До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 082
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
А тази промоция на Памперс....Да питам хубави ли са хавлията и кутията. Някой може ли да ги снима? Simple Smile

Хавлията е много хубава като материя. Иначе е бяла и поръбена със зелен плат. Ще я снимам и кача като се прибера, че сега излизам. Кутиите никак не ми харесаха.

Ще се включиш ли във фотосесията на 4-ти август?

# 586
  • Пловдив
Добро утро и от нас  smile3525
Събудихме се вече и сме се разшавали за разлика от вчера, когато я усетих само два пъти. Но то денце си знае мама толкова беше заета да се занимава с организацията на ремонтния процес и реорганизация на мебелите в къщата, че то си кротува. Забелязала съм, че когато се занимавам с творчески неща момата си трае - сигурно и на нея и харесва  Grinning

На патерици да честитя празниците на всички, които празнуваха!
Мамитата, които са на преглед да репортуват след това.

След изненадата на Танище ви съветвам редовно да си мерите кръвното, защото тази прееклампсия се оказва доста лошо нещо. Доколкото разбрах Ясен се опитва да вдишва вече сам. Стискаме палци.  Hug

Направо съм потресена от липсата на отговорност от родителите и роднините, които позволяват болните им деца да имат контакт с другите деца....  newsm78

Нямам друго за хвалене или оплакване, само дето отметнахме още една седмичка от лентичката  Simple Smile

# 587
Шамс, много е сладък твоят Simple Smile
Sealover, не вярвам да се стресне. Моят като го водих, хем беше още съвсем малък, на две и половина, веднага видя екрана и заяви - "Бебето плува" (за сравнение, на баба му все още й е трудно да различи на снимка от ехограф къде е бебето Simple Smile ) Според мен ще й е интересно, няма място за притеснение.
Андреа77, аз по време и на двете бременности съм страшно чувствителна спрямо материи и не понасям нищо изкуствено, особено ако е по-топло и запарва. Пробвай с по-отворени обувки или памучен чорап.
Дария, стискам палци да не развиеш прееклампсия. Praynig Покрай Танище се зачетох да видя какво представлява, наистина е много неприятно. Няма особен лек и предпазване, а се развива много бързо Sad
malina07, аз колкото и да се пазя, редовно отнасям ритници в корема - къде по-леки, къде по-силни. Понякога пък му хрумва на баткото да се затича към мен и да ми шляпне две ръце върху корема (ама доста си боли това). Като ги гледам мъниците, пригодени са да оцеляват на набезите на по-големите, така че спокойно Simple Smile
Киселини за щастие нямам, поне засега, много рядко и не безкрайно силни, повече когато ям повече, отколкото нещо точно определено. Така или иначе научното обяснение за появата им е точно заради стесненото прострастранство на стомаха, но не смея да се произнасям по въпроса.

# 588
  • Gone with the wind
Успех на всички с прегледи днес. Да се върнат само с добри новини. И ние днес ще се гледаме
Дария, стискам палци до посиняване да закрепите положението и бебчо да седи възможно най-дълго в пупата  fingerscrossed
Лемон, комплектите на СебаМед съм ги виждала в доста аптеки, но пък и аз и Сохо сме в Сф, та няма как да те упътим за Варвна. В сайта им има опция да си поръчаш.

# 589
А тази промоция на Памперс....Да питам хубави ли са хавлията и кутията. Някой може ли да ги снима? Simple Smile

Ще се включиш ли във фотосесията на 4-ти август?

Да, аз гласувах Simple Smile С удоволствие ще се включа!

# 590
 Добро утро коремчета!
 На обяд съм на преглед. Не сме се виждали от месец с бебка. Стискайте палци всичко да е наред. Взимаха ли ви цитонамаска в тези седмици?
 Лемон , хавлийката е много хубава. Взех и кутия, хубава е, но е бяла на цвят и стои една найлонена и изцапа ли се е дотам.

# 591
Sweetynel,Веселото успех на прегледите  Simple Smile Да се отчетете после как е минало.
Ени не знам тия хора мислят ли въобще  ooooh!
Диана,понеже и аз се занимавам тия дни със същите дейности и на мен ми направи впечатление как бебо си кротува  Laughing Изчаква големите да си свършат работата и после да порита  hahaha
Не знам при вас,но при мен бебенце вече е доста по-кротичко от преди.
Аз съм вече трети ден с главоболие,уж меря кръвно (ако го меря вярно) и не показва да е високо. Това,за което се сещам е,че белтъка и кръвната захар са ми ниски. Възможно ли е според вас да боли отзад главата от някое от тия двете?  newsm78
На такива въпроси моята лекарка отговаря,ами не яж солено,тестено и мери кръвното. А ми втръсна да обикалям на частно,да ми обясняват там хората  newsm78
Лек ден   bouquet

# 592
  • София
Лемон, да в София ги видях, благодаря на Кучо за линка
Веселото, след две седмици ще ми е последната микробиология, както и ще ми пуснат последните кръвни изследвания. За цитонамазката знам, че се взима в началото и след раждането.
Седмаче, а моето бебе не се спира. Тази сутрин ме вдигна в 7 като от 6 часа е започнала да ме ритка в ребрата.

Успех днес и на Кучо и Веселото!

# 593
Привет и от мен!

Аз нощес също не спах добре, както и някоя от вас беше написала по-напред, имах ужасна болка в една част на корема, от която се събудих и се стреснах тва пък какво е, отделно и кошмари сънувах....

Да ви питам нещо за бебешката пудра - когато раждах Ива, педиатърът в отделението ми каза,че не се препоръчва използването на пудра за дупето. Обаче не мога да се сетя по какви причини. Върти ми се в ума,че беше нещо свързано с това,че като се намокри пудрата от пишото, се събира на топчета/ фитилчета в сгъвките около крачетата и в самите полови органи и може да дразни кожата, нещо свързано с фимозата май имаше...обаче може  и да си фантазирам. Някой нещо да знае по въпроса?
Препоръчаха ми крем за профилактика на подсичането, който прави непромокаем филм върху кожата и аз това ползвах. А сега чета,че повечето от вас взимат спокойно пудра и се замислих защо пък този педиатър тогава не я препоръчваше?

П.С. Кейт изглежда е тръгнала да ражда тази сутрин! Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 10:06 от Amelly

# 594
  • София
Добро утро пупита   bouquet
Успех на всички които днес са на преглед!Стискам палци всичко да е наред  fingerscrossed
Добре дошли на завърналите се от почивка  Hug
Ох и на мене лекарката ми е казала редовно да си меря кръвното ама аз все забравям и го меря когато се сетя  Blush Ще трябва да сложа апарата на видно място за да го виждам и да се сещам по честичко Simple Smile
Мен от вчера пак ме хванаха болките от тазовото разширение  Rolling Eyes Тамън си бях помислила че са отминали вече а те ето ги пак,едвам се въртя нощем няма такава болка   33uu

# 595
  • Пловдив
Амели доколкото знам прахообразната пудра не се препоръчва именно, защото е прахообразна и частиците се вдишват от бебата.
Знам, че Бочко имат кремообразна пудра, вероятно и други марки имат такава.
При всички случай след мазане трябвало да се отстрани излишъка с памуче, че именно това натрупване - дали е крем или друго също спомага за подсичане. Това го знам от гледане на филмчета в интернет.  Embarassed

# 596
Аз отдавна съм се ококорила, аха да заспя накрая и трябваше да приготвям малката за градина, сега пък готвя и чак тогава ще си легна.

Козметика Себамед излиза двойно по-евтино, ако се купи от amazon.co.uk - може да се ползва безплатна доставка до Англия и оттам само да се плати до БГ с фирма превозвач или пък накуп да се поръча повече или от няколко мами и да се поръча до тук.

Аз си взех преди няколко дни измиващо блокче Себамед, с него си миех гърдите преди кърмене с малката, а после съм го ползвала за миене на дупе. Като ме лъхна онзи аромат, като си спомних с умиление какво беше ...  Mr. Green Направо все едно бях отново в болницата, че и го сънувах след това  Mr. Green

Микробиология ще ми пускат сега в петък, май ще е последна (и дано).

Споделяйте новини за Танище тук, че не съм в групата. Добре ли е тя и бебо?

# 597
Много сте изписали, няма да ви чета.
Причислявам се към бройката за болница... С болки съм, дадоха ми направление за хоспитализация. Приготвям багажа и отивам в отделението. Много ми е криво... За момента нямам мобилен интернет, затова няма да пиша повече.

# 598
Лигла,дано всичко мине бързо и да сте си добре,у вас   bouquet

# 599
  • София
Лигла Стискам палци всичко да е наред и да не те държат много време там и най-вече бебчо да си седи в корема до термин  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт