До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 197
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Бели кахъри имате, аз емоционално се разпадам всеки ден, чудя се как може цялата бременност да ми е напрегната, да мисля за всичко друго но не и за бебето,

Все едно аз съм го писала това. И аз съм в абсолютно същото положение. Не стига че всеки ден все още си ходя на работа и тичам като кон да изпълнявам това и онова, което е останало несвършено, отделно ремонтите, които текат с бурна скорост
ами вземаш си отпуск или болничен и се наслаждаваш на бременноста Mr. Greenзащо си мислите че ние сме без проблеми Naughty

# 301
nads3, и аз съм с една идея по-спокойна след твоа пост Wink Макар че при мен си е откровена болка, не само изтръпване, но зоната е същата.

За бременност и проблеми - всеки си ги има, аз лично предпочитам да съм в ежедневието, отколкото да се въртя из къщи и да се втелявам за глупости Simple Smile Пък те проблемите са си навсякъде Simple Smile

# 302
Незнам, мене ме тресе няква следродилна депресия преди раждането Confused
Събуждам се нощем и се стряскам и почвам да мисля всичко, ангажименти, глупости и беба само се бунтува, явно усеща моето неспокойство милата и тя рипка.
Надс и аз нищо не съм купувала лично, всичко някой купува и праща, ама другия месец ще су купя на детето квото съм решила и не ми дреме кой кви ангажименти, проблеми и т.н. Има Crossing Arms
Днес от нерви даже кръвно вдигнах, не си мислете че се лигавя, наистина изпадам в няква черна дупка, аз по принцип съм много стъбилна ама май всичко ми идва в повече Embarassed

# 303
Anni0422 като започнеш с покупките ще се успокоиш, те зареждат много  Hug

# 304
Здравейте, коремчета Hug Днес няма наспиване, много съм изморена от вчера. Надявам се утре вече да съм в час, че се захващам пак със задачки.
За вестителките - определено си е време вече да се знае кои ще са момичетата, които ще съобщават хубавите новини Blush
За ФМ - ходих и на трите, макар че доктора каза, че няма смисъл да ходя. Всяка среща с бебчо си заслужава Crazy И от трите имам диск със снимки и видео.
За мъжете - Puffy, ти май си описала моя мъж hahaha Много е внимателен и добър, помага ми с всичко, но това не е само сега, защото съм бременна. От 7 години сме заедно и да сме се карали 2-3 пъти /дано и не се случва/. Чака с нетърпение бебчо и доста се вълнува при всяко движение на коремчето Hug
Кристиша чувала съм, че бебетата много харесват вибрацията на шезлонга. Вероятно и ние ще вземем с вибрация Wink
Lulu и аз понякога си мисля, че бебка ще ми скъса кожата на корема или както казва моя племенник "бебето ще счупи комеля" /пояснямав комеля е корема на негов си език/ hahaha

# 305
Здравейте, момичета  bouquet

Поскитахме малко, прибрахме се и след ден-два пак стягаме багажа.

Рибка ние си хващаме и после си я хапваме. От по-големите екземпляри обаче не опитвам.

Имаме едно чувалче за спане без ръкави, но съм взела и няколко олекотени завивки. Ще видим кое ще свърши работа.

Шишета ще ми подарят две на НУК, само ще им сменя бибероните. Предпочитам каучук.

Залъгалка имам на НУК каучукова, анатомична. Много ми е странна - едно време не бяха такива Mr. Green

nenimira, за болничен никога не съм плащала.

Седмаче, вероятно съм пропуснала, но да не би копривата са помага при подуване?

Puffy1988, наистина условията са много добри. Ако ти покажа снимки от ОБ-Варна, ще се откажеш да раждаш Mr. Green

sealover, RAQSVETLINA честит осми месец! И аз като теб ги броя Wink

So Amazing, еднократни бикини продават в ДМ, Мисля, че 5 бр. бяха около 6 лв. Аз ще взема и от двата вида бикини.

Матрак харесах на НАНИ. Някой има ли впечатления? http://matracinani.bg/category.php?cID=12
Знам, че периодично се коментира темата, но нямам никаква база за сравнение.

# 306
Лулу, на мен болките от ритането ниско в ляво вече са почти нетърпими, имам чувството, че съм като натъртена отвътре. Не мога дори да спя на лявата страна.

На 03.08 влизам в деветия месец и тогава ще започна с пране, гладене и т.нат. От покупките само многократните пелени и скрин май останаха, но и тях съм ги харесала и е въпрос на време да ги купим  Simple Smile

За третата ФМ - аз реших да отида от чисто любопитство да си видя бебката, защото можело и личицето да се види понякога, добре че отидох, защото точно на този преглед се оказа, че беб не е наддала и очевидно имам нужда от белтъчини. Та според мен е добре да се отиде, няма да навреди със сигурност.

# 307
Сглобихме легълцето и скрина и са много хубави. Утре ще пусна снимка във ФБ, но се сетих да ви кажа, че мострата в магазина беше с много хубава отстъпка, малко са надрани, но е козметично и един сръчен татко ще ги оправи нещата Simple Smile Малко по-назад ги пуснах като модел, от чиполино са.

Видях и дилемата люлка/шезлонг с вибрации, аз също съм на тази вълна, че в събота ще ходим на пазар с другата баба и ми се иска да изберем едно от двете  Thinking

fosha, а какво ти препоръчаха за белтъчините? Кои храни са хубави в случая? Знам за млечни, пилешко/телешко месо, яйца, но знаеш ли кое е най-добре и как трябва да се консумират, за да се усвоят?

# 308
....чудя се как може цялата бременност да ми е напрегната, да мисля за всичко друго но не и за бебето.....
Hug Ако ще ти е успокоение - не си само ти така. Просто намери как да възвърнеш душевния си мир и продължавай напред.

Аз на 3-та ФМ няма да ходя. Но, ако имах възможност бих си платила за още едно 4Д от любопитство да видя муцунката на дребното. Mr. Green

За отношенията - родителите ни са в други градове и не мога да кажа, дали има някаква промяна в отношенията. Единствено моята рода са много ентусиазирани и се чуваме по-често, а на ММ са много сдържани и не показват никаква емоция по въпроса. Но информирам за събитията около бебето по равно всичко, защото знам, че всеки го приема по свой си начин и дори и да не показва емоция, се интересува.
Приятелите и дори много непознати хора са прекалено внимателни към мен, чак на моменти ми е смешно как ме пазят.  Mr. Green Случи се дори на слизане от автобус една лелка да застане до мен при пресичане на улицата от страната на идващите коли, за да ни пазела с бебето  Mr. Green
Таткото пък мога само да го хваля. Много неща по своя инициатива у дома пое да върши, чете и се информира за бебето и за раждането. Но не е от тези, които стоят залепени за корема на майката и не се бърка в избора на покупки. Въпреки това за важните такива като количката са избирани с негово одобрение.

So^Amazing, щом багажът за болницата е стегнат и ще си в добри лекарски ръце, няма за какво друго да се притесняваш. Важното е с бебчо да останете 2 в 1 максимално дълго.  Hug

Lulu25
, случва ми се. И понеже натиска и удря все на едно и също място, имам чувството, че имам вътрешна синка вече. Като започне много да опъва на дадено място и го натискам с пръст да си ходи навътре. Снощи пък като реши, че ще си опъва крачето и ще го влачи по цялата ми коремна стена отдясно, ми идваше да го извадя и да му тегля един бой - ужасно неприятно и болезнено. Shocked
sealover, аз пък направо напипвам ходилото hahaha

За покупките - тези дни се отчетох и аз с няколко дрешки и чанта за количката. Чакам и легълцето да си взема, за да се ориентирам за спалните принадлежност. Но има още много неща за купуване и съм си все така под кривата круша.  Mr. Green

# 309
Добър вечер Simple Smile

Аз наистина опустоших бостана тази вечер  Embarassed То има лакомия, ама моето е свръх лакомия. Сега имам чувството , че освен бебето , съм глътнала една 10 килограмова диня , и нито мога да седна , нито да легна.

Благодаря ви момичета , за куража който винаги ми вдъхвате  Hug , както и за отговорите за еднократните гащи. Аз съм се снабдила с най-обикновени памучни гащи, но още утре ще взема и еднократни.

Сега ще се пробвам да поспя, макар че предчувствам, че ще съм дежурна във тоалетната  Blush
Лека нощ  smile3524

# 310
Утре ще си взема и аз диня , че сега как ми се дояде  Crazy До сега залагах на пъпешите , но от тях забелязах , че ми се получават киселини , не са много силни и за това като ми прияде сигурно пак ще ям  Mr. Green
На мен като ми се подпре така в дясно точно отстрани до пъпа и на коленце ми прилича , защото е твърдо и остро някак си издаденото място .
Всички си имаме проблеми и трудности , за това и си се оплакване от време на време , то без това не може .
Ани това което изпитваш не е депресия . Това е нормалното притеснение преди раждане , почти всички го имаме . Разбирасе всички имаме различна психика , и на някои им е по-тежко на други не толкова . Мисли си за бебчо и се опитвай да се разсейваш ...
Аз днес имах един такъв момент в който всичко ми изглеждаше безнадеждно , усетих на къде отиват нещата и грабнах малката и съседското хлапе ( те са големи приятелки двете ) и отидохме на разходка . Правилно бях предположила , че разходката с тях ще ми помогне да се отърся от притесненята си и нещата за които ми е мъчно ( особено много тъгувам , че ММ не е тук с нас , и няма да си види бебето като новородено ) . Дори успях да се люлея на люлка  Crazy Имах големи съмння , че дупето ми ще се вмести в седалката , но о, чудо взе че стана .  Joy
С първата бременност , нямах никаква възможност да ходя на 4Д , и сега като зная , че това най-вероятно ще ми е последна бременност , искам да си доставя това удоволствие , все пак пари се печелят , но спомени няма как да си купиш , та поне един път ще си отпусна душичката и няма да го мисля чак толкова  Sunglasses
Лека нощ от мен  Hug

# 311
Привет,

И аз опустоших бостана, докато четях, и сега се чудя дали да добавя още малко опустошение към вече постигнатото  Joy

Со амейзинг и аз като тебе с контракции, бая на ден, вече 2 месеца треперя, надявам се да устискам до 9 месец. Вече направо усещам, че спират да ми правят впечатление тези контракции, не им обръщам внимание... Днес имах една-две, които направо ми спряха дъха - не болезнени, ама здраво стегнаха... В понеделник съм на преглед, да видим докъде съм я докарала  Hug

С първата бременност бях пей сърце от гледна точка на настроение и т.н. Много чакано бебе, всичко ми беше голяма тръпка. Сега бебка се появява в абсолЮтно неистов момент от моята биография, адски стрес, големи мъки, животът ми е като роман направо, че и ужасни неща ми се случиха и се учудвам направо от издръжливостта си... Имам чувството, че има в нас някакъв механизъм, който в най-страшните моменти се вклЮчва, за да ни предпази. Господ да е с нас,във всеки случай  Hug

# 312
Пак аз, с бърз въпрос - случва ли ви се да ви "боли корема" от бебето? Така е застанал, че ме опъва адски болезнено от едната страна, направо не се стои, това от обяд някъде. Почнах да се чудя дали е нормално, имам чувството, че ще ми се скъса кожата...

Вчера цял следобед бях така, а и трябваше да излизам насам-натам, така ме болеше, че едва мърдах, в допълнение моята ме подпира под гърдите и не се диша. Чак вечерта ме отпусна, след което веднага започна харлем шейка и наистина си мислех,че ще експлоадирам.
Както казва Pampers , исдеше ми да я извадя и да й тегля един бой!

Аз съм хванала явно някакъв вирус или бог знае какво - нощес си умрях от болки в гърлото и ушите, сега установих,че нямам глас и кашлям като магаре, при това частично откъртвам някакви гадни храчки (това,което не се откъртва,все едно ми виси като парче от носоглътката и не мога да го разкарам  Tired ) И имам лепкав секрет на очите, вероятно конюнктивит  Cry

Аз с тази бременност нямам никакъв късмет с 4Д-то. При моя доктор апаратът си има функции 2Д-3Д-4Д и само се прещракват с едно копче, т.е това си го правим на всеки преглед,но от април насам винаги на преглед дъщеря ми е с гръб към нас и колкото да я ръчкаме,не се обръща,за да видим лице. Веднъж за секунди видяхме профил, но нямаме качествен материал ни за снимка,ни за диск. Сега на последния преглед докторът ми буташе корема с ръце,все едно меси тесто, белким я накараме малко да се врътне,ама не. Така че, пожелавам благоприятни пози на всички мами,които ще ходят специално за снимка на 4Д!  Simple Smile

# 313
Amelly, ти от трън та на глог Hug Вземай спешни мерки, че този летния грип е ужасен.

Аз още не съм открила сезона на пъпешите и дините. За сметка на това всеки ден ядем по кг кайсии или си варим царевица.  Mr. Green Ние минем ли на дини, става страшно. Купуваме всеки ден по една от онези огромните продълговатите и я изяждаме.  hahaha

Шамс, много добре те разбирам. Последните ти думи все едно аз съм ги писала  Mr. Green

Не мога да реша какъв да ми е плана за деня.  hahaha Не е лесно да имаш избор.

# 314
 Добро утро момичета!
 Вчера цял ден бях с болки в главата. Тази нощ се събудих в 2:30 с адско главоболие и киселини. Даже и ...връщах. Ужас. Няма ли да спрат тези неразположения.
 При нас от покупките липсват скрина, леглото и повивалника. Другата седмица може и да ги вземем.
 Дини и пъпеши ям, но ако има кой да ми ги нареже. Сама няма да се сетя за тях.

Общи условия

Активация на акаунт