До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 096
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Лулу, и ти ли си се насочила към Вита? Не искат памперси, затова и аз не купувам. Макар че днес с това кръвно доста се притесних, че нищо нямам подготвено - точно защото съм се "нагласила" за Вита, пък в другите болници и по-точно в МД си искат всичко.

# 556

Към Вито смятам да съм, моята лекарка е там.

В Шейново искаха всичко - без АМ и дрешки за бебето. Утре ще питам мойта лекарка пак, но и по мои спомени всички консумативи на мама и бебе са включени в цената за раждането.

# 557
  • София
Лулу, всичко е включено за бебето. На теб ти трябва помпа и сутиен, това искат, уж.

Енитка, надявам се всичко да е наред и да няма неприятни изненади на финала.

Ние днес отново пазарувахме, но поне вече всичко вече е на лице. Имаме матрак, а аз си взех помпа. Мисля, че това е всичко, което трябваше. 

# 558
От час , час и нещо и мен така ме боли корема както Лулу беше обяснила нейната болка . Много е неприятно , всякаш ще ми се пръсне корема на това място. Надявам се скоро да ме отпусне ...
Енитка , неприятно наистина ..., но ти не се притеснявай  Peace

# 559
Sealover, при мен се оправя с почивка (легнала, не само седнала). Като се понатоваря, почва пак. Още не съм се отървала трайно Rolling Eyes Лягай и стискам палци бързо да те отпусне, че аз съм направо като инвалид като ме заболи. Twisted Evil

# 560
Сохо, честити покупки! И на мен ми дадоха помпа на Авент. Ти ме подсети да погледна дали шишенцето, което купих допълнително към нея става...

# 561
  • София
Аз се осмелих да ви питам дали сте имали нещо подобно - появиха ми се на краката и ръцете едни мини-пъпчици, на краката приличат някъде на мехурчета и самите крака са ми подпухнали. Става въпрос за зоната, в която обувката се опира до кожата над стъпалото. Много ме сърбят сутринта, като ставам, и през деня, докато съм с обувки. Не знам дали има нещо общо с бременността и подуването на краката. На ръцете са ми между пръстите, там където се допират пръстите един в друг. Може би има нещо общо с изпотяването.

# 562
Здравейте момичета,

Енитка, всичко ще е наред  Hug Hug Hug

Андреа, нямам представа какво е това Sad

От мен по-зле със сигурност няма и списък за покупките не съм направила Sad.
Вчера бях на преглед...кръвното ми беше 125/95, освен оттоците по краката имах и по ръцете, а пред ния ден имах страшно главоболие...и правихме запис на тоновете на бебето...док каза че са ОК, изследванията на кръвта също. Сега занесохме урина от 24 часа, да изследват протейна....дай Боже да е в нормата...Засега само да лежа в къщи и да намаля солта са препоръките. Аз така се надявам да си дочака термина, а вчера док ми очерта една картинка която е доста различна...ако съм развила или развия прееклампсия и зависимост от степента й.
Тук тези дни беше страшна жега и влага...по-цял ден с малката в къщи на климатик и сега сме с болни гърла и хрема, а мен как ме цепи и главата(дано поне, да е само от хремата)

# 563
Дария, пази се и Танище я разви, тъй че си е опасно Hug
Аз утре отивам на ЖК, стискайте палци да се е обърнала вече и док да е там, че много ни стана ходенетодо болницата Embarassed
Ох, гледам бебешорски неща и се засилвам да купувам и после си викам е тва за кво и е  newsm78 спирам се и пак премислям всичко, абе поне съм решила количката да изпера и да е готова Joy

# 564
  • София
Андреа, на мен ми звучи като нещо алергично Rolling Eyes

Дария, стискам палци за добри резултати Praynig  Да пишеш веднага щом разбереш!
И аз като теб дори списък не съм си подготвила още Embarassed

Нинка, добре завърнала се Hug

Честити покупки на всички, няма да изреждам поименно, че да не изпусна някого.

Аз не съм се оплаквала скоро, та сега ще наваксам Crazy  Аз нали си имам една болка от дясно, някъде около обичайното място на яйчниците, където сега имало черва.  Та вчера ме понаболяваше, явно бебето ме натискаше там.  През нощта обаче, се събудих от страшна болка, направо ми изтръпваше целия крак Shocked  Как ли не се въртях, накрая застанах на 4-ри крака, само и само да се премести това бебе.  По някое време съм заспала.  Днес пак ме понаболява, но много по-леко.
Напоследък много взех да се уморявам.  От повече разходки започва да ме боли кръст, крака, нямам сили да се мръдна.  Досега изобщо не се усещах бременна, какво ми стана ooooh!

# 565
Енитка Аз съм била болна от скарлатина като дете и си я спомням много добре. Не можех да се надигна от леглото, че да ходя да играя където и да било. Буквално две крачки не можеш да направиш, едва се бях прибрала от училище вкъщи (първи клас на 6г. се прибирах сама  ooooh!). Най-вероятно е минала опасната фаза за да има желание да играе детето. Скарлатината между другото ходи по децата до училищна възраст (7-8г), оттам нататък е малко вероятно да се разболееш, не се притеснявай. Дано няма лоши изненади  Hug

Днес като вземах дребната от столчето за хранене тя на майтап така да ме изрита с двете крачета. Добре че се пазя много и успях да се дръпна, но ме ритна все пак ниско долу, макар и слабо. Бебчо веднага се разпротестира и направо почвам да се чудя как да се опазвам, пък не дай си боже да се наложи оперативна намеса  Crazy Чакам да дойде петък, че да видя как е малкото, че напоследък не се движи много много, днес изобщо не се е движил като изключим когато каката го срита.

# 566
Anni0422 стискам палци за прегледа. Аз съм във вторник и нямам търпение вече.
Дария дано всичко при теб е наред. Hug

Днес прах чаршафчетата и хавлийките на бебо с праха и омекотителя, които взех / Сано / - много съм доволна, а как хубаво ухае цялата къща.

# 567
Мамчета, на каква козметика сте се спрели? Сестра ми, ми каза, че на Себамед, били много хубави, а й четох из форума също добри отзиви, но са много СКЪПИ...  Thinking Crossing Arms newsm78 Само шампоанчето е, аколо 20 лева, отделно крем за подсичане, сапун и т.н. Около 80 лева поне ще ми излязат, а това си е доста. Лосиона е, около 17-18 лева, то всеки път да даваме по толкова....  newsm78 newsm78 Кажете, някоя друга добра марка, по евтинка, ако знаете...

# 568
Аз си купих Бюбхен

# 569
Мамчета, на каква козметика сте се спрели? Сестра ми, ми каза, че на Себамед, били много хубави, а й четох из форума също добри отзиви, но са много СКЪПИ...  Thinking Crossing Arms newsm78 Само шампоанчето е, аколо 20 лева, отделно крем за подсичане, сапун и т.н. Около 80 лева поне ще ми излязат, а това си е доста. Лосиона е, около 17-18 лева, то всеки път да даваме по толкова....  newsm78 newsm78 Кажете, някоя друга добра марка, по евтинка, ако знаете...
Аз също взех на Себамед. Исках Биодерма, но пък те бяха по-скъпи. Но в аптеката оставих 130 лв за козметиката, еднократни гащи, малък пакет памперси и спирт. Та скъпо си е, определено. Ако не се лъжа на Бюбхен е малко по-евтина и пак качествена, но не съм сигурна. Хип също е добър вариант. Мустела е скъпа.

Общи условия

Активация на акаунт