Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 691
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Муратханчо на кино..  Mr. Green Сладур..  Heart Eyes

# 211
# 212
Зад кадър на 293 епизод  Peace

# 213
Каква разлика, остарели са ..  Mr. Green Гамзе, как гледа.. сърдитка..  Mr. Green

# 214
Новата комисарка.. пише,че е на мястото на Зейнеп, о да супер сигурно щом не виждам мъж за нея ( тоест нов герой ) значи е Мурат..

Хах, за какво ни е тази новата ???
1. Тя НИКОГА няма да замести дори малко Зейнеп или Елиф, а пък още по-малко и двете. bash Rage
2. Сега какво като дойде тази ? Ще ни я натресат да се влачи след Мурат. Или пък ще сложат и нов комисар, те ще се влюбят и тъкмо малко да ни хареса двойката и ще убият единия  #2gunfire. Е, не, не съм съгласна. Просто не е честно. Каква е целта на сценаристите - да забравим Елиф ли ?? НИКОГА няма да я забравя.   no cry no

Скрит текст:
Няколко дни отсъствах и нямах възможност да пиша, съжалявам, че отново пак така се натрисам в темата  Embarassed
Скрит текст:
Извинете, пропуснах да напиша, че тази на всичкото отгоре е грозна, нещо създава първо впечатление на някоя самовлюбена и надута актриса. Нищо лично, но не я искам в сериала, това е моето мнение и дори героинята й да е ангелче, никога няма да замести Елиф
[/color][/color][/size][/b]

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 22:10 от rossi_borisova

# 215
Хах, Мелек, така ли се държи пистолет, бе мила ?  Joy Joy Joy Не знаех, трябва да ме научиш  hahaha

# 216
Новата комисарка.. пише,че е на мястото на Зейнеп, о да супер сигурно щом не виждам мъж за нея ( тоест нов герой ) значи е Мурат..

1. Тя НИКОГА няма да замести дори малко Зейнеп или Елиф, а пък още по-малко и двете. bash Rage
2. Сега какво като дойде тази ? Ще ни я натресат да се влачи след Мурат. Или пък ще сложат и нов комисар, те ще се влюбят и тъкмо малко да ни хареса двойката и ще убият единия  #2gunfire. Е, не, не съм съгласна. Просто не е честно. Каква е целта на сценаристите - да забравим Елиф ли ?? НИКОГА няма да я забравя.   no cry no

Скрит текст:
Няколко дни отсъствах и нямах възможност да пиша, съжалявам, че отново пак така се натрисам в темата  Embarassed
Скрит текст:
Извинете, пропуснах да напиша, че тази на всичкото отгоре е грозна, нещо създава първо впечатление на някоя самовлюбена и надута актриса. Нищо лично, но не я искам в сериала, това е моето мнение и дори героинята й да е ангелче, никога няма да замести Елиф

И аз съм съгласна, че е грозна, изобщо не ми харесва, особено мисълта, че може да е с Мурат, да може Гамзе и Уур, да са разделени, но Мурат и Зейнеп са правени един за друг, никоя не може да замести нея, нито него !!!

# 217
Един колаж на Зейнеп и Мурат, УНИКАЛЕН Е е .. Kissing Heart Two Hearts newsm76 Two Hearts Kissing Heart Two Hearts

# 218

Скрит текст:
Скрит текст:

И аз съм съгласна, че е грозна, изобщо не ми харесва, особено мисълта, че може да е с Мурат, да може Гамзе и Уур, да са разделени, но Мурат и Зейнеп са правени един за друг, никоя не може да замести нея, нито него !!!

Няма две мнения по въпроса - тази изобщо не може да се сравнява с Елиф и Зейнеп. Нашите сладурани са хиляди пъти по готини, сладки и чаровни. Каквото и да стане никой няма да може да ги измести ...   smile3525

След като ще има нов сезон и половината актьори ги няма бях сигурна, че ще доведат нови - това е неизбежно. Само се надявам заедно с тази да дойде и нов герой мъж и двамата да са двойка. Ще бъде много по-добре отколкото да я завъртят около Мурат. Това вече не го приемам и ще бъде ужасно...  newsm10  Rolling Eyes Naughty

Но едно е сигурно! За мен най-прекрасната и любима двойка от сериала винаги ще са Синан и Елиф. Супер много ги обичам. Обожавам също и Мурат и Зейнеп - те са другата ми любима двойка в сериала. Между Берк и Чаала и Гамзе и Уур има страхотна химия и от километри си личи, че прехвърчат искри. Пасват си идеално. Поздравления за отличната им игра - те са уникални. Който и да дойде след тях, няма как да им стъпи и на малкия пръст ...
Two Hearts  love001 Two Hearts newsm76 txtloves

# 219
Един колаж на Зейнеп и Мурат, УНИКАЛЕН Е е .. Kissing Heart Two Hearts newsm76 Two Hearts Kissing Heart Two Hearts

Наистина страхотен и доста тъжен колаж - благодаря ти... smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 220
Статия за Гамзе и Нургюл. Май пише по колко пари са взимали в старите си проекти и колко ще взимат сега. newsm78

http://www.televizyongazetesi.com/gamze-ozcelik-cikista-nurgul-y … 2390#.UeupSaxTTIU

Точно това пише! Благодаря ти за новината Джули ...  Hug Hug Hug

Пише, че в Опасни улици Гамзе е получавала по 10 000 TL докато за новия си проект ще получава много повече, а именно по 25 000 TL ...
newsm10

# 221
Муратханчо на кино..  Mr. Green Сладур..  Heart Eyes

Много е сладък ... Two Hearts newsm76 Two Hearts

# 222

Много са готини всички! Жалко, че епизода беше толкова гаден и тежък ... smile3525

# 223
Каква разлика, остарели са ..  Mr. Green Гамзе, как гледа.. сърдитка..  Mr. Green

Както винаги са невероятни ... Two Hearts  love001 txtloves

# 224
Благодаря ви за всички снимки, както и за репортажа с Берк. Hug Тези от фейсбук страницата вече наистина прекаляват. Ще ги докладвам! #Cussing out
Нова снимка от академията на Чаала. Peace

Благодаря ти за снимката на Чаала - както винаги е невероятна. Кученцето й също е много сладко ...  smile3525 Two Hearts  love001

Колкото до тези от страницата във фейсбук - наистина тотално прекалиха ...
  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт