До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 182
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте и от мен!
Днес от сутринта съм се разшетала, но за сметка на това сега ми е наготвено,изпрано,изчистено,изкъпах се и седнах да ви чета. Май много се изморих, че чак ми се приспа.Може и да се опъна като сложа детето да спи.
В Окръжна болница Варна  също не дават да си с гащи, но с първото раждане си спомням че всички махахме гащите само преди визитация. Ползвах еднократни гащи, не са ме спарвали, но тогава беше и малко по-хладно, сега ми се струва, че още ще е жега септември.
Както някой спомена по-назад, бабешките ще ми е кофти да ги хвърля, а еднократните са направени да се хвърлят.

# 466
  • София
Сега се оправиха датите на 1-ва страница - може пък при мен да е бил проблемът само.

# 467
Комплектчето дойде  newsm44, качила съм снимки във ФБ и в снимката

# 468
Туити, да сте щастливи и влюбени още много дълги години  bouquet Хубав празник ви желая!

# 469
Здравейте и от мен!

Моята настинка много бавно преминава, вече трети ден нямам никакъв глас, смуча разни хапове за фарингит, но не виждам ефект и днес вече се тревожа. Почнах и кашлица междувременно, да не ви казвам как ми се тресе корема и как боли докато откашлям  Cry

Успоредно с това не спират и лошите новини в нашето семейство - този път някакви дългове ни се стовариха на главата съвсем неочаквано, от работата пък ми били надвнесли заплата и искат да връщам, въобще положението е "иде ми да се гръмна".

За хората,които се интересуват от астрология, нашата астроложка ни предупреди,че периодът ще е тежък до към края на август, изпълнен с всевъзможни драматични събития и инциденти. Някои неща не можем да предотвратим, но като цяло имайки информация,от доста събития можем да се предпазим.

Много ме изненада това за лака на ноктите - аз като раждах Ива, специално бях минала маникюр и педикюр преди това, не че по принцип не се поддържам, но тогава беше зима и на краката се бях занемарила  Embarassed, а и имаме един приятел хирург, който все ми викаше " да не идеш да раждаш по хавлиени чорапи"  Simple Smile и аз доста се бях понагласила, да ви кажа, все едно на бал отивах  Joy И сега пак така планувах - епилация, коса,маникюр...А ноктите не съм си ги скъсявала, аз нося доста дълги  всички ми казваха,че като дойдело бебето, ще трябва да ги изрежа,но никой не ми обясни защо и аз си ги държах, дойде бебето, аз се чудих, чудих и не видях причина да ги режа. Ако нещо има връзка с индикация за кръвоизлив, бих ги намалила, но за пръв път чувам това, първо ще питам доктора,че аз с къси нокти се чувствам все едно са ми отрязани ръцете.

Това е отчета от мен, пожелавам ви хубав и успешен ден!!!!!!
Аз също ще се отдам на покупки следобяда,обаче...в строителните хипермаркети  Sick

# 470
Добър ден и от мен. Тутито, честит празник. Още дъъълги години да сте си опора и радост! И в нашата къща има повод за торта - ММ има рожден ден. Дори сутринта духна свещичките и закусихме  Joy Амели, иди да ти вземат гърлен секрет. От деца се прихващали някакви бактерии. Поне така обясниха на ММ. И той кашля вече месец, но в началото беше нещо зверско. Той май е прихванал от негов колега. Измислих да отидем днес в провинцията на гости и довечера ще се приберем. Че никак не му се празнува, а това ще го разведри. Желая ви хубав ден!

# 471
Амели, ноктите трябвало да са къси, да не одереш бебето  #Crazy Аз си останах с дълги, при нас това изискване го няма  Mr. Green (както и други хубавини, като да те бръснат акушерки с тъпо ножче и клизма. При първото ми раждане ми дадоха едно лекарство, което сама да сложа, една спинцовка, и после да стискам колкото мога и до вц). Сега съм в друга болница и ще видим как ще е...

И аз сънувах, че тръгвам да раждам сега, и нищо не ми е приготвено, ММ е неспособен една пералня да пусне и не знае кое къде е и се изпошашках. Сега искам да почна да се приготвям. Понеже съм с последния септемврийски влак, след седмица влизам в осми месец, ама все пак време не остана...

# 472
Амели, ноктите трябвало да са къси, да не одереш бебето  #Crazy

Исусе!!!!!!  ooooh!
Аз си мислех да не би да е нещо свързано със задържане на мръсотия, макар че ако човек има нормална хигиена,това нямам как да се случи внезапно при появата на бебето. Плюс това, Ива с нейните изгризани нокти има отдолу постоянно черно, а аз под моя маникюр нямам нищо  Laughing

В Плевен ако си отидеш епилирана, не те пипат, разбира се, а клизмата се преценява на място дали е нужна, на някои се прави клизма, на други се дава да пият някакво сиропче. Аз бях доста запечена и ми правиха клизма, но пък не ми беше неприятно, даже направо ми олекна.  Grinning

Честити  празници на който му се полага!!!!!!!
Да сте живи и здрави всички!!!!!!!

Ние пък у дома така сме се наредили,че нямаме нито РД, нито именни дни, нито годишнини през лятото - скучна работа. Сгъстили сме се в периода октомври- май, сега новото бебе ще развали малко тенденцията  Laughing

# 473
Ехо  newsm68 аз днес съм като фурия Simple Smile
Първо, Честита годишнина ТУИТИ  bouquet дълги години разбирателство и семейно щастие Simple Smile
Второ, Ушана, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК, ДОБЪР БАЩА, СЪПРУГ И МНОГО ЗДРАВ ДА ТИ Е Simple Smile
тРЕТО, аМЕЛИ, АЗ ВЕЧЕ ПАЗАРИХ В СТРОИТЕЛНИТЕ МАГАЗИНИ, МНОГО ИНТЕРЕСН ПАК МЕ ГЛЕДАХА Joy
За ноктите, чела съм , че наистина се карат ако си с лак за нкти, че не се виждало дали посиняват, ама незнам дали само в някои болници newsm78
Че аз за 2 лева си купувам лазерно бельо, безшевно или на българските фирми бикини #Crazy те бабешките по-скапи от тия хубавите Whistling
Искам да се оплача, за пореден път, ч еоткакто съм бременна не мог да готвя, днес хварлих поредната манджа, еми няма да готвя, ще чакам мама да се прибере след 20 дена да готви тя, сега пека едни чушки, да видим кво ще ги направя и тях Crossing Arms
Шамс, аз за тва се радвам, че майка се прибира, че ММ също не е от най-добрите домакини, не че няма се оправи ама по-добре майак да гледа къщата Crossing Arms baby_neutral
Пък за бъркането само леля ми дава акъли и зълва ми, ама тя е далече hahaha
АЗ съм в дилема пак за праха за пране, накрая ще тегля чоп bowuu

# 474
Ани аз пък ще изпобвам всички прахове сигурно до като спра на един  Mr. Green. Пуснах една пералня днес с первола на 50 градуса за 55 мин. Като вътре имаше и дрехи с петна на малката. Не се изпраха добре петната , но си мисля , че трябваше за такива петна повече прах да сложа и на по-високи градуси. Ще му дам още един шанс на праха , като този път ако имат петна ще ги по накисна и ще ги пусна на 60 градуса. Много ми хареса аромата , напомня ми на някакъв сапун или прах от детството  Heart Eyes
Ушана, честит ти рожденник , да си прекарате много добре  bouquet

# 475
Сийловър, аз сефте ще пера с бебешки прах, ако ме питате мене ще ги пусна с нашия Ариел и ще светнат ама пусти алергии ooooh! Мислех да взимам сано ама ми се вижда много млак атая опаковка, та ще умувам още малко, незнам дали да рискувам с Тео бебето, поне съм сигурна че става за алергична кожа, мо клиентка го купуваше за сина си, е, то от кожа до кожа има разлика, ама накрая май домашен сапун и тва е, само незнам от де ще го взема Joy

# 476
  • Пловдив
Добър ден. Закарах си малкото на РД някакъв детски, баща му се обади. ММ е втора смяна. Сутринта най-накрая изгладих и сега дремя на компютъра пак. Вчера си занесох картона, после отидох до работното си място да купя 2-3 дребни неща. Мда...Похарчих си всичките пари от пормонето, нарамих 2 торби с по 5 кг всяка и бодро си тръгнах, ама спирах 3 пъти да почивам докато се прибера. Така се изморих. ММ ми се накара като му се похвалих. Blush После уж щях да спя като къпана, ама нъцки. Събуждах се от собственото си хъркане, лявото рамо вече не си го чувствам, дребния риташе, малкия става да пие вода в 4 часа, та ми изкара акъла, киселини пак имах, въобще... ooooh!
sealover, аз пък в две различни болници раждах, единия път нормално, вторият секцио и все не даваха гащи. Не, че ще ме спрат, ама мрънкат и то на визитацията. Ако нещо се замотат докторите, ходиш като японка, стискайки лигнина с кълки и като минат, щрак гащи с превръзка и готово. Mr. Green А прах за пране никога не ми маха петната. Аз много се капя.  Blush Ползвам едно за петна на Перилис, в розова опаковка, преди да пусна пералнята мажа и готово.
За съвет аз да кажа, че тоз път ще си взема свещички за запек, че нали много държат да идеш по голяма нужда след операцията, пък то нищо не си ял и отделно мен много ме беше шубе да напъна. Те пък се скръндзят да дават, та ще си взема да имам.
Туитито, честита годишнина, много да се слушате, обичате и уважавате още дъъълги години.
ushana, на теб да ти е жив и здрав мъжа, много горд татко да го направиш септември.
Anni0422, по едно време и аз се бях притеснила, че не мога вече да готвя, но се оправиха нещата. Не се притеснявай.
silvi26, виж из нета клипчета как се къпе бебо. Няма страшно, важен е първият път да се престрашиш.  Peace После никакви баби няма да искаш.  Mr. Green

# 477
Комплектчето дойде  newsm44, качила съм снимки във ФБ и в снимката
Танче,как е материата ,тънко ли е ,аз си харесах това http://www.abubu.bg/prod.php?id=3411,но пише че е плътен памук Thinking
Туитито,честита годишнина,още много ще празнувате  loveuuu
Ушана newsm59 на бъдещия татко,много да слуша и да помага smile3525

# 478
Нашето комплектче също дойде в четвъртък, но все не мога да се наканя да го снимам. Много си го харесвам, нямам търпение да дойде време да си ги изпера и подредя всички дрешки , но ще изчакам още малко.
Ани,аз за Тео бебе и друг път съм казвала, че моя син много лошо се изрина, така че хич не е за чувствителна кожа. От Бочко също направи алергия, така че тези две марки тотално съм ги бойкотирала.
За дългите нокти няма проблем, но наистина има изискване да не са лакирани, може само с безцветен. Целта е да наблюдават цвета им, защото цианозата ( липсата на кислород ) се вижда първо там. Това само за ръцете, на краката си направете хубав педикюр Simple Smile

# 479
Anni0422 от саното има и 6 кг за 35 лв, но аз всех малкия пакет да го пробвам и ако ми хареса ще купя големия и ще пера и нашите дрехи с него
el 8004 тънко е

Общи условия

Активация на акаунт