До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 171
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Ани,недей се отдава на такива мисли   bouquet Опитай се да мислиш за хубавите неща,които те очакват  Hug
Звездичка,бях прочела някъде назад из темата,утре съм на ЖК и ще попитам.
New leaf,не е към мен въпроса,но на мен ми казаха,че от тези храни най-лесно се усвоявал белтъка от изварата.  Hug
So amazing-вярвам,че всичко ще е наред   bouquet
Амели,оправяй се бързо!
За дините и пъпешите-имам чувството,че през целия си живот не съм яла толкова много  Mr. Green Аз затова гласувах за това заглавие  hahaha
За движенията и болките-още на предния преглед ме предупредиха,че ще стават мааалко по-болезнени. Имам си болки ,но се опитвам да не обръщам внимание   Laughing
От снощи ме мъчи зъб  Sad Някой знае ли как стоят нещата? Аз в началото на бременността ходих,нямаше проблем,но за тези месеци не съм наясно?  newsm78
Лек ден,коремчета   bouquet

# 316
Здравейте мацки,
Току що изчетох предната тема и сега наваксвам с текущата!
Обсъждали сте багажът за болницата - а аз дори не съм избрала къде да раждам още. От това зависи и какво ще ми трябва. Основните неща съм ги купила за всеки случай, ще влязат в приложение, в това нямам съмнение.
Включвам се с няколко въпроса както винаги и ще разчитам на вашата помощ, най-вече на мамите от Варна
 - Бихте ли ми препоръчали добър педиатър? Нямам никакви наблюдения и незнам към кой да се обърна. Не познавам и много мами, които да ме насочат. Кога трябва да се запишем при въпросния педиатър? Можете да ми пишете на лични, за да не спамим темата
 - Забелязах, че обсъждате къпането и ваничките. Аз се спрях на вариант обикновена вана и вътре искам да си сложа от тези платняните седала ли както там се казва. Та въпросът ми е кое е по практично - тип стойка или тип мрежест шазлонг
 - За пръв път ми изписват желязо, разбрах че имал страничен ефект запек - как го преборвате?
Благодаря ви предварително момичета, хубава седмица на всички и да знаете, че не пиша много, но се опитвам да ви следя с темите и да не изоставам чак толкова много

# 317
Добро утро, пак недоспала от тревоги newsm46
Благодаря ви за оптимизма, но целия ми свят се е сринал и му трябва време да се възстанови Embarassed
Амели, конюнктивита се изразява в сърбеш в очите и възпаление.
Аз избягвам дините още, много са ми гумени и чакам нашите българските да станат Peace
Аз ваничка обикновенна с анатомична приставка ще ползвам, аз от желязото получавах растройство, а за педиатър тук ми казаха две докторки ама още се чудя, имаче за варна има цяла тема във форума  Peace

# 318
  • Пловдив
Добро утро!
Имаме си вече четири вестителки на първа страничка, ако някой има желание да пише да го добавя. Поиграх си вчера да сравня и да прехвърля от фейсбука за пола на бебетата, така че доста дупчици позапълних, но и много остана.
Аз в миналата тема питах за ЛЛЛ консултант, дано се включи някой, че са много полезни.
Ние от сутринта рипкаме Simple Smile В този смисъл майната му на другите неразположения важното е бебо да е добре. За всички, които са в болница да се оправят бързо и да си се прибират. За тези с неразположенията ще ви минат обещавам, някъде септември  Grinning

Днес ще претапицирам два стола и ще шия бебешки органайзер, който смятам да висна на шкафчето на бебо. Стискайте палци да ми се получи  Rolling Eyes Не ходя на работа, но пък толкова занимавки си намирам из къщи, че доста бързо си ми минаха 8-те месеца.

Все още нямаме количка, столче за кола, кошара, матраче, вана... но това са неща, които смятам, че таткото ще се справи да купи докато сме в болница. Освен това някой неща ще ни ги дадат, а другите могат да почакат и не са спешни - като ваната например. А за началото на август сме оставили да направим едно основно почистване - той ММ де, аз каквото мога.

