До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 140
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро момичета!
Шамс, и аз трудно дишах вчера от наместването.
Имам три пакета еднократни гащи от Мадъркер в най-големия размер, но пък не съм ги вадила и пробвала. Дано ми станат.
Досега два пъти ме изследваха за антитела и във вторник ще е трети последен.

# 451
Добро утро сладури !
Минавам да почерпя (без снимки  Wink ) днес с ММ празнуваме 5 години от сватбата   loveuuu
Хубав ден на всички ,а аз трябва да измисля тортата  Heart Eyes

# 452
  • До морето :)
ДУ
Снощи не можах да спя, Елена и тя се въртя цяла вечер. Ама се сетих още някои неща.

- Докато раждате е хубаво да те без лак на ноктите. Не дай си Боже, ако има кръвоизлив съм чувала, че по цвета на ноктите се разбира.  Peace

# 453
В Шейново не дават с гащи, да. Ама аз така или иначе не можех гащи да държа, така че изобщо не ми е пречело това условие. Даваха едни огромни, да ги нарека парцали, върху които лежиш, и беше удобно.

Сетих се да ви кажа, за пишкането през нощта на мен какво ми помага. Вечер си лягам, но не заспивам веднага - чета, ровя си в нета, правя си разни неща, но съм легнала. Бебчо обикновено е доста активен в този момент и ставам 2-3 пъти да пишкам през това време. Затова пък след това, като заспя веднъж, обикновено нямам нужда да ставам до сутринта, или поне не повече от веднъж.

Хубав ден на всички и приятна почивка!

# 454
  • София
Добро утро момичета Simple Smile
tuitito Честита годишнина!Пожелавам ви още дълги години семейно щастие,а двете бебчета които са на път да ви спотят и дарят с още повече любов  txtloves Весел празник!
Вчера установих че вече и на корема имам стрии  #Crazy Те кой знае от кога са ама аз като не си виждам долната част на корема няма как да ги има,не са много,но все пак ги има  Sad ММ веднага се опули и вика ама те после нали бели ще станат  Joy Просто тия мъже ме кефът кви въпроси задават  newsm78
Днес свеки ще идва на гости та сигурно ще я водя тука до "Пакостник" да разгледаме комплектите за изписване,защото там съм си харесала един,защото тя е голяма мераклийка тя да го купи Simple Smile

П.С.Аз забравих да ви се оплача  newsm09 3 дена няма да имаме топла вода  #Crazy Тия от Топлофикация си правят нещо и целия квартал няма да има.Софиянци знаят за тези режими които ги има всяка година,но поне тази година са само 3 дена а не като предишни по 10 дена  smile3511 И сега 3 дена с канчето ще се поливаме  Joy

Последна редакция: сб, 20 юли 2013, 10:00 от Puffy1988

# 455
Добро утро!

tuitito честита годишнина! Пожелавам ви дълги години заедно!

И аз след като родих бях без гащи, не ни даваха докато мине визитацията, след това си слагах едни бабешки и сега такива съм си взела, само че не помислих че ще съм с операция и може би трябва да са по-дълбоки, ще взема и такива пък ще видим. За ноктите е така, както каза едно от момичетата  - къси и без лак.
Вчера си поръчах ето това http://abubu.bg/prod.php?id=4241 днес го чакам да пристигне.

# 456
  • До морето :)
И при нас за визитацията трябва да си без гащи, само по лигнин.  Laughing Лежим, вдигнали нощниците, а докторите минават с едни щипки и дърпат лигнина, да видят какво е дереджето. Иначе аз ще си взема еднократни гащи, по-лесно ще ги хвърля, за другите по-ще ме е жал.  hahaha

# 457
Добро утро момичета

Само да се включа с въпрос-това за без гащи на визитацията не е ли само при нормалното раждане?А иначе аз си направих труда да отворя един пакет еднократни гащи в един магазин-ами те бяха едни хартиени,не ми се сториха много удобен вариант.Та и аз си мисля да отида до някой пазар и да си взема от бабешката мода,то и без това ще търся и нощници от същата серия Joy
Сега се опитвам да набера инерция да се разходя до Вис Виталис да довърша по-основните покупки.Хайде ще ставам,че ако поседя още малко ще ме домързиии.
Последно въпросче-обикновен дигитален термометър с мек накрайник ще ни свърши ли работа за бебо? newsm78

Слънчев ден коремчета Hug

# 458
Благодаря за пожеланията - да ви се връща  Hug !
sweetynel аз купих такъв от Лидъл ,ако се наложи ще инвестираме повече по натам ,но се надявам да не го ползваме често  Peace
За ноктите - трябва да си без лак ,защото при липса на кислород посиняват ,а оцветени скриват първия симптом и може да стане беля  Naughty
Puffy1988 по 1 месец бяха мила  Laughing и за бала нямахме вода , когато съм се родила пак профилактика и майка ме бъзикаше -внимавай като се жениш поне да има топла вода  hahaha
Успех на пазаруващите днес   Hands Thumbsup

# 459
Здравейте и от мен муцки сладки   bouquet
Аз днес се чувствам значително по добре  Hug, само дето ме ядосаха още от сутринта /моята мила майчица/ пак  с нейните страшни истории  #Cussing out ей тия хора не знам направо затворих и телефона и си по ревах  ooooh!писна ми вече  #2gunfire но да ни ви товаря с моите глупости милички, просто споделям с вас защото сте ми по близки от някой хора  Crossing Arms
Връщам се да ви чета   bouquet

# 460
RAQSVETLINA спокойно, ти и бебо имате нужда от спокойствие Hug

# 461
   Добър съботен ден  Simple Smile аз излизах да и вече се прибрах да изпреваря жегата ама ней си пак бях цялата на вадички докато се прибера и лошото е, че не свърших работа. Напоследък изобщо не мога да спя и малко да задремя и сънувам само кошмари за бременността и пак се събуждам и лежа и гледам в мрака..   Crazy
   По отношение на гащите и на нощниците също мисля да наблегна на бабешката мода мисля, че ще са по-удобни.
   tuitito Честита ви дървена годишнина (трябва да си подарите дървени подаръчета Simple Smile  живи и здрави и всяка година да се обичате все повече   loveuuu безпроблемно раждане и нека малките бонбони много да ви слушат и радват  Hug
   Честит празник на всички носещи имената Илия, Илиян, Илин, Искра , Илина, Илияна, Илинка, Илиан, Илиана, Илко, Илчо, Илка, Лина, Личо  cheers

Хубав ден милички!

# 462
Здравейте .
Туитито, честита годишнина   bouquet  Пожелавам ти още много години да живеете заедно в разбирателство и хармония !!!
Добре за гащите разбрах , просто за първи път го чух това и се учудих . Не знам как е в болницата , където ще раждам ...
Вчера с маникюристката точно това обсъждахме , че за раждането е хубаво да си без лак . Това по повод , че си сложих на краката сега от тези издръжливите , които над месец траят . Ще гледам да съм без лак към края на август вече , че ако ме изненада бебчо да не се чудя в последният момент още и лак как да трия.  
Днес май ще е горещо  Rolling Eyes

# 463
  • София
Привет от мен!
Реших да проява критичната си природа и тук - нещо ми се струва, че на 1-ва страница липсват датите на термините. Дианче, дали можеш да погледнеш този "бъг"?

Аз напоследък доста се разхождам по доктори, че ми измериха един хормон TSH, че ми е на горна граница и даже ми предписаха хапче, заради това. А сега имам и някакви сърбежи и обриви по пръстите на ръцете и по краката, които не са нормални за бременността, но не ми се занимава с дерматолози.

И без това чакам да излезна в 45-я отпуск след 3 работни дни и тогава ще ходя на очен лекар и на зъболекар профилактично.
Та и аз съм от работещите, не съм си взела ни един ден болничен през цялата бременност. Само 3 дни отпуска.
А сега ММ се притеснява да не ми е скучно, като спра да ходя на работа, но то с толкова посещение при АГ и други видове доктори, мисля, че разходките са ми гарантирани.

Аз напоследък сънувам много често, че бебето се е родило вече и в съня се притеснявам с какво ще го облека, че още не съм изпрала дрешките. Даже го държах голичко, за да не се допира до неизпрани дрехи и пелени Sad

Хубав съботен ден от мен! Hug

# 464
Добър ден и от мен,
Във вторник правих микробиология и се оказа , че имам гадинки.Изписаха ми един гел , който еднократно се слага във влагалището и едни хапчета , които с ММ еднократно трябва да изпием.Вчера ги търсих и не можах да ги намеря в две аптеки,Днес съм дала за задача на ММ да ги търси той.Хемоглобина ми е 106 , но АГ -то каза , че е нормално всичко.
ЧЕСТИТО НА ТАНИЩЕ, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК И БЪРЗО ДА НАВАКСА С КИЛОГРАМИТЕ И ДА СИ ГО ГУШКАТЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ - СКОРО

Аз съм си купила еднократни гащи на Чико , но не съм отворила да погледна колко са големи .Трябва да го направя вече , че ако са малки да си търся и аз памучни бабешки докато има време още.

За ноктите не го знаех .Благодаря много за съвета.

За помошничките и аз да кажа.Мен ме притеснява къпането най-много.Много ми се искаше мама да е тук и да ми удари едно рамо поне докато свикна, но тя е в чужбина и незнам дали ще успее да се върне поне за малко.А на свеки не искам да разчитам.Незнам защо.Тя е много сприхава и изнервяща и сигорно ще ме изнерви много.
Чао за сега момичета.По-късно може пак да се включа

Ехееееееее вече в 8-ми месец  newsm44  newsm44  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт