За коледните подаръци и аз нещо се позамислям, но не съм решила още. Доскоро искаше летяща кукла
, не посмях това чудо с хомеопатия да го боря, че някакви много гадни усложнения правело след като уж си се оправил, а и той бая тежко го изкара. За капак, не прави траен имунитет, когато е лекувано с антибиотик, та може да повтаря много пъти... Егати гадния стрептокок. 

.Той за сега е скромен и си е поръчал от дядо Коледа пластелин с машинка 
И тя взе, че реши, че иска Снежанка. 

Иначе явно теб съм видяла в Комсед.
Много си отслабнала, с много дълга коса, не бях сигурна, че си ти и не се обадих. Еййй ми баткото да не би още тогава да е бил със шарката? Сега се притесних.
Да, времето си лети. Вече съм на финалната права.
Имам доста контракции, вкл. болезнени и само се моля да доубтам поне до средата на 9-ти месец... Дано да си права наистина, че след раждането всичко ще се нареди! Не съм предполагала, че с тази бременност ще имам толкова проблеми и притеснения...
Трябва вече да си усетила, че съм достатъчно отворен към хората човек и много рядко има теми на разговор, които да ме притесняват. По-скоро аз съм човек, който понякога къде от обич, къде от загриженост, където от ентусиазъм не се усещам и навлизам в личното пространство. Като ми кажат, ми става криво, че така се разбират нещата, но хората сме различни.
. Представете си какво мазало ще настане в началото, докато не й мине меракът. Че ще трябва и да ги варя. Успокоението ми е , че цялата машина е от пластмаса и не вярвам да оживее дълго време
.
.
.
Та малко се съмнявам и в това отношение, че ще "успеем", но определено с тази Стоименова, която е И педиатър (това за мен е адски важно) смятам да дам може би последен шанс. Ти в Пловдив ли намери вашия хомеопат и как? По препоръка или случайно?

Дано скоро излезете от него! 
Иначе и ние сме на хомеопатия, и аз не свалям температурата. Както казвате по-горе - трудно е, когато виждаш дететто си в такова състояние, но като знаеш, че е за негово добро търпиш. Последния път беше с над 39 цяла нощ, след това цял ден с над 38, но му мина де. Но не се оплаквам де. Че знам предния път как го изживях същото това с температурните висини, защото бях останала сама с него няколко дни и ми дойде стресово, защото малко или много сме си отделечени от цивилизацията.