Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 717
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Епизода започна със Шуле. Хюсню и останалите пристигнаха там където беше малката. Айлиин и Мелек отидоха и я развързаха, а останалите хукнаха след него. Онзи опря пушката в главата на Хюсню, ама преди да стреля Месут го надупчи и май го уби. Дойдоха Суат, Зелиха и Тибет и всички се прегърнаха. После като се прибраха Хюсню беше при Шуле (заспала). Излезе в градината и се разплака. Стана ми гадно. Къде къде по-добре беше ако онзи беше само ранен - щях с удоволствие да гледам как го "разпитват" (смазват от бой) Хюсню, Месут и Синан  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

После дадоха Тунч да говори със Сейран. Започвам да си мисля, че за тях просто няма шанс да се съберат.  Confused Sad

Месут пак не пропусна да се заяжда с останалите в микробуса. Али му вика: Ще пиша в рапорта, че не излизаш навреме" И Месут: "А аз този рапорт ще ти го завра... "  Mr. Green Хюсню вика: "Какво, да не би да имаш гадже и да не те пуска да излизаш" Месут: "Като свекърва си"  Joy Joy Joy После разцелува Хюсню и му вика: "Какво, него го целуваме само аз и Суат.  hahaha hahaha hahaha Мелек попита за Шуле...Водили я на психиатър  Cry Cry Cry.

Убиха майката и бащата на едно дете. Горките. А пък екипа как се заяждаха във управлението само. Мурат: "Не съм ял по-вкусен кекс (беше направила Айлиин) И Зейнеп: Какво? Не си ял по-вкусен така ли? Пак се заядоха, скици. Месут вика: "Не съм видял нищо хубаво от жена, освен от Айлиин. И Мелек: "Това за мен ли беше?" Месут: "Да."

Хах Текин ме разби. Заради едно момиче накара брат си и Тунч да се бият с бившето й гадже и с приятелите му  Joy Joy Joy Опасни са просто, нямам думи.  А после само като се правеше на болен и си превързваше крака  Joy.

В управлението Зейнеп вика на Мурат: "Нося изненада за Мурат. Направих кекс." После Мелек идва и носи и тя нещо. Мурат веднага я похвали. Зейнеп пак изревнува. В микробуса Месут говореше със Сейран. Нещо пак се сдърпаха. Накрая Месут вика: "Някой ти звъни по телефона. Гледаш - нейното име. Надяваш се да ти каже нещо хубаво, а тя..."  Confused Confused Confused Горкият. Докато я забрави и погледне към Мелек ще мине доста време.  Sad Не му върви с жените. Първо първата му жена, майката на Тунч, после Сейран, накрая тъкмо може нещо да се случи между него и Мелек, а тя Зейнеп Б. иска да се маха от сериала.  Confused

Текин наистина се нарани, тъкмо да се съберат с момичето, и накрая тази го заряза и се върна при бившия си.  Joy Joy Joy После едни мотористи убиха едно момче само защото им е направило забележка, да не вдигат шум... И така свърши.  Sad

Благодаря ти за подробния разказ на епизода - наистина беше много интересен ...  smile3525   Kissing Heart Two Hearts

Много се радвам, че спасиха Шуле и накрая всичко завърши добре. Браво на Месут, че спаси Хюсню ...    Hands Clap

Най-много се смях на готварските умения на Айлин, Зейнеп и Мелек. Първо Айлин направила кекс - всички така лапаха. Много го харесаха, Мурат пак направи коментар и Зейнеп реши и тя да направи - донесе баница. От там се появи Мелек с нещо - Мурат похвали Мелек и Зейнеп пак изревнува и му взе парчето от ръцете - паднах от смях ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Поне всички добре си похапнаха тази серия - кексове, баница ... ухааа ...  Mr. Green

Текин е невъзможен - заради това момиче накара Метин и Тунч да се сбият с бившия й приятел и неговите приятели. После се направи, че го боли крак. Голям хитрец е - момичето уж си тръгна и Текин започна да рита футбол, ама тя се върна и го видя. После обаче наистина го ритнаха и пострада - а тя мислеше, че се прави и го изрита и тя ...  Joy Joy Joy

Накрая го заряза, а той с контузения крак нямало да може да стъпва на него 3 седмици ...
Wink

Много ми хареса сцената, уникални са!  Heart Eyes

- Мурат ми краде таланта, такива неща казвам на мама , Зейнеп като беше направила баница аз й казах; Ще ям от на Зейнеп, сигурно е по-хубава от твоята..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green То Айлин - кекс , Зейнеп - баница, Мелек - бюрек ..  hahaha Как не се пръснаха, обичам ги ..  Mr. Green Ама Мелек вика; с Фъстици ( мисля ) ;д Това, как се правеше, уби ме ..  hahaha hahaha hahaha Зейнеп, как му взе парчето, това заслужава той  Joy

- Текин, направо изкърти всичко, по-добрия варянт на лъжливото овчарче, оная как го заряза.. само 3 седмици, какво са , бързо ще минат..  Joy

# 316
Рени, миличка, честит рожден ден отново !!! Пожелавам ти да си жива, здрава, и много много щастлива !!! Дано най-сетне Гамзе да зареже Мерт и да се събере отново с Уур (ама този път завинаги).   love001 smile3525 Two Hearts txtloves Two Hearts  love001 Весел празник и отново честито !!! През целия ден се забавлявай, не се ядосвай за нищо и бъди все така весела и забавна - все  пак това си е твоят ден !!  Hug

Ето една снимка на твоите любимци от мен :

Оо, душицо , много ти благодаря от твоите уста в Божите уши, много бих се радвала,направо го искам за подарък за рождения ден .. ♥♥♥ Все пак много ви благодаря, за всичките ви пожелания..  Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart newsm76 txtloves

# 317
Роси, много много много се радвам за теб. Пожелавам ти много скоро да ги видиш на живо, да се снимаш с тях и всички твои мечти да се сбъднат. Дано най-накрая Чаала и Берк да зарежат гаджетата си и да се съберат заедно. Надявам се скоро всичко, което си пожелаеш да бъде реалност  Hug Hug Hug

Заповядай като поздрав една снимка на Синан и Елиф:

Хиляди благодарности за страхотните думи и пожелания Роси! Подаръкът ти е страхотен - Берк и Чаала са невероятна двойка. Би било супер, ако някой ден се съберат и в живота. Обожавам ги ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts
Няма за какво да ми благодариш, не се притеснявай !!  Hug Hug И аз много искам Берк и Чаала да се съберат в живота. Смятай колко силно е било желанието ми, щом го сънувах. По-точно сънувах, нали като почва филма и казват имената на актьорите. Сънувах, че казват: "Берк Октай, Чаала Кубат Октай" Сутринта като се събудих така се разочаровах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Уау, страхотен сън е било. Когато човек много иска нещо, понякога става, понякога го сънува. Звучи страхотно Берк Октай и Чаала Кубат Октай ...   grinning039 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart newsm76 txtloves
Да, определено сънят беше уникален. Щеше ми се да е действителност, ноо има още време, и Чаала и Берк са още млади, рано

им е за сватба. Надявам се скоро да стане .  Hug Hug Hug  Praynig

Дай Боже да стане! Нищо не се знае в бъдеща - ние трябва да продължим да мечтаем. Берк и Чаала са прекрасни ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

Само така момичета, не се предавайте ..   love001 Между другото, ставайте преди 12 да си разказвате сънищата, сбъдвали се..  hahaha

# 318
Берк и Чаала са толкова сладки зад кадър. И как са се гушнали - бонбони ...  smile3525 Two Hearts newsm76  Kissing Heart Two Hearts  love001 txtloves

Оо, милите колко са сладки..  Heart Eyes

# 319
Момичета, благодаря ви за всички пожелания, по-късно или утре ще отговоря на всички, сега не мога с приятелка съм у нас и така .. ♥

Не се притеснявай Рени! Забавлявай се максимално ...  love001 Two Hearts Two Hearts

Максимално беше така и максимално съм изморена, особено днес не можех да си стъпвам на краката, да не говорим, че сега не ги чувствам ..  Mr. Green Направо пожеланията ви ми се сбъднаха, само чакам Гамзе и Уур, да се съберат ..  Mr. Green понякога губя надежда, ноо.. все пак това са те ..  Flushed Heart Eyes newsm76 Two Hearts  Kissing Heart

# 320
Гугъла ми преведе, че започват снимки Август, а на екрана ще е от септмври..
http://arkasokaklaroffical.weebly.com/2/post/2013/07/arka-sokakl … zaman-balyor.html

# 321
Момичета, благодаря ви за всички пожелания, по-късно или утре ще отговоря на всички, сега не мога с приятелка съм у нас и така .. ♥

