Глупи, Хари, пожелавам ви по-лесна и бърза адаптация на децата ви, ще свикнат някой ден. При моето Бибит4е дълго време му бе нужно за адаптиране в ДГ, ние правихме вси4ко много плавно и постепенно със съдействието на персонала в ДГ и по4ти нямаше сълзи от страна на детето, само дето изкарах близо месец в ДГ
Панди, 4естно казано, никога не съм следяла за отхра4ване след кашлица в буквалния му смисъл. Следяла съм детето дали умее добре да се изкашля, тоест да няма суха кашлица, след това дали из4езва нощната кашлица, което е признак на подобрение и така до нейното из4езване.
Ние сме пак в омагьосания кръг на спасти4ната кашлица при малкото- от една хрема тръгна вси4ко, през деня е спокоен общо взето, но последните нощи взе да се буди от спасти4ни пристъпи, което хи4 не ми се нрави.
И да се отдале4а от темите за болестите- в момента сглобявам хартиен фенер по слу4ай на Св. Мартин, в неделя ни предстои шествие с фенери, към ДГ, хубава традиция , която всяка година се повтаря- пеят се песни, носят се запалени фенери в тьмното, води ни кон с конник с 4ервено наметало, който трябва да представлява Св. Мартин, прави се обиколка на квартала.

Аз снощи започнах да правя инхалации на Марти че и той със задни сополи и кашля много задръстено. Ама моя синковец не може още да си духа носа
та като му се овлажни от инхалатора и почва да пищи че имал сопол и ни отива инхалацията на кино.
/. Следи дали намалява кашлицата... И спирайте да боледувате