Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява калкулаторът за пол на бебето и как се използва?
Какви са ползите от използването на спални чували за бебета и какво е подходящо за новородени?
Какви са препоръките за подстригване на косата по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява калкулаторът за пол на бебето и как се използва?
Калкулаторът за пол на бебето е инструмент, който се използва за предполагаемото предсказване на пола на бебето въз основа на датата на зачеване или предполагаемата дата на раждане. Този метод не е научно доказан и разчита главно на различни теории и вярвания. Обикновено се използва като забавна игра или като начин да се предвиди полът преди ултразвуковите изследвания.
-
Какви са ползите от използването на спални чували за бебета и какво е подходящо за новородени?
Чувалчетата за спане на бебета предлагат няколко предимства, включително намаляване на риска от SIDS чрез гарантиране, че лицето на бебето не е покрито със завивката, предотвратяване на случайно ритане и маханe с ръце и осигуряване на комфорт и сигурност. За новородени се препоръчва да спят в спален чувал поради склонността им да стискат всичко в ръцете си, което може да ги събуди.
-
Какви са препоръките за подстригване на косата по време на бременност?
Подстригването на косата по време на бременност е безопасно и дори се препоръчва за поддържане на здрава и подхранвана коса. Важно е обаче да избягвате употребата на агресивни химикали или бои за коса, особено през първия триместър. Подстригването може да помогне за поддържане на здравословен растеж и външен вид на косата, като същевременно осигурява комфорт и лесно поддържане.
-
Какви са ползите от подстригването на косата по време на бременност?
-
Какво е подходящо лекарство за изгаряния, освен Пантенол?

А съвсем малко зад мен имаше поне 3 свободни места за паркиране
после да не ми говорите за възпитание бяха 60 годишни, а място имаше и за тях без да ме дигат, а те най- необезпокоявани ми се нахвърлиха на турски да стана
добре че дойде сестрата и си свърших работата, че иначе щях да ги ускубя и двата пингвина 

Бременна с големия мама ми слагаше една кърпа като ядях. Срам ме е, ама какво да направя.
Дано не е нищо сериозно.
После защо хората пазарували от интернет 
/ някои от вас беше пуснала линк за Онлайн за пазаруване в Чочко Бочко. Тъй като докато почивахме и четях от таблета и то със поне 20-30 стр след вас, и за това се извинявам, че не помня кои пусна линка. Тааааа мисълта ми е, че утре си чакам поръчката от сайта, за малката дунда поръчах страхотни неща, а и баткото намаза едни дънки
И ММ ми се размрънка, и аз ревнах. Иначе няма такива идиоти като тези, които са те подминали.
Вчера два часа пред лекарката по ЖК никой не стана, хем другите хич не бяха бременни. Отидох да седна пред съседния кабинет като специално обявих, че съм след еди кой си да не ме прередят.
срам не срам бременна му работа