Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 486
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Нова невероятна снимка на моя любим сладур Берк Октай от 6-ти епизод на новия му сериал. Толкова  готин и прекрасен - обожавам го ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves ppp  Hands Clap

# 586
Момичета в кой епизод от българските беше нападението над екипа?

196..такива ужасии бяха, майка ми ми е свидетел, че се обърнах и не можах да го изгледам, толкова тежък епизод. Почти до смърт пребиха Хюсню, Месут го наръгаха най-безмилостно, Елиф и Синан ги взривиха и после си хванаха ръцете, дори когато щяха да умрат, катастрофата на Енгин, а татко Ръза, буквално го заровиха жив, най-ме трогна момента, когато с ръце започнаха да го изкопават... дори всичките си рани, да не говорим, че на Месут не му сложиха упойка, само за да се събере екипа, сценаристите стават се по-брутални, а актьорите, все по-добри.. ЕВЛА, на всички за прекрасно изиграната роля!!!
Мерси! Искам да го изгледам отново отдавна не съм го гледала точно този епизод

Нападението над екипа е 194-ти епизод от българската номерация. Тогава взривиха Синан и Елиф, Енгин катастрофира с Дениз, пребиха Хюсню, нагърага Месут и заровиха татко Ръза жив. След това продължава в 195-ти епизод дето ги намират и всички са като смазани в болницата. Наистина сценаристите са брутални, а актьорите гениални. Поздравления за отличната игра  - обожавам този сериал ... newsm10 Two Hearts  love001

Аз все си мисля, че беше 196, не знам, извинявам се, за объркването..  Mr. Green

# 587
Вчерашния епизод на сериала вече е качен - хиляди благодарности на ъпа ...  newsm44 Two Hearts Two Hearts

http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … e43d3d9278090f06a

И от мен..  Hug Hug Hug

# 588
Не знам, дали тя е мъжа във връзката, че да му подарява слънчогледи и е написала "from love" и е тагнала Мерт

# 589
Нова невероятна снимка на моя любим сладур Берк Октай от 6-ти епизод на новия му сериал. Толкова  готин и прекрасен - обожавам го ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves ppp  Hands Clap

Уоу, невероятен е..  Two Hearts

# 590
Не знам, дали тя е мъжа във връзката, че да му подарява слънчогледи и е написала "from love" и е тагнала Мерт

Грешкааа, той ги е подарил..  Mr. Green Сега погледнах. ;д

# 591
Епизода хареса ли ви?

-Мм, Зелиха много се лигави момчето й предложи брак по толкова хубав начин и после се разсърди, заради това, че пише друго име, ами нямал е пари, а тя се сърди... дори момичето работа работа започна заради нея, спа пред къщата им, а после за да събере пари за пръстен работи и Хюсню и Месут го видяха..

-Мурат, отново каза да се пази, а тя да не я закриля, а той, заради Йомер... все пак нищо не се случи, после са излязли с Йомер,  Синан чука на дърво и да не им е уроки, вечерта Мурат, видя снимките им, половината ги нямало, а тя каза, че ги скъсала и ги е изхвърлила, защото той я е зарязал, после се скараха, кой кого е зарязал, той щеше да й обясни с целувка, но вещицата Емел, дойде и прекъсна всичко.. изгони го и после пита Зейнеп, защо са се развели, защо са си причинили болка, а Зейнеп зави, че иска да остава при нея, не само заради Йомер и не може да се откаже от него, Йомер ги чу и на другия ден каза на Мурат..

-Мелек ме изкефи, как залови един, направи се на наркоманка, отиде при него заговори го каза,че няма пари и си предложи услугите , тръгнаха и го хванаха

Май само това беше в епизода...

# 592
Здравейте момичета  Hug

Гледате ли новия сериал в който играе Берк Октай и пишете ли за него в тази тема....

Хубав остатък от деня на всички  Peace

# 593
Здравейте момичета  Hug

Гледате ли новия сериал в който играе Берк Октай и пишете ли за него в тази тема....

Хубав остатък от деня на всички  Peace

Здравей Ани! Както много пъти съм казвала аз гледам новия сериал с Берк - следя всичко свързано с него. Понякога, когато някой попита нещо за сериала го коментираме тук или в скрит текст. smile3525

Сериала е хубав и аз го следя всеки път. Берк е повече от прекрасен. За него съм готова на всичко - обожавам го ...   Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts  ppp

Като стана въпрос за сериала на Берк - следващата седмица като гост актьор с епизодична роля ще участва и твоят любимец Еркан Петекая ....
  newsm10

# 594
Епизода хареса ли ви?

-Мм, Зелиха много се лигави момчето й предложи брак по толкова хубав начин и после се разсърди, заради това, че пише друго име, ами нямал е пари, а тя се сърди... дори момичето работа работа започна заради нея, спа пред къщата им, а после за да събере пари за пръстен работи и Хюсню и Месут го видяха..

-Мурат, отново каза да се пази, а тя да не я закриля, а той, заради Йомер... все пак нищо не се случи, после са излязли с Йомер,  Синан чука на дърво и да не им е уроки, вечерта Мурат, видя снимките им, половината ги нямало, а тя каза, че ги скъсала и ги е изхвърлила, защото той я е зарязал, после се скараха, кой кого е зарязал, той щеше да й обясни с целувка, но вещицата Емел, дойде и прекъсна всичко.. изгони го и после пита Зейнеп, защо са се развели, защо са си причинили болка, а Зейнеп зави, че иска да остава при нея, не само заради Йомер и не може да се откаже от него, Йомер ги чу и на другия ден каза на Мурат..

-Мелек ме изкефи, как залови един, направи се на наркоманка, отиде при него заговори го каза,че няма пари и си предложи услугите , тръгнаха и го хванаха

Май само това беше в епизода...

Аз гледах епизода!  Hug

И на мен тези моменти ми направиха най-силно впечатление. Зелиха много прекали с лигавщините. Тибет колко романтично й предложи брак. Но тя после му вдигна скандал за пръстена - да й купи нов. Той горкия няма пари та се принуди да работи извънредно и да й го купи. Хюсню го видя и затова после постави магаретата и Зелиха на място. Каза им да спрат с лигавщините, защото на момчето никак не му е лесно ...  newsm10

Мурат и Зейнеп бяха много сладки, когато той се притесняваше за нея и след това, когато разглеждаха общите си снимки. Оказа се, че Зейнеп е изхвърлила някой - тъкмо да се изяснят и хоп Емел се появи и вдигна скандал. Мурат си тръгна, но ме изкефи как Зейнеп се опълчи и каза на майка си, че Мурат ще продължи да идва и заради нея и заради Йомер. Малкия чу и на другия ден каза на Мурат ...  Two Hearts  love001  Kissing Heart

Мелек се справи страхотно с мисията - как само залови онзи трафикант. Месут се впечатли и после я попита дали е добре. Мисля, че малко по малко започват да ги сближават ...  ppp

Синан беше супер, когато се прави на продавач - жалко, че не заловиха когото трябва ...
Heart Eyes

# 595
Гамзе, днес в колата с Мерт.. много е сладка

# 596
  • София
Илекр със сина си:

# 597
  • София
Пак този път и с майка си

И с едно магаре

# 598

Наистина е толкова сладък. Направо да го изядеш.

# 599
Пак този път и с майка си

И с едно магаре

Това не е майката на Илкер. Тя е друга. А някой може ли даде информация за сина на Илкер- на колко е, дали живее с него и т.н?

Общи условия

Активация на акаунт