Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 429
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Охооо, Зейнеп Бешерлер е получила предложение за брак по време на почивката й в Бодрум. И голяма подробност, която журналистите няма как да пропуснат е че на Емир това му е струвало 25 000 турски лири. Много се радвам за тях! smile3501
Ето и самата новина за повече информация. Hug

http://www.televizyongazetesi.com/zeynep-beserlere-oyle-bir-evli … 2889#.Uf44x6xTTIU

И аз току-що разбрах. Благодаря ти, че пусна новината. Пожелавам на Зейнеп и годеника й много щастие. Тя го заслужава ...  newsm51 Two Hearts Two Hearts

Преди малко Берк писа в twitter на Зейнеп и годеника й Емир и специално ги поздрави за случая, като им пожела много щастие. Малко след това Зейнеп му благодари ...  Flushed ppp  Hands Clap

Както знаете в реалния живот Берк, Чаала и Зейнеп са много добри приятели ...
Flushed   Kissing Heart txtloves

# 646
Охооо, Зейнеп Бешерлер е получила предложение за брак по време на почивката й в Бодрум. И голяма подробност, която журналистите няма как да пропуснат е че на Емир това му е струвало 25 000 турски лири. Много се радвам за тях! smile3501
Ето и самата новина за повече информация. Hug

http://www.televizyongazetesi.com/zeynep-beserlere-oyle-bir-evli … 2889#.Uf44x6xTTIU

Оха, е браво на нея, време беше .. ♥♥♥

# 647
  • София
Снимка на двамата от Инстаграма на Зейнеп с коментар My Love Simple Smile

# 648

Почти изписахме темата - остават още няколко страници. Предлагам ако искате да има анкета да помислим за такава още сега, за да не бавим Джули после, когато реши да я пусне ...
newsm10
Съгласна съм, че да не стане като предния път в последния момент да мислим всичко. Рени имаше някакво предложение за финал на сериала май беше, не помня точно, но приемам предложения и от другите момичета. Hug

Да така е! Наистина Рени имаше предложение и беше интересно. Ако и друг има някакво да казва и да изберем едно докато е по-рано ...  Hug

А вие имате ли идеи?  Hug

# 649

Сега ще видя ..  Mr. Green Толкова сладко казано .. ♥

# 650

Сега ще видя ..  Mr. Green Толкова сладко казано .. ♥

Супер са!  Heart Eyes newsm76 Two Hearts

Намерих снимката и цветна ...
Hug

# 651

Почти изписахме темата - остават още няколко страници. Предлагам ако искате да има анкета да помислим за такава още сега, за да не бавим Джули после, когато реши да я пусне ...
newsm10
Съгласна съм, че да не стане като предния път в последния момент да мислим всичко. Рени имаше някакво предложение за финал на сериала май беше, не помня точно, но приемам предложения и от другите момичета. Hug

Да така е! Наистина Рени имаше предложение и беше интересно. Ако и друг има някакво да казва и да изберем едно докато е по-рано ...  Hug

Харесва ми твоята идея за това как според нас ще свърши сериала. Иначе ми хрумна отново предишното ми предложение за любима целувка или най-сладка целувка в сериала ...  Two Hearts  love001 Two Hearts

# 652

newsm10

Харесва ми твоята идея за това как според нас ще свърши сериала. Иначе ми хрумна отново предишното ми предложение за любима целувка или най-сладка целувка в сериала ...  Two Hearts  love001 Two Hearts

Честно казано много по-добро от моето ..  Mr. Green

# 653
Какво ще кажете да я изпишем до довечера, как мислите? Ако искате разбира се..  Mr. Green Hug

# 654
  • София
Като казахте финал аз имам много интересен сценарии: 10 години по късно, татко Ръза пенсиониран вече с Айля гледат още едно-две внучета той ще ни разказва и какъв е в момента живота на екипа. Начело на екипа вече е Хюсню, другите главни комисари ще са Месут и Мурат, Тунч, Метин и Текин ще са част от екипа а Йомер ще се готви за постъпване в академията за да продължи пътя на Зейнеп, на Мурат и на дядо си. Лалето ще си е лале само малко по дърто скандалите между него и Пънар ще продължат в същият тон. Суат и Назике ще продължат да си бъдат Суат и Назике с всичките си простотии. Зелиха и зетят заедно с децата ще живеят при тях демек Дядовата ръкавичка ще става все по тясна. Мелек и Месут женени ще имат и общо дете. Айлин ще продължи да се грижи за екипа. Ще дадат и живота на вече отишлите си от екипа Синан е все още сам със спомена за Елиф, Енгин ще е намерил подходящата жена за себе си.

# 655
Какво ще кажете да я изпишем до довечера, как мислите? Ако искате разбира се..  Mr. Green Hug
Аз съм съгласна, но само да ви предупредя, че след час излизам и няма да съм тук до довечера. Към 22 часа ще съм на линия да пусна темата. Надявам се, че дотогава няма да сте надвишили 50-та страница. Hug
А за анкетата - каквото изберете, това ще е. Но преди нямаше ли такава анкета за целувка. newsm78 Или от някоя друга тема ми е познато. Grinning
Г-ца Бързо се уча, много ми харесва сценария ти за финала. Предложи го на сценаристите на сериала. Hug Grinning

# 656
Аз съм съгласна, но само