Днес сме на преглед!
Стискайте кълки и дишайте дълбоко - още мъничко и ще завалят щастливи СМС-чета към вестителките.  Hug

# 319
Здравейте!

Снощи едвам заспах, така ме боляха краката / по точно костите /, когато се разваля времето така ме болят. Станах, намазах ги с ракия и съм заспала. Сутринта трябваше да стана  в 7 часа, че ходих да говоря с попа, че искам да направиме освещаване в неделя. От 1 година сме в този апартамент и все не остава време, а искам да го осветим преди бебо да се е родил.

# 320
Благодаря Ани, хич не ми остава време да се ровя допълнително във форума, гледам да следя нашата тема, доколкото ми е възможно, но определено ще отделя време да погледна
Тук някак мамите ги чувствам по-близки може би затова съм пристрастна Hug
Разтройство? Ново 20 сега пък  Sick

# 321
Здравейте . Аз тъкмо се разсънвам  Simple Smile Докато си правих кафе още с полузатворени очи и първо си пуснах нес кафето с чашата с вода , която си бях наляла за пиене , после чак упях да улуча подгрятата вода  Mr. Green
И аз винаги намирам с какво да се занимавам , когато съм си в къщи. Винаги ми е било странно , когато някой ми каже , че му е много скучно да си стои у дома и че няма какво да прави. Много искам и аз да се науча да шия , има толкова сладурски неща , които можем и сами да си направим ...Е, далече съм от мисълта , да си шия примерно рокля сама , но ей такива неща като чаршафчета и разни дреболии ...Иначе тия дни провокирана от коментарите ви за чувалчета за спане , вече започнах да плета едно такова . Ще е без ръкави обаче а като торба . Пелената се получи също доста добре . Запланувала съм и една жилетчица и едно гащеризонче да направя  ...http://www.ravelry.com/patterns/library/b20-23---jumpsuit-with-r … merino-extra-fine
http://www.ravelry.com/patterns/library/b21-23-happy-days-suit-w … merino-extra-fine
Пускам линковете , за майчетата , които също им се занимава с нещо такова ...
А ето едни шапчици , които са ми много сладурски  Heart Eyes http://www.ravelry.com/patterns/library/crochet-owl-hat-newborn-adult
Хубав ден ви желая , и всичко ще е наред , ние жените сме създадени да се справяме с какво ли не , та с една бременност ли няма  Grinning Hug

# 322
Здравейте мацки,
Току що изчетох предната тема и сега наваксвам с текущата!
Обсъждали сте багажът за болницата - а аз дори не съм избрала къде да раждам още. От това зависи и какво ще ми трябва. Основните неща съм ги купила за всеки случай, ще влязат в приложение, в това нямам съмнение.
Включвам се с няколко въпроса както винаги и ще разчитам на вашата помощ, най-вече на мамите от Варна
 - Бихте ли ми препоръчали добър педиатър? Нямам никакви наблюдения и незнам към кой да се обърна. Не познавам и много мами, които да ме насочат. Кога трябва да се запишем при въпросния педиатър? Можете да ми пишете на лични, за да не спамим темата
 - Забелязах, че обсъждате къпането и ваничките. Аз се спрях на вариант обикновена вана и вътре искам да си сложа от тези платняните седала ли както там се казва. Та въпросът ми е кое е по практично - тип стойка или тип мрежест шазлонг
 - За пръв път ми изписват желязо, разбрах че имал страничен ефект запек - как го преборвате?
Благодаря ви предварително момичета, хубава седмица на всички и да знаете, че не пиша много, но се опитвам да ви следя с темите и да не изоставам чак толкова много
Педиатърът , ще същият , който е на малката. Не сме имали сериозни проблеми и заболявания и честно казано не мога да преценя до колко е добра или не . Обаче ми е на супер удобно място , кабинетите зад градска болница ( супер мизерия е там ама преживява се ) , на опашка обикновено се чака не повече от 20 мин. , което е супер . Ако искаш може да ти пусна името и на лични, ако този район те устройва.
За къпането , мисля и аз да пробвам на мивката на първо време , после ще взема обикновено корито .
Желязо не съм пила . Със запека се справях много добре с таблетки Магнезий. За късмет съм супер редовна и нямам нужда от "помощ" в момента .

# 323
# 324

Педиатърът , ще същият , който е на малката. Не сме имали сериозни проблеми и заболявания и честно казано не мога да преценя до колко е добра или не . Обаче ми е на супер удобно място , кабинетите зад градска болница ( супер мизерия е там ама преживява се ) , на опашка обикновено се чака не повече от 20 мин. , което е супер . Ако искаш може да ти пусна името и на лични, ако този район те устройва.
За къпането , мисля и аз да пробвам на мивката на първо време , после ще взема обикновено корито .
Желязо не съм пила . Със запека се справях много добре с таблетки Магнезий. За късмет съм супер редовна и нямам нужда от "помощ" в момента .
[/quote]
Градска болница не ми е толкова на път, но ще съм благодарна да ми пратиш координати. Нямам никаква идея така или инъче Crazy
Извинявам се нещо с цитата не ми се получи

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 12:10 от Diadra356

# 325
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Малеее сега какво ми се случи щях да претупам в банята  #Crazy Както си се къпя и изведнъж гледам кръв на земята ама хем такава течна хем и едно такова като сасирано ама много малко и веднага изпаднах в ебаси паниката и много се шашнах и спрях водата и взех кърпата да се избърша и гледам няма кръв на нея  newsm78 ииии кога се поглеждам в огледалото цялата ми муцуна в кръв  hahaha а то какво било потекло ми кръв от носа и си е покапало по плочките ама аз изобщо не съм усетила  Joy Та само дето си изкарах ъкъла  newsm09
Аз да се похваля вече нашия малчуган си има и козметика  newsm30 Взехме на Бочко и някой неща на Тео Бебе.Реших да започна с тези марки и вече евентуално ако не му понасят тогава да купувам по скъпи Simple Smile

# 326
Пуфи, аз цял ден се шашкам от бялото течение все ми тече нещо, тъй. Че не си само ти Joy Joy Joy

# 327
  • София
Anni0422 оооо аз за мойто бяло течение кво да кажа,аз ще се шашна ако изчезне  #Crazy Joy

# 328
Ох, напоследък само се шашкам, много ме е страх, че наближава 9 месец и съм в шах всеки ден Whistling

# 329
Здравейте момичета

Да се разпиша и днес.Вчера майката на ММ ни беше на гости с преспиване.Да си призная на моменти хващаха лудите #2gunfire Ще видиме септември как ще се правяме с нея newsm78

Вчера изпрах доста бебешки дрешки течния гел на Сано.....е цял ден ме преследваше аромата,много натрапчив,оприличавам го на изпрано със сапун.Определено ще мина на друг препарат.Иначе наистина изпира хубаво,но всеки с предпочитанията си.
По повод желязото-пия го от няколко дни и честно казано не ми понася много добре.Дано след няколко дни организма ми да свикне.Освен всичко трябва да го редувам с магнезия...е то в един момент забравям кое изпих последно hahaha бременелска работа.
По повод притесненията-в първите месеци ми беше по-кофти-трябваше да крия от шефовете си,че съм бременна докато ми мине изпитателния срок и в същото време да не страда начина,по който си вършех работата-катерене по високи стълби,вдигане на кашони,зареждане,обикаляне по магазини....При първа възможност излезнах в болничен.Та сега всичко друго ми се струва като бели ядове.
Момичета винаги има някакви проблеми,препятствия притеснения.Важното е да не се поддаваме и да се пазим.
Снощи и аз опустоших бостана и заприличах на част от него  Joy

Ще ставам,че трябва да оправя един компютър,може по-късно да се включа отново.

Слънчев ден от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт