До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 199
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
SoAmazing, не го мисли толкова за МД. Били направили ремонт и било доста приятно. Някое от момичетата беше пуснало линкове - 2-3 странички назад, погледни. Еднократните гащи ги има и в Хиполенд -накупи си. Стискам палци да "устискаш" до 9-и месец. Simple Smile

Да, четох. Преди се притеснявах, че не мога да избирам къде да раждам, сега съм ОК. Най ме притеснява да не тръгна да раждам тука , защото сме на 3,5 часа от София. Заради това вчера се чудехме с ММ дали да не кажем на доки , ако устискам до 9-ти месец, направо да ме праща в МД и да си лежа там докато не родя. Това ми се струва най- правилно.

# 286
So Amazing почивай си , и щом лекарите са ти казали , че така трябва радвай се , че има кой да ти помага и да влиза в положение . Дано всичко е наред и устискаш до 9-ти месец  Praynig
За еднократните гащи не зная дали ги има по аптеките  Thinking  А бабешки обикновено циганките продават около и на пазарите . То има и хубаво българско памучно бельо в с големи габарити , ама там един чифт е към 5-6 лв и не си струва ако ще ги ползваш само за малко след раждането .
Туитито и мн ме избива на рев от безпомощност на моменти . Онзи ден ми беше толкова непоносимо горещо , краката ми едни тежки-тежки , лошо ми е а малката ме занимава с нещо ...и си му дръпнах един разтоварващ рев и така ....и това ще мине  Simple Smile  

# 287
Пак аз, с бърз въпрос - случва ли ви се да ви "боли корема" от бебето? Така е застанал, че ме опъва адски болезнено от едната страна, направо не се стои, това от обяд някъде. Почнах да се чудя дали е нормално, имам чувството, че ще ми се скъса кожата...

# 288
Здравейте момичета, Йоанчето ми каза, че сте се притеснили за мен понеже не съм писала отдавна. Благодаря ви за загрижеността, всичко е наред с бебка и мен. Ходихме малко на балкана на чист въздух, пълен релакс без обхват на телефоните, без нет и почти без ТВ.  Simple Smile Снощи си дойдохме и днес чета ли чета, но съм с 10-тина страници назад.
Аз също си поплаках като прочетох и много съжалявам за случилото се. От все сърце желая на тези родители съвсем скоро да го превъзмогнат и да си гушкат едно малко сладурче.  Praynig А на всички нас и бебчетата ни да сме живи и здрави и след малко повече от месец да се запознаем лично.  Hug

Да ви се похваля вече почнахме да пазаруваме за бебка - купихме легло, количка, столче за кола, стерилизатор, помпа за кърмене и още доста по-дребни нещица. Поръчахме и дрешки от http://direct.asda.com/george/baby и сега си ги чакаме. Като дойдат ще снимам и ще ги кача във фейса.  Simple Smile

Утре пак сме на училище в Токуда от 13:00, едната тема е за кърменето, ако на някой му се идва ще се радвам да се видим и да си премерим коремчетата.  Grinning

Връщам се да чета. Лека и прохладна вечер!  Simple Smile

# 289
  • Gone with the wind
Лулу, често ми се случва. А най-любимо й е така да се разположи, че все едно ме ръга в ребрата от ляво  - това как боли Crazy Обикновенно като я побутна или почукам на корема се закача да ми отговори и се размества, но на моменти се налага да заема странни пози, за да й направя място и да не ръга така (вкл. съм шофирала силно наклонена на дясно, за да си вдигна малко ребрата от ляво да не ме ръга много)

# 290
Пак аз, с бърз въпрос - случва ли ви се да ви "боли корема" от бебето? Така е застанал, че ме опъва адски болезнено от едната страна, направо не се стои, това от обяд някъде. Почнах да се чудя дали е нормално, имам чувството, че ще ми се скъса кожата...
При мен е така доста често,на моменти имам чувството,че ще се спукам като балон.Мислех си това дали са контрации или просто си прави място и му тесничко newsm78

Майката на ММ днес ни е на гости newsm48

# 291
Да, доста често от лявата страна . При мен обаче обикновено не продължава повече от няколко секудни . доста е болезнено наистина и като пипна мястото и го усещам бебенцето , коя част обаче е точно незная .

# 292
И аз да се похваля тогава, че от днес официално влизам в осми месец  Hug, добре че ме подсети Сеаловер  Embarassed честит осми месец и на теб миличка , ха дано да устискаме всички до септември малко остана  Hug
На трета ФМ моя док каза че няма нужда , а и всеки път ми дава снимки на беби  Hug
Момичета почивайте си сега има време за всичко, като се родят бебешоците няма да имаме време за нищо  Wink
Иначе и аз всичко си правя само много  тежко не повдигам, простирам нося си пране , поливам си цветята , готвя и тн.
Аз мисля да поизлезем с детето че от сутринта сме в къщи и издивя  Mr. Green
По късно пак ще ви чета   bouquet

# 293
  • София
sealover аз май ще отида на трета ФМ от любопитство, а и ви бях споделила, че се чудя дали да не отидем до морето за уикенда, та си запазих час за утре, така ще е леко 2 в 1, хем да погледнат всичко ок ли е и дали мога да пътувам, хем да си задоволя любопитството Simple Smile
Еднократни бикини има във всеки един магазин за бебешки неща, аз мойте ги взех от Малечко, но мисля, че и във всяка по-голяма аптека също ги има!
Да се похваля и аз че от тази седмица започнах лека полека с покупките и така неусетно се оказа, че съм взела почти всичко, остана само креватчето и чаршафи, за да съм спокойна и от тук нататък да си почивам активно Simple Smile

# 294
Лулу, и аз имам тези екстри с опъванията - предимно отляво и високо горе. Моята дама е седалищно и явно си протяга крачетата. Не потупвам, защото там някъде й е главата, но започвам да галя и тя се размества. Вчера ми подариха механична помпа на Авент - изпробвана е, била много добра. Но мнооого ми се иска да суче малката Девичка и да не се мъчим с шишета и стерилизация. Днес надникнах в съседните темички. Там на първа страница си имат контакт с консултант от ЛЛЛ. Стори ми се добра идея, но нямам представа ние как да се сдобием с такава.

# 295
  • Gone with the wind
Ушана, когато наближи време за раждане консултанти от ЛЛЛ сами се включват в темата

# 296
Ааа, Кучо, благодаря!   bouquet SoAmazing, забравих да напиша, че ако ще бъдете по-спокойни, наистина може да отидеш отсега в МД. Happyday, радвам се, че си отпочинала. Сигурно Естреа и Танище също разпускат някъде.

# 297
Мерси за отговорите, момичета. Такива единични опъвания, или траещи по няколко минути, ги познавам. Това днес продължава цял следобед, та сега в крайна сметка решх, че не толкова бебо е виновен, колкото аз съм разтегнала някоя връзка по корема. Наобяд малкият беше заспал в колата и се опитах да го пренеса до вкъщи на ръце - може би съм претоварила някой мускул ( а на това отгоре диването спеше до горе и като го оставих в леглото се събуди Twisted Evil). Това понеже тъкмо се обяснявах, че сама най-добре преценявам какво мога и какво не - ама май не може твърде да ми ке има доверие Mr. Green
Като легна или се облегна е ок, но като се размърдам.... Confused

# 298
  • София
So^Amazing Еднократни гащи продават и в ДМ днес ги гледах Simple Smile
Happyday Добре дошла от почивката Simple Smile

# 299
Бели кахъри имате, аз емоционално се разпадам всеки ден, чудя се как може цялата бременност да ми е напрегната, да мисля за всичко друго но не и за бебето,

Все едно аз съм го писала това. И аз съм в абсолютно същото положение. Не стига че всеки ден все още си ходя на работа и тичам като кон да изпълнявам това и онова, което е останало несвършено, отделно ремонтите, които текат с бурна скорост (за което слава Богу  Praynig). С една дума, нито успявам да се наспя, нито да си почина, нито да мисля за беба. Днес поръчах някои дрешки от един от онлайн сайтовете, които сте публикували във ФБ, така че поне милата гола няма да остане съвсем. Иначе имам да купувам още почти всичко от необходимото и като се сетя чак ме заболява главата, защото не ми достига време. ooooh!

ММ е много внимателен също. Ние рядко се караме, но мен от време на време си ме тресе яко хормонът и той стоически ме търпи. И от време на време само ми казва "Не се карай на мъжа на бременната"  hahaha Кой знае какво любопитство не проявява относно нещата, които съм купила досега, ако му ги покажа специално, им обръща внимание, но той сам да се поинтересува.... тц тц Може би е нормално за мъжете, кой знае  newsm78

Забравих да ви питам-днес цял ден вече точно зоната над пъпа ми е като изтръпнала. Аз все си мисля, че това е защото бебето расте и я опъва и затова я чувствам така, но ако на някой му се е случвало, да сподели  Hug
П.С. Сега като доизчетох, видях, че Лулу е засегнала същата тема с разтягането, така че съм една идея по-спокойна, че не съм единствена  Peace

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 22:15 от nads3

Общи условия

Активация на акаунт