Това засега май е най-сполучливата тактика, но гледам да не прекалявам, за да не пропадне и тя. Та така, пази си нервите, че като се появи и другата девойка, става още по-нажежено, колкото и да е хубаво.
Направо й се възхищавам. Та молете се за нея! 
Стискам палци за сестра ти!!
Леле, милата, през какво минава... Тя по-голяма ли беше от теб? За метода "сърдене". Уви колкото и да помага, мисля, че фектът в дългосрочен план може да бъде доста негативен. Децата гледат и копират всичко от нас и наминуемо започват с нашите камъни по нашите глави. Моят мъж винаги ми прави забележка дори само като кажа на Анди "ще ти се разсърдя", защото действително откакто и аз започнах да използвам тази манипуланция, Анди също започна. Аз самата винаги (сега вече не толкова де) съм била страшна сръдла и като се замислих адски много приличам на майка ми в това отношение. Определено не бих искала Анди да стане като мен в някои отношения - свръх чувствителна, сръдла, експанзивна, със свръх развито чувство за справедливост. Но наистина е адски трудно винаги да намираме правилния метод и най-вече търпение да обясняваме и увещаваме. Изцежда ми силиците това нещо.
Успех на Изи за яслата в понеделник! Може би няма да е лесно, но хубаво, че си подготвена психически.

Вики като чуе,че Нико не е на градина и реакцията и е.. оооо 

Признавам си, успешното спазване на по-горните много ме изтощава и къде ми се получва, къде просто нямам сили. 

Добре ми е познат този инат. 
), оба4е той не иска и аз не настоявам.
Ти не казваш как големият ти успява да се изхрачва. Иначе за бебета си мисля, че не излезе ли само, няма друго начин. В същност има - с една ужасно мъчителна техника с някакъв болезнен масаж. В Люксембург било много масова практика. Тук в БГ само на една приятелка на детето са правили нещо подобно, но не помня къде и от какъв специалист. Искрено се надявам и да не разбера! 
Вчера, като я взех на обяд ревяща, си гушкаше зайчето, което си беше взела от вкъщи, прегърна ме и каза "Мамо, аскам папам." Изобщо нищичко не била хапнала. На въпроса ми защо е плакала, защо не е яла, тя ми отговори "Тото аскам мама." Отдавна я подготвяме за яслата, все казва "Папам, нанам, папам, нанам, гаем тата (децата).", но няма да се разминем толкова лесно, не съм и очаквала де. Тя е много по-привързана към мен, отколкото Софи, София все пак са я гледали и бабите, докато аз лежах бременна с Елиза, а Лизи само с мене е била до сега.

Лятото свърши и ние вместо да си починем на работа почнахме едни ревизий.И аз зачислена на всичките,вечер се връщам капнала за сън.Дори на именния ден на детето пак правихме ревизия и не празнувахме заедно(което ми е голяма мъка,ама ).Напоследък ни се случиха хубави и лоши неща и от лошото някак още не сме се зарадвали на хубавото.Иначе тази седмица с Митачко ще се гледаме вкъщи,понеже в градинава всички имат конюктивит и нас не ни подмина.Милото сутринта стана и ми вика"мамо имам гурлички на очите",аз го очаквах и бях заредена със сребърна вода и капки.

Препоръчани теми