Не се притеснявай Рени! Забавлявай се максимално ...  love001 Two Hearts Two Hearts

Максимално беше така и максимално съм изморена, особено днес не можех да си стъпвам на краката, да не говорим, че сега не ги чувствам ..  Mr. Green Направо пожеланията ви ми се сбъднаха, само чакам Гамзе и Уур, да се съберат ..  Mr. Green понякога губя надежда, ноо.. все пак това са те ..  Flushed Heart Eyes newsm76 Two Hearts  Kissing Heart

Радвам се, че си се забавлявала максимално Рени - само така! Въобще не губи надежда за Гамзе и Уур. Нищо не се знае в бъдеще - времето ще покаже какво ще стане ...
  smile3525 Two Hearts  love001

# 322
Гугъла ми преведе, че започват снимки Август, а на екрана ще е от септмври..
http://arkasokaklaroffical.weebly.com/2/post/2013/07/arka-sokakl … zaman-balyor.html

Точно така! Пише, че снимките на 8-ми сезон на Опасни улици ще започнат някъде през август, но сериала ще е на екран през септември ...
  newsm10

# 323
Берк и Чаала са толкова сладки зад кадър. И как са се гушнали - бонбони ...  smile3525 Two Hearts newsm76  Kissing Heart Two Hearts  love001 txtloves

Оо, милите колко са сладки..  Heart Eyes

Невероятни сладури са - не мога да им се нагледам ...  Flushed ppp  Hands Clap Two Hearts Two Hearts

# 324

- Мурат ми краде таланта, такива неща казвам на мама , Зейнеп като беше направила баница аз й казах; Ще ям от на Зейнеп, сигурно е по-хубава от твоята..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green То Айлин - кекс , Зейнеп - баница, Мелек - бюрек ..  hahaha Как не се пръснаха, обичам ги ..  Mr. Green Ама Мелек вика; с Фъстици ( мисля ) ;д Това, как се правеше, уби ме ..  hahaha hahaha hahaha Зейнеп, как му взе парчето, това заслужава той  Joy

- Текин, направо изкърти всичко, по-добрия варянт на лъжливото овчарче, оная как го заряза.. само 3 седмици, какво са , бързо ще минат..  Joy

Така си е! Добре се нахраниха всички - то какво ли нямаше. Мелек ми беше много забавна и на мен като видя, че кекса на Айлин е със стафиди и се чудеше как се прави това. А Зейнеп после ме разби - толкова се беше постарала с баницата, а Мурат взе, че похвали бюрека на Мелек. Зейнеп пак изревнува и направо му грабна парчето от ръката. Браво на нея ... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 325
Не се сдържах,, написана е като текст на снимката най-най любимата ми песен, ако не сте я слушали си заслужава да я чуете, невероятна е! ♥

# 326

Така си е! Добре се нахраниха всички - то какво ли нямаше. Мелек ми беше много забавна и на мен като видя, че кекса на Айлин е със стафиди и се чудеше как се прави това. А Зейнеп после ме разби - толкова се беше постарала с баницата, а Мурат взе, че похвали бюрека на Мелек. Зейнеп пак изревнува и направо му грабна парчето от ръката. Браво на нея ... rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Направо горката ще умре от любов, такива погледи му ударя, той я реже като кисела краставица..  hahaha Не,не Мелек много ме изкефи, всички са страшни, обожавам ги всичките, няма по-добър сериал, няма по-добри актьори !! ♥♥

# 327

Направо горката ще умре от любов, такива погледи му ударя, той я реже като кисела краставица..  hahaha Не,не Мелек много ме изкефи, всички са страшни, обожавам ги всичките, няма по-добър сериал, няма по-добри актьори !! ♥♥

Така е! Всички са невероятни - сериала е върха ...  newsm51 Two Hearts Two Hearts

# 328
Не се сдържах,, написана е като текст на снимката най-най любимата ми песен, ако не сте я слушали си заслужава да я чуете, невероятна е! ♥

Зейнеп и Мурат са толкова сладки! И текста на песента е супер - много ми харесва подписа. Мерсиии ...  newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  love001

# 329
Направо си е така, разбиват това бтв, пропаднаха, та се не видяха ... не се сдържах и аз го коментирах ..  Mr. Green

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=564436053602817 … d=212210512158708

Общи условия

Активация на акаунт