До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 113
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро коремчета!

# 511
  • София
Добро утро!

Днес времето при нас е доста лошо, категорично няма да става за плаж.  Сега се чудя какво да правим, че много силно духа, не е особено приятно и за разходка...

коткинчо, дано тази сутрин Стела да се чувства по-добре.  И дано да е било нещо моментно Praynig

На мен не са ми казвали нищо за лака на ноктите, като отидох да раждам.  Доколкото знам, в случай на нужда ти почистват един нокът.

Сохо, и аз си нося превръзките с прашки, по-сигурно и удобно ми е.  След раждането обаче носих бикини, но коланът за прибиране на корема много добре ми пристягаше и не съм се цапала твърде много.

На мен цикълът след раждането ми се регулира, стана по-редовен и не толкова обилен и продължителен Peace

Май и аз ще пробвам праха за пране на ДМ.  Аз техните продукти по принцип ги харесвам, но точно това не съм купувала до сега.

За памперсите аз съм на мнение, че отначало по-подходящи са 3-5 кг.  Те и без това опасват бебето до гърдите Rolling Eyes  За седмица-две.  После може да вземете следващия размер, ако ви се стори, че не попиват достатъчно или му стягат.

# 512
Добро утро кръгли пупици   bouquet
Изпратих момчета на разходка и сега започвам, чистене , готвене и тн.
Относно памперсите и аз взех от  3 до 5 Peace
Лек и усмихнат ден  Hug Hug Hug

# 513
Добро утро !
Цяла нощ обикалях ,е сега съм като пиян морков  Sick
kotkincho да се оправя бързо малката Стела ,дано не е сериозно  Hug
Цяла нощ жега ,а сега облаци щото имам да пера -мрън  Crazy
Памперси взех и малки и по големи пък ще видим  Wink

# 514
  • София
Добро утро момичета Simple Smile
Ние пък купихме памперси 2-5 кг на Пуфис Simple Smile Относно праха за пране купихме на Тео Бебе с Алое Вера.
За това какво бельо носиме,аз от много одавна не нося прашки,а само бикини и се чувствам много по добре та и сега няма да ми е проблем Simple Smile А за цикала моя си е достатъчно обилен та се надявам да не се засили още повече след раждането Simple Smile

# 515
Здравейте коремчета!Вчера и днес съм изтървала какво сте писали,защото оправяхме и чистихме стаята след ремонта.Честно казано доста се поуморих,пък и ме боля главата,та днес имам да наваксвам да ви чета.
Лек ден   bouquet

# 516
  • София
Добро утро, момичета!
Едва се надигнах тази сутрин, голям съм голямо нещо.

За праха за пране наистина е много добър, аз просто спрях да ползвам други, а уж беше само за беба. То и ми беше трудно да си намирам добър прах тук, добре че ми носиха от чужбина, защото само боклуци на нашият пазар. sealover, няма миризма, дори и омекотителя на нищо не мирише.

Пете, твоят цикъл преди да родиш е бил обилен, ама си била на 19-20, все още нерегулиран дет`се вика. Аз съм на 30 и бях супер доволна от него  Mr. Green
Гледах брошурата на Кауфланд за следващата седмица за памперсите, ама не ги видях.

# 517
Добро утро и от мен коремчета  Hug Аз също мисля да взема праха на ДМ. Относно геловете и прахообразните прахове моят опит ми показва, че повече зависи от пералнята , а не толкова от праха знам ли. Преди имахме една пералня а беше нова но  дето переше ужасно е сменихме я и няма такива проблеми с белите петна от прах. При майка ми има доста стара пералня като модел и тя не оставя петна бели от прахообразните прахове, но всеки си има предпочитания разбира се и лични наблюдения. Аз от както съм бременна прашки не понасям изобщо  smile3511 а преди само такова носех нямах едни бикини. Мензиса ми беше сравнително слаб откъм теч и около 5 дни супер редовен, ноооооооо такива болки няма дано сега поне болките да ми намалеят след раждането. Относно промоцията в Кауфланд и аз съм я набелязала както и термометъра в Лидл другата седмица. ММ вече не иска да ме пуска да си обикалям сама из София  #Cussing out и аз съм лека бясна защото имах още много за пазаруване. Казва ми ще идем другата седмица и ще купим наведнъж всичко ама как ще стане тая  newsm61 той не издържа 5 минути в магазин аз обичам да си попипвам да си мисля  Mr. Green лошо ми става, а и вече ми е ужасно скучно чак вече не ми се лежи и не ми се спи

# 518
  • До морето :)
kotkincho, бързо да се оправя Стела. Да не е слънчасала?

За цикъла - моя не се промени като че ли. Пак си беше 7 дни, същото количество. Първия ден без превръзка и тампон едновременно - няма начин. Та за прашката просто е немислимо.
А за в болницата - като се сетя каква локва кръв изпада от мен сутринта, след като станах от леглото... Въобще лохиите първите дни не могат ни най-малко да се сравнят с първите дни на цикъл. Поне при мене беше така.

Тука днес е прохладно, даже карам Елена да излезем, че да се насладя на хладинката.  Grinning

# 519
Добър ден и от мен, тумбачки!
Аз цяла нощ бях с главоболие, което продължава и сега, та реших да си измеря кръвното. Хапнх кисело мляко с канела, най- доброто лекарство за високо кръвно и сега малко почивамм Мислехме да ходим на плаж, но времето е облачно и хладно, така че ще пропуснем.
Вчера следобед отразихме прекрасна разходка в Детския кът, влакчета, виенски колела, разбира се, аз само гледах. Взехме племенника, който е на 13 години, та тренирахме с ММ как е да си с две деца Simple Smile
Рано си ошетах всичко, така че сега малко почивка, евентуално може да отскочим до свекито малко на гости.
Аз пък не съм доволна от геловете за пране, дрехите ми стоят някак лигави, а и пералнята ми се затлачва, като че ли. Нашите дрехи пера с Персил, най- много го харесвам и като качество и като аромат. За бебешкия споменах , твърдо съм за Сано. Вярно, че е доста силен аромата, но на мен страшно много ми допада.
От днес и аз съм в 8-ми месец, започвам да се плаша... Simple Smile

# 520
O, горкото Стелче, сигурно се ее пресякло от жегата и водата, ще им и мине, тедецата са силни Hug
А, тва за пералнята е вярно, също и че от праха зависи, твмпературата и дррехите, но проба грешка, сега дедазнам кво да взема и кво не Whistling
Абе ало верата не го ли дават алерген Embarassed аз не съм запозната ама наскоро чух някъде Blush
Аз умирам от жега, уж валя а все едно съм полята с маркуча, и климатика не ме спасява, май е вътрешно ooooh!
памперсите в кауфланд във вестника са по средата някъде на дясната страница долу,аз мисля истелизарот от там да взема, а за термометъра в Лидл се замислям сериозно, въпреки, че предните имаха много рекламации newsm78

# 521
Идвам на отчет след вчерашния пазар със свеки - ей щях да лудна! И двамата с ММ бяха решили, че трябва да се вземе първото видяно нещо и пак аз бях с претенции. Нищо, че в крайна сметка взех люлка с много повече екстри и по-хубава от видяната от тях (и със 70лв по-евтина), и чаршафчета избрахме по-хубави и одеалце. Ама ми опилиха света - сега вече пазар само самичка! Crazy После дойде свеки да ни види легълцето и новия коридор, за който си мечтая от години и си правих по поръчка с много мерак. Е, коментара беше "Щом на вас си ви харесва.."  Shocked
И да кажа, че са отворили бебешкия сектор в Икеа и има страхотни чаршафчета и хавлийки и т.н., чак ме е яд, че преди това взех и от друго място.

# 522
  • велико търново
добър ден и от мен,ние с малкото тази ве4ер неможахме да спим,комшията си прави купон и се 4уваше адцка музика и силни гласове викове пеене  Twisted Evil 4ак сутринта към 5 се унесох  Rolling Eyes гледам 4е много от вас са взели памперсите аз мисля тях последни да ги взема сега сме поръ4али коли4ката кошарата и спалното белио за малката и в събота най късно в понеделник ще ги вземем  newsm44 newsm44 newsm44 нямам търпение
а някой купил ли си е ве4е помпа и дали е задължителна когато отиваш да раждаш Rolling Eyes

# 523
Аз лично ще купя помпа на Авент ръчна, но още не съм я купила то може и да не ми потрябва но искам да имам. А до сега четох за това масло от Веледа и мисля да си взема то ефект може и да няма, но страх лозе пази  Mr. Green  http://www.marvi.bg/weleda-mama-maslo-za-perineum-50-ml-2641.html   Ето и инструкции за това как се прави масажа, досега рових из сайтовете http://www.moetodete.bg/rajdane/masaj-sreshtu-bolkata.html   

# 524
http://www.dianatal.eu/uk/professionals.html   а за това някой нещо знае ли  newsm78 за първи път го чувам, но явно в БГ сме винаги назад  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт