не мога да се оплача и не мисля че е така,защото съм бременна и гледа да не ме разстройва,защото и преди да забременея беше така мил  Heart Eyes Надявам се и занапред да продължаваме така  newsm76

Sleeping beauty Благодаря за ценната информация.На мене една приятелка ми даде пликчета за съхранение за кърма ето такива:http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4676&cat=104 и мисля че са много по удобни от контейнерчетата примерно,защото заемат изключително много по малко място,което за мен е по добрия вариант,защото камерата ни не е много голяма.Във опаковката си има подробно описание за това как да се използват.

# 256
  • Пловдив
Kristisha, Б 12 участва в изграждането на кръвните клетки. Аз пия феро-фолгамма, в която има желязо, Б 12 и фолиева киселина. Не се притеснявай АГ ще ти каже какво да правиш, важното е че общо се е вдигнал хемоглобинът. Peace

# 257
Пуфи, ползвах същите, удобни са.
Истината е, че кърмата, която замразих, а тя не беше малко, всичката я изхвърлих после, моя синковец не харесваше вкуса на размразена кърма. Ако съм я държала в шишето в хладилника си я цокваше, но замразена, не!

# 258
И аз с ММ много се разбирам, той е много добър. Много малко мъже биха издържали толкова месеци да въртят къщата. Също и е много добър баща. Ние сме заедно от 14 години и много рядко сме се карали. Дано винаги да е така. newsm17

# 259
Петя, много ти благодаря за съвета и успокоението  bouquet
П.С.
Таня, голяма късметлийка си с такъв съпруг!

# 260
  • Пловдив
Тази сутрин имитирах бебчо как спи по корем пред ММ. Ето тази поза:
http://kurier.bg/thumbnail.php?file=new_born_baby_350361481.jpg& … ze=article_medium
Покрай тая лиготия се оказа, че е много удобно за спане - само две по-високи възглавнички трябват за да не се опират гърдите в леглото, че дразни. Коремчето е между краката, малко неудобство има в свитите крака, но пък няма никакво притискане, опъване, и главата ви е на възглавница, а не във въздуха. Не става за цяла нощ да се спи така, но ми даде достатъчно време за да се унеса и да заспя отново. После в съня си се донагласях.
Може да пробвате, които има проблеми със спането. Иначе и аз заспивам седнала, по друг начин не става, а ме чакат още месец и нещо... поне така мисля...

# 261
Здравейте . Аз тази нощ спах 10 часа  Shocked  . Явно от системното не спане снощи като ми се доспа още в 12 ч. ( обикновено е не по-рано от 2-3) та си откарах с малката до 11 ч.  Mr. Green
Аз пък дори нямам с кого да се скарам или с кого да се подразня ....брат и сестра в чужбина , мъжът и той , сега и майка заминава на почивка в Сардиния и ще се върне август , баща ми живее на друго място , сама си изперквам и това е .  Mr. Green
ММ последният път като говорихме и ме помоли да направя снимки на дрешките , които съв взела и да му изпратя да види . Много се учудих , защото никога не се е интересувал много от тези неща ( съвсем нормално според мен , по ще ми е притеснено даже ако много се интересува от тези неща ),но предполагам , че това идва от това , че му липсваме и не ни вижда  Sad
Вчера и аз изпрах дрешките , чаршафчета , одеалца ...всичко , което имам в наличност. Май нещо и аз взех да се спичам , че време не остава . Само кошарата , че я взема можеби в началото на август , харесах си една на сайта на бебеландиа , но ще видим  дали ще е тя .
Аз седмиците си ги казвам така както са , сега съм 31 г.с .То е като при годините , сега навърших 28 и карам 29 , но като ме питат на колко съм и казвам 28 а не , че карам 29 -тата . Е , та днес официално по календарните месеци влизам в осми месец  Grinning
Хубав ден на всички  Hug

# 262
Привет коремчета !
Мен рано рано ме надупчиха ,ама некадърни лаборанти бе  #Cussing out
ММ отначало не се съобразяваше много ,но след няколко  newsm45 newsm45 много внимава  hahaha Той не че го прави нарочно ,но не винаги се съобразява с бушуващите ми хормони  Laughing
Майка пита от време на време ,но родата на ММ -не се споменава даже -шантави суеверия Mr. Green ако нещо ще се случва ще стане независимо от това дали говориш,пазаруваш и т.н Peace
Puffy1988 и аз така ,кога се радвах на 7 ми месец а то до 9 ти не остана  Shocked
Вчера питах док кога ще е секциото и той -ами 3-4 седмици още АКО не тръгнат по рано  #Crazy Сега ММ чисти основно и пере колата .
tania_tsvetanova и аз съм в чуденка за упойката , страх ме е да усещам всичко ,но пък искам да ги видя веднага ,да чувам какво говорят лекарите  Crazy
sealover честит 8 ми месец   bouquet Иска да се чувства близо таткото ,и ММ като беше в чужбина (т.е  в БГ) ме е питал неща които сега не се и сеща  Heart Eyes Това със спането ,в колкото и да легна 6 сутринта съм на крак  Crazy

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 13:10 от tuitito

# 263
Здравейте,момичета GrinningДан ви се оплача за първи път не можах да се наспя  Sadбеб не спря да се върти и рита цяла нощ,станах в 6ч и закусвах,после малко се кротна че поспах до към 10ч.аз утре съм на преглед(стискайте палчета,моля) нищо чудно бебчо пак да се е обърнал след снощните кълбета Mr. Green
за липса на внимание не мога да се оплача,само се ядосвам на ММ,така и не иска да усети ритниците,само наблюдава как корема ми придобива чудни форми,и много се кефи Joyвчера забелязах първата капка коластра,но само от едната гърда,и беще мн.малко а днес нищо,нормално ли е newsm78
Хайде хубав ден  bouquet

# 264
вчера забелязах първата капка коластра,но само от едната гърда,и беще мн.малко а днес нищо,нормално ли е newsm78

Нормално е, в началото е съвсем малко, защото не всички каналчета са отпушени. После ще стане повече.

# 265
Пуфи, много благодаря за инфото.  bouquet Може да имаме късмет и да се засечем в Майчин дом. Аз също ще ползвам 2-на ВИП стая.

# 266
Мамчета, кой от двата шезлонга мислите, че ще е по-полезен:
http://www.izgodnobg.com/ceni/109650-SHEZLONG-RAINFOREST-Fisher-price.php
или
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 540987e5f0097ed82
Намерих ги и двата на старо, цената е една и съща. Основната разлика е че единия се люлее а другия вибрира. За бебето кое е о добре - вибрацията или люлеенето?

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 14:48 от Kristisha

# 267
Момичета , някой ходил ли е на третата фетална морфология , или ще ходи ли ?
Аз в понеделник съм на преглед и си записах и едно 4Д  да ми направят . Май повече от любопитсво да видя бебчо. Когато беше време за втората ФМ апарата за 4д беше развален и я правихме на обикновенният и за това сега така се вълнувам , много искам да му видя личицето на мъничето .  Heart Eyes
Аз коластра имам само ако стисна , но така просто да си тече не съм забелязала .Вече го коментирахме , че това не е от никакво значение , за кърменето после  Peace

# 268
Аз нямам намерение да ходя на трета ФМ, нито на 3 или 4 Д, от тук нататък, само каквото види АГ-то, дано да няма нищо притеснително, де!
И аз имам коластра само като стисна.

# 269
Аз на ФМ ходих един път - в 20 г.с. Незнам ако всичко е наред защо трябва да се ходи. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт