Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 670
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Новата комисарка.. пише,че е на мястото на Зейнеп, о да супер сигурно щом не виждам мъж за нея ( тоест нов герой ) значи е Мурат..

Хах, за какво ни е тази новата ???
1. Тя НИКОГА няма да замести дори малко Зейнеп или Елиф, а пък още по-малко и двете. bash Rage
2. Сега какво като дойде тази ? Ще ни я натресат да се влачи след Мурат. Или пък ще сложат и нов комисар, те ще се влюбят и тъкмо малко да ни хареса двойката и ще убият единия  #2gunfire. Е, не, не съм съгласна. Просто не е честно. Каква е целта на сценаристите - да забравим Елиф ли ?? НИКОГА няма да я забравя.   no cry no

Скрит текст:
Няколко дни отсъствах и нямах възможност да пиша, съжалявам, че отново пак така се натрисам в темата  Embarassed
Скрит текст:
Извинете, пропуснах да напиша, че тази на всичкото отгоре е грозна, нещо създава първо впечатление на някоя самовлюбена и надута актриса. Нищо лично, но не я искам в сериала, това е моето мнение и дори героинята й да е ангелче, никога няма да замести Елиф
[/color][/color][/size][/b]

И аз съм съгласна, че е грозна, изобщо не ми харесва, особено мисълта, че може да е с Мурат, да може Гамзе и Уур, да са разделени, но Мурат и Зейнеп са правени един за друг, никоя не може да замести нея, нито него !!!

Няма две мнения по въпроса - тази изобщо не може да се сравнява с Елиф и Зейнеп. Нашите сладурани са хиляди пъти по готини, сладки и чаровни. Каквото и да стане никой няма да може да ги измести ...   smile3525

След като ще има нов сезон и половината актьори ги няма бях сигурна, че ще доведат нови - това е неизбежно. Само се надявам заедно с тази да дойде и нов герой мъж и двамата да са двойка. Ще бъде много по-добре отколкото да я завъртят около Мурат. Това вече не го приемам и ще бъде ужасно...  newsm10  Rolling Eyes Naughty

Но едно е сигурно! За мен най-прекрасната и любима двойка от сериала винаги ще са Синан и Елиф. Супер много ги обичам. Обожавам също и Мурат и Зейнеп - те са другата ми любима двойка в сериала. Между Берк и Чаала и Гамзе и Уур има страхотна химия и от километри си личи, че прехвърчат искри. Пасват си идеално. Поздравления за отличната им игра - те са уникални. Който и да дойде след тях, няма как да им стъпи и на малкия пръст ...
Two Hearts  love001 Two Hearts newsm76 txtloves

Да си кажа, честно тази ще е най-малко виновна, преди нея Мурат, че е заменил Зейнеп с нея, да се надяваме, че няма да стане така, а главните виновници са сценаристите, не можаха ли 7-ми сезон да го свършат с един хубав финал, всички остарели, с по още едно дете... Метин и Текин, полицаи, а Зелиха вече да се е омъжила за Тибет, ама йок, трябва да е тъжен края, без съмнение сериала ми е любим, но направо са банални .. за мен най-хубавата двойка в сериала ще са Зейнеп и Мурат, те ме грабнаха от както за първи път ги видях и така си остана, не мога да ги заменя за никоя друга двойка, наистина ги обожавам.. дори и вече да са свършили сцените с тях, а и не само те, сериал да приключи, в годините напред ще имам един много хубав спомен, ще си спомням, как съм се ядосвала с 8948 сцени или актьори, как ми е станал любим сериала и.т.н..  ама какво говориш, какви искри, огън ще се запали, ти пък ..  Mr. Green Mr. Green А, колкото до тая чума не заслужава такава чест..

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 04:10 от Джреми ♥

# 226
Статия за Гамзе и Нургюл. Май пише по колко пари са взимали в старите си проекти и колко ще взимат сега. newsm78

http://www.televizyongazetesi.com/gamze-ozcelik-cikista-nurgul-y … 2390#.UeupSaxTTIU

Точно това пише! Благодаря ти за новината Джули ...  Hug Hug Hug

Пише, че в Опасни улици Гамзе е получавала по 10 000 TL докато за новия си проект ще получава много повече, а именно по 25 000 TL ...
newsm10

15 хиляди повече, нищо не може да земни улиците ..

# 227
И на мен не ми харесва тази новата. Sick Знае ли се как се казва? newsm78
Новина за Йозгюр Озан.

http://www.televizyongazetesi.com/ozgur-ozani-eminiz-hic-boyle-g … 2430#.Uezz-6xTTIU

# 228
Като ги гледам и аз се усмихвам като две капки БОЗА са  Mr. Green Много си приличат.  Heart Eyes

# 229
Хах, епизода беше готин.  Hug
Почна със един от случаите. Много ми хареса, Мурат и Синан се пребиха да тичат, тъкмо стигнаха и гледат Хюсню и останалите го заловили. И Мурат само вика "Братле, много сте бързи, ние се пребихме да тичаме." И Хюсню само "Тичайте, тичайте, вие сте млади."  Mr. Green

После Йомер и Мурат си говореха какво ще правят уикенда, Йомер обаче заспа и Мурат отива при Зейнеп и й вика "Чаят е истинал, дай друг". После видя, че е заспала, щеше да я целуне, ама тя се мръдна и той не посмя. После явно я е пренесъл и я е преоблякъл. Тя само се събуди и вика на Йомер "А, баща ти си е тръгнал. А аз кога съм легнала тук? А защо съм с пижама?" После си говориха с Мурат и той и вика "Аз те преоблякох" Лелее, Зейнеп побесня.  Joy Joy Joy

После един мъж гонеше да бие жена си. Тя викна полиция и после като го заловиха и Месут го разпитваше (по-точно направо го преби) И Синан вика: "Шефе, защо не ме пускаш вътре?" И татко Ръза само: "Нямам ти вяра" Синан: "А на Месут имаш, така ли?"  hahaha

Хах, със Чобан пак си умрях от смях. Просто без коментар, уникални са. Айлин гледа записите от магазина на онзи фризьор и видя Назике и Суат. Хюсню само вика : "Обърни се и виж бе, обърни се и виж този ти рови в чантата."  hahaha Всички (без Хюсню) тъкмо си лягат и Назике вика: "Искам вода" Стана една суматоха и крадеца да не го хванат отиде и й даде вода  Joy После Хюсню го хвана и така...

Охх Енгин май пак си тръгна на някаква "специална задача". Дали в осми сезон ще участва поне малко? Всеки път е едно и също: Идва за няколко епизода, тръгва си и после го няма с месеци  ooooh! Нещо не ми харесва така.

И в общи линии това беше  Hug

# 230
Почна със един от случаите. Много ми хареса, Мурат и Синан се пребиха да тичат, тъкмо стигнаха и гледат Хюсню и останалите го заловили. И Мурат само вика "Братле, много сте бързи, ние се пребихме да тичаме." И Хюсню само "Тичайте, тичайте, вие сте млади."  Mr. Green

После Йомер и Мурат си говореха какво ще правят уикенда, Йомер обаче заспа и Мурат отива при Зейнеп и й вика "Чаят е истинал, дай друг". После видя, че е заспала, щеше да я целуне, ама тя се мръдна и той не посмя. После явно я е пренесъл и я е преоблякъл. Тя само се събуди и вика на Йомер "А, баща ти си е тръгнал. А аз кога съм легнала тук? А защо съм с пижама?" После си говориха с Мурат и той и вика "Аз те преоблякох" Лелее, Зейнеп побесня.  Joy Joy Joy

После един мъж гонеше да бие жена си. Тя викна полиция и после като го заловиха и Месут го разпитваше (по-точно направо го преби) И Синан вика: "Шефе, защо не ме пускаш вътре?" И татко Ръза само: "Нямам ти вяра" Синан: "А на Месут имаш, така ли?"  hahaha

Хах, със Чобан пак си умрях от смях. Просто без коментар, уникални са. Айлин гледа записите от магазина на онзи фризьор и видя Назике и Суат. Хюсню само вика : "Обърни се и виж бе, обърни се и виж този ти рови в чантата."  hahaha Всички (без Хюсню) тъкмо си лягат и Назике вика: "Искам вода" Стана една суматоха и крадеца да не го хванат отиде и й даде вода  Joy После Хюсню го хвана и така...

Охх Енгин май пак си тръгна на някаква "специална задача". Дали в осми сезон ще участва поне малко? Всеки път е едно и също: Идва за няколко епизода, тръгва си и после го няма с месеци  ooooh! Нещо не ми харесва така.

-Горките, те душата си изкараха  Joy Joy Joy А, докато се наканят нашите тутки, те вече ги хванаха ..  Joy

-Зейнеп, не мога да я разбера за какво се сърди, той така станал Йомер, тя пък..  hahaha Но разбира се, им обожавам скандалите. ^^  Mr. Green

-Ако и Синан, беше влязъл, щеше вече този мизерник, да е в болница.. много ми хареса днешната игра на Мелек.  Peace

-О, да Айлин:Обърна се да видиш, може да ги познаеш.  hahaha hahaha Лалето, Айлин и Зейнеп, не се сдържат, още малко ще умрат от смях, ама и тя Суат се кефи на прическата, а Зейнеп; Супер, супер.. шамтки.  Joy Joy Joy

# 231

-Горките, те душата си изкараха  Joy Joy Joy А, докато се наканят нашите тутки, те вече ги хванаха ..  Joy

-Зейнеп, не мога да я разбера за какво се сърди, той така станал Йомер, тя пък..  hahaha Но разбира се, им обожавам скандалите. ^^  Mr. Green

-Ако и Синан, беше влязъл, щеше вече този мизерник, да е в болница.. много ми хареса днешната игра на Мелек.  Peace

-О, да Айлин:Обърна се да видиш, може да ги познаеш.  hahaha hahaha Лалето, Айлин и Зейнеп, не се сдържат, още малко ще умрат от смях, ама и тя Суат се кефи на прическата, а Зейнеп; Супер, супер.. шамтки.  Joy Joy Joy

Съгласна съм с вас! Синан и Мурат бяха супер в началото - горките се озориха да тичат 5 етажа по стълбите и като се качиха другите бяха заловили престъпниците ...  smile3532  smile3532 smile3532

Това със Суат беше много забавно - знаех си, че са ходили в същия фризьорски салон. А крадеца даже вода занесе на Назике. Много се смях като Суат викаше на Хюсню колко хубава прическа й били направили в салона - спала, лежала - формата се запазила. А Хюсню почна да я роши и вика - още за прически ми говори ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Зейнеп и Мурат бяха много сладки - той беше готов да я целуне докато спеше, но не посмя. После й е облякъл пижамата и я е пренесъл в леглото при Йомер. Тя като се събуди се чудеше как се е озовала там и то с пижама. А когато Мурат й каза - тя разбира се се ядоса. Опасни са ...  hahaha hahaha hahaha

Случая с онази жена дето мъжа й искаше да я бие ми напомни за случая, който Синан и Елиф разследваха. Тогава жената не подаде жалба и накрая намушкаха и нея и Елиф - затова Синан беше бесен и искаше и той да влезе да пребие онзи. Мелек също беше ядосана и каза, че така е загинала най-добрата й приятелка (имаше в предвид Елиф).  cry no  #2gunfire

Аз много харесвам Мелек - тя и Елиф си бяха големи приятелки. В реалния живот също Чаала и Зейнеп Бешерлер са големи приятелки и често се виждат ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Много ми хареса как действаше днес Мелек - накрая как спаси жената. После разказа на татко Ръза, че и тя преди е имала труден живот и е успяла да се съвземе. Затова е искала да помогне и на тази жена ...  newsm10

Много жалко, че Енгин отново напусна сериала. Поредната "командировка" ...
Rolling Eyes

# 232

Съгласна съм с вас! Синан и Мурат бяха супер в началото - горките се озориха да тичат 5 етажа по стълбите и като се качиха другите бяха заловили престъпниците ...  smile3532  smile3532 smile3532

Това със Суат беше много забавно - знаех си, че са ходили в същия фризьорски салон. А крадеца даже вода занесе на Назике. Много се смях като Суат викаше на Хюсню колко хубава прическа й били направили в салона - спала, лежала - формата се запазила. А Хюсню почна да я роши и вика - още за прически ми говори ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Зейнеп и Мурат бяха много сладки - той беше готов да я целуне докато спеше, но не посмя. После й е облякъл пижамата и я е пренесъл в леглото при Йомер. Тя като се събуди се чудеше как се е озовала там и то с пижама. А когато Мурат й каза - тя разбира се се ядоса. Опасни са ...  hahaha hahaha hahaha

Случая с онази жена дето мъжа й искаше да я бие ми напомни за случая, който Синан и Елиф разследваха. Тогава жената не подаде жалба и накрая намушкаха и нея и Елиф - затова Синан беше бесен и искаше и той да влезе да пребие онзи. Мелек също беше ядосана и каза, че така е загинала най-добрата й приятелка (имаше в предвид Елиф).  cry no  #2gunfire

Аз много харесвам Мелек - тя и Елиф си бяха големи приятелки. В реалния живот също Чаала и Зейнеп Бешерлер са големи приятелки и често се виждат ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Много ми хареса как действаше днес Мелек - накрая как спаси жената. После разказа на татко Ръза, че и тя преди е имала труден живот и е успяла да се съвземе. Затова е искала да помогне и на тази жена ...  newsm10

Много жалко, че Енгин отново напусна сериала. Поредната "командировка" ...
Rolling Eyes

Така е с Мелек много ми хареса.. те и сценаристите са много долни, чак до толкова, а това с клиповете сетих се за Гамзе, ужас ..

Но както винаги атракцията са си Чобан и това е, о да, който е гледал знае..  Joy Joy Той я роши, ама добре я бяха нагласили..  hahaha hahaha

Зейнеп, не я разбирам, ама хайде, малко преструвки, Мурат я е преоблякъл, ама не можа да я целуне, егати логиката..  Mr. Green

# 233
Като ги гледам и аз се усмихвам като две капки БОЗА са  Mr. Green Много си приличат.  Heart Eyes

Уау, много са сладки и двамата. Хиляди благодарности за снимката ...  love001 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts txtloves

# 234
Благодаря ви за преразказите на епизода, както и за снимката на Гамзе и Муратхан. Mr. Green
Снимка от вчера от академията на Чаала. Hug

# 235
Новина за Йозгюр Озан.

http://www.televizyongazetesi.com/ozgur-ozani-eminiz-hic-boyle-g … 2430#.Uezz-6xTTIU

Аз лично нямам представа как се казва. Благодаря ти за новината за Йозгюр ...  Hug Hug Hug

Пише, че Йозгюр Озан/ Хюсню от Опасни улици продължава да е на почивка в Измир, Чешме заедно със семейството си ...  Two Hearts

Всеки ден Йозгюр се забавлявал. Миналата вечер е бил в някакъв бар в Алачатъ - около 0 часа спряли музиката. Тогава той си сложил слушалки. Всички там се смеели с него ...   Joy Joy Joy

Йозгюр изнесъл специално танцово шоу със слушалки до късно през нощта ...
rotfImbo

# 236
Благодаря ви за преразказите на епизода, както и за снимката на Гамзе и Муратхан. Mr. Green
Снимка от вчера от академията на Чаала. Hug

Благодаря ти за снимката - Чаала е страхотна ... smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 237
Новина за Йозгюр Озан.

Аз лично нямам представа как се казва. Благодаря ти за новината за Йозгюр ...  Hug Hug Hug

Пише, че Йозгюр Озан/ Хюсню от Опасни улици продължава да е на почивка в Измир, Чешме заедно със семейството си ...  Two Hearts

Всеки ден Йозгюр се забавлявал. Миналата вечер е бил в някакъв бар в Алачатъ - около 0 часа спряли музиката. Тогава той си сложил слушалки. Всички там се смеели с него ...   Joy Joy Joy

rotfImbo

Ето е класиката, да бях там..  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 238
Новина за Йозгюр Озан.

rotfImbo

Ето е класиката, да бях там..  hahaha hahaha hahaha hahaha

Да, със сигурност е било супер забавно - тази гледка ...
  Mr. Green

# 239
Нова невероятна снимка на Чаала от днес. Както винаги е прекрасна, усмихната и чаровна - обожавам я ... smile3525  Two Hearts   love001  Kissing Heart Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт