До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 31 373
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Лигла, стискам и аз палци да отминат болките и да овладеете положението!

# 601
Лигла , стискам палци всичко да бъде наред! Скорошно прибиране у дома!
Успех на всички момичета с прегледи днес!
Йоана , не остана време като ти гледам лентичката!  smile3521

# 602
Амели, не се препоръчва пудра, защото се събира в гънките, с урината започва ферментация у възпаление Peace
Аз се изкъпах и се стягам да ходим при док, че вече искма да я видя маймунката малка, нещо ми е залипсвала Embarassed
Лигла, дръж фронта и бързо се връщайте вкъщи до термина Peace
А, по повод на калкулаторите за пол, вчера четох нещо интересно принципно пола се определя от сперматозоида, смята се че ако се оплоди яйцеклетката в първата част на овулацията май щеше да е момиче, оле как забравям Embarassed изчезна ми от акъла, после според алкална или киселинна среда на влагалището ако е алкална момче, ако е кисела момиче, и третото с диета много строга преди зачеване също можела да се повлияе, но това са недоказани факти, док отдолу пишеше има ли значение какво ще е нали си е вашето бебе baby_neutral

# 603
  • Пловдив
Лигла дано да е фалшива тревога и скоро да си си вкъщи. Има време до термина стискай кълки.
Може на някоя вестителка да поискаш телефона за да уведомяваш с СМС как сте.

Hug

# 604
Добро утро, момичета Simple Smile Успех на всички на прегледите и чакаме хубави новини!
Аз съм на преглед утре и за първи път смятам да повдигна въпроса за раждането.
Покрай Танчето взех редовно да си меря кръвното, но като цяло се чувствам чудесно вече. В някои нощи ме болят много кокаляците и се въртя на равни интервали. Слава Богу не е всяка нощ.

Вчера сънувах, че ме боли целият крак от някакви обувки, защото едната е по-малка Simple Smile Събудих се от болката и ха да се обърна и бебето реши да прави акробатика. За първи път ми се случи така да напъва отвътре. Почуствах се като във филмите с извънземни , които излизат през корема  Joy Той като цяло е много сънлив та и на такива прояви му се радвам.

От списъка ми остана да купя козметика, столче за кола и количка, но за тях още не бързам. Последно купих две одеяла, пеленки, протектори и креватчето е готово като за начало. http://eni1.snimka.bg/baby/bebe.765886.31044486.big

Толкова ми хареса едното одеялце от минене, че си дремнах с него  Blush

Влюбих се в една тяхна чанта за бебешки принадлежности, пълна е с всякакви екстри , а десена и е чудесен.

Остава да си намеря количка, която ще ми отива на чантата  hahaha

Хубава седмица ви пожелавам и да е пълна само с положителни емоции   bouquet

Лигла, стискам палци всичко да е ок при теб Praynig

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 10:36 от ени

# 605
Здравейте  Hug
Лигла дано всичко да е наред
Стискам палчета на всички, които са на прегледи днес Peace
Аз отмятан разни задачки тия дни и нямам много време, но ви следя  Wink
Лек ден от мен коремчета Simple Smile

# 606
Ени, всичко е много хубаво. И ние имаме одеалцето, но в сиво. Много е хубаво и топличко. Аз взех цял комплект за креватче на Минене. Нещата им са страхотни. Имаме си и тензухени пеленки, пелена за повиване, комплектче от ританки, боди и шапка.

# 607
Здравейте момичета,
На последната консултация и аз бях вдигнала леко кръвно,че сега ми е едно притеснено Sad Объркали са ми и последния болничен, но днес не можели да го поправят, нямали време. Да съм отишла утре  #2gunfire Не ми се разправяше, че може пак да вдигна кръвно, инъче щяха да видят кой няма време  ooooh!

# 608
Еха , тази сутрин сте доста активни ... Grinning
Пудра ползвах най-редовно , и смятам отново да я ползвам . Аз лично съм много по-доволна от пудрата от колкото от кремовете за подсичане. Нанася се и нежно се втрива за да остане само много тънък слой от нея , попива излишната влажност , успокоява , като позволява кожата да си диша  Кремовете наистина създават този непромокаем филм , много трудно се отмиват след това и дни наред остават м/у гънките. Запушват порите и кожата диша много по-трудно на тези места. Пак ползвах , но разчитах на пудрата много повече . Нанася се внимателно без да се пръска от вискоко и няма как бебето да я вдиша , а пък това за ферментирането  Rolling Eyes  Все пак поне по два пъти на ден се подмива бебешкото дупе и не виждам как ще се стигне до процес на ферментация  Mr. Green
Лигла , успех !!!
Днес май сме няколко мамчета на прегледи , дано при всички ни новините да са добри Praynig
Lemon,добре дошала и честито за покупките  Hug

# 609
Тва за ферментацията незнам как става, но това пише в книгата Flutter аз не съм експерт, но и не съм им фен Whistling

# 610
Здравейте момичета,
гледам, че пак много съм пропуснала в темата, днес ще наваксам с четенето. Случи ми се нещо много неприятно-дядо ми почина в събота, вчера беше погребението.  Cry Аз не съм ходила нито на поклонението у тях, нито на погребението и ми е много криво, чувствам се пълен егоист, но пък все си мисля, че така е по-добре за малкото човече което расте в мен, страхувам се да не се случи нещо непоправимо с него...
Извинявам се ако съм ви натоварила с проблемите си и с негативните емоции, просто имах нужда да споделя...
Иначе в петък бяхме на консултация, бебчо е 1,7 кг. От 06.08 ще ми се издаде 45 дневния болничен преди раждане и тогава с док.ще обсъждаме дата за секцио, тъй като поради здравословни причини трябва да раждам така.
Много и се чудя на тази бебешка козметика Себамед дали да не я поръчам  newsm78 според  мен е добра марка, но не знам нищо за бебешката серия, още повече пък как ще понесе на малчо...
Много дълъг пост стана. Стискам палци на Лигла всичко да е наред, само добри новини на мамите, които са на прегледи днес и спокоен и усмихнат ден на останалите!   bouquet

# 611
  • До морето :)
После ще чета, сега да се отчета (хи-хи, и рима има...)

Бебка е добре, със седмица напред върви, още си е девойка, плацента - 1 степен, главично. Мама не е качила нито грам, което означава, че на корем раста, а на останалите места слабея. Най-осезаемо ще да е в мозъка.  hahaha Изписаха ми още желязо, преди раждането да се подсиля. И да пия магнезий още 3 седмици. След това пак на преглед. Така се надявах след 2 седмици да ме извика, ама човекът сигурно реши, че всичко ми е наред и няма нужда да ме вика толкова рано. И както върви Калина ще е по-голяма и от кака си, а Елена се роди 3,500.  ooooh!
Официално съм в болнични, даже и го занесох на работа.   Party
Връщам се да ви чета.

# 612
  • Пловдив
Добър ден. Аз пък нали е хладно взех, че спах нощес. Моето шило не се спря през нощта да мърда и да се намества. Научил се е баща му като си сложи ръката на корема ми и да почне да рита. Тоест раздава крошета и главички, защото няма намерение да се обръща. Не знам как стои, но не ми пречи на ребрата. Нещо подута се събудих и аз. Краката и ръцете, но малко. Кръвното си го меря по принцип всеки ден, че преди ми беше високо. Засега е 120/80. Но пък пак ми се спи.
Лигла, стискам палци да е фалшива тревога и да се прибираш бързо вкъщи. Рано ни е още да раждаме.  Hug
Пудра и на мен педиатър ми беше казал да не слагам, че се трупала в гънките. Мисля пак само крем да ползвам. DM имат ли от бебешката серия олио някакво за бебета или лосион? Да взема да пробвам. Реших да не взимам медицинска козметика. Живот и здраве, ако се наложи тогава ще взема. Засега съм решила новата френска Mixa за измиване, Судокрем за дупе и някакъв лосион и олио. Или Бюбхен или DM, ако имат нещо.
ени, всичко е много хубаво.
Танище не е писала нещо ново за съжаление. Дано Ясен е по-добре.  Praynig
Scorpi_D, моите съболезнования. Според мен си взела правилно решение да не ходиш, щом така си го почуствала. Не се тормози. Важното е сега бебо и ти да сте добре.

# 613
Лече, страхотни новини! Лигла, стискаме палци всичко да е наред. Радвам се, че Ясен вече се опитва да диша сам - значи в най-скоро време ще може да си спинка в легълцето у тях. Танище, прегръдки! Аз утре съм на ЖК - за микробиология и болничен. Скорпи, на твое място и аз не бих отишла, спокойно.

# 614
Относно козметиката, какво е по-добре да се ползва след баня, олио или мляко? И от аптеката ли е най-добре козметичните продукти да се купуват или може и от магазините?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт