Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 683
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Стар клип на приятелката ми, която споменах онази вечер, невероятен е като Берк! ♥

http://www.vbox7.com/play:38ffa2dd81

# 346
Стар клип на приятелката ми, която споменах онази вечер, невероятен е като Берк! ♥

http://www.vbox7.com/play:38ffa2dd81

Клипа е страхотен! Текста е подходящ - и аз все в Берк гледам . Толкова е готин и сладък. Има прекрасно тяло и усмивка. Обожавам го ... Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves ppp  Hands Clap

# 347
Нови прекрасни снимки на Чаала от днес в академията - връчва дипломи на част от учениците си. Невероятна е ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 348
О, да без спор техните моменти си бяха бест ..  Mr. Green То си беше масаж на задника, а тя ако не беше казала да спре, щеше да му се метне, така се обарват и двамата ..  Joy Joy Joy Тя целия ден на мотора, той после ..  hahaha hahaha  Ооо,да вярно, бях забравила .. там сцената беше много хубава ..♥ ♥

Така си е! А ти направо ме разбиваш ... Joy Joy Joy

# 349
# 350
# 351
  • София
Всички ли са на гости на Суат, тези големи мъже и моето цветенце ? Много смях уникален е татко Ръза.

# 352
Мале как хванаха татко раза  Joy Joy Joy Joy Joy

# 353
Момичета, благодаря ви за всички снимки и новини.  Hug

Гледахте епизода, а хареса ли ви? След малко ще го разкажа.  Peace

# 354
-Започна отново с моите сладки - Мурат и Зейнеп ♥
Той й каза да се изпъне и да поспи, защото цялата нощ не е спала , а тя, че не може вече да спи,а той й каза, защото сигурно е забравила, какво е да спи при него ..  hahaha hahaha

-После се подиграваха на татко Ръза и Месут, наистина много добре го изиграха признавам ги ..  hahaha

-После със златото на сем. Чобан, Текин и Метин гладни и ядат, а Суат и Назике го гонят, а Зелиха си взела за Тибет ..  Mr. Green

- Зейнеп, почерпи всички с кекса си, Айлин я побърка, после Месут пък имитира татко Ръза, разби ме ..  hahaha hahaha Накрая пак прекараха Айлин, като всички си тръгнаха ..  Mr. Green

- Новата "съседка" на Чобан ограби златото и направо си тръгна..  Mr. Green Хюсню и екипа отидоха до Суат и Назике като го раздърпа и вика ; ЗЛАТОТО ГО НЯМА !!  Joy Joy И Той Хюсню; Хайде, хайде да си ходим...  Joy

-Започнаха да я издирват, смях да пада..  Mr. Green Айлин се е смее, ама сложила и на високоговорител и Зейнеп да чуе, накрая все пак Зейнеп и Мурат ги хванаха и им върнаха златото, събраха се те всичките отгоре жените, отдолу мъжете, Суат обяснява рецепти на Зейнеп, а една иска пък мъж за някакво момиче..  Mr. Green Изреди - Месут, Мурат, Синан - като започнаха да му досаждат на Синан, но разбира се те го базикат ..  Mr. Green Mr. Green А на Хюсню доста му харесаха гозбите на Назикето и й вика; Най-хубавата от вещиците..  rotfImao rotfImao rotfImao

-Татко Ръза влиза в управлението , гледа няма никой 5 мин. Айлин увърта и накрая каза къде са и той каза; Тези силни здрави мъже и моето цветенце..  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

-Изобщо не мисля да споменавам за този на който му рязаха пръстите .. отивам към Сейран, горката много страда, но все пак Месут не е виновен .. тя видя една жена която удря детето си и се скараха и ги вкараха в ареста ..

-Пънар беше купила детска радиостанция доста им помогна..  Mr. Green Той Ръза разказваше, колко наивна била Айля на времето и той си бил шута, като Пънар ревала, като малка ..  Mr. Green И Айля и Пънар чуха , всичкоо !!  hahaha hahaha

-Мурат си помисли, че пак двамата ще бъдат вечерта, дори храна беше взел, но тя си тръгна .. ♥

-На Сутринта му чука на прозореца на колата и той се стресна и насочи оръжие към нея..  hahaha Тя му каза така ли пази като спи, а той защо вика, трябвало да го събуди с целувка, все повече се сближават и отпускат един към друг, искам вече да се съберат, толкова се обичат личи им 9384938739853985 километри .. ♥♥  Mr. Green

-Нападнаха Зейнеп и жената на този, който свиреше на тарамбуката .. Зейнеп, веднага се обади на Мурат и той като стрела дойде, тя застреля един, а той другия..

-Ръза и Али пак избиха, нагласиха се и се изтупаха, но Айля и Пънар, знаеха къде отиват, такъв номер им врътнаха, но първо те отидоха и се снимаха, даже ..  Mr. Green

-Мурат, изпрати Зейнеп вечерта, Емел пак я заяждаше, но си го получи, Зейнеп; Защото все още обичам, Мурат.  newsm76  loveuuu  Kissing Heart Two Hearts Видяхте ли Йомер, представете си мен така.. Mr. Green

-Айля и Пънар отидоха при мъжете си и те гледаха ей така -  #Crazy Даже семейна снимка си направиха, после пък Али беше с посинено око, как не го е направила Пънар, не знам ..  hahaha hahaha

# 355

В статията пише за приятеля/ любимия на Зейнеп Бешерлер. Двамата са заедно от около година и половина. Той е моряк. Пише, че неговата история е много драматична, защото е единствения оцелял от 8 души през 2009 година по време на самолетна катастрофа на турските авиолинии в град Амстердам/Холандия ...  smile3525

До колкото разбрах по време на катастрофата той е загубил баща си. Всички останали също са загинали. Само той е оцелял - дълго време са лекували раните му в някаква болница и накрая са успели да го спасят. Но той много трудно е приел смъртта на баща си ...  Weary

Горкия човек - наистина тежка история. Добре поне, че той е оцелял ...
  Peace

# 356
Всички ли са на гости на Суат, тези големи мъже и моето цветенце ? Много смях уникален е татко Ръза.

Да, това направо ме разби ... Joy Joy Joy

# 357
Мале как хванаха татко раза  Joy Joy Joy Joy Joy

Да, татко Ръза и Али си мислеха, че ще си излязат сами - само дето не усетиха че Айля и Пънар ги слушат през бейбифона. Направо паднах от смях като се изтърсиха в заведението при тях - а те как гледаха ...  hahaha hahaha hahaha

# 358

Малко по-късно ще погледна статията за Филиз Тачбаш/Айля ... Peace

# 359
Момичета, благодаря ви за всички снимки и новини.  Hug

Гледахте епизода, а хареса ли ви? След малко ще го разкажа.  Peace

Епизода беше невероятен. Гледам, че си го разказала подробно. След малко и аз ще се включа. Само да пусна още няколко неща ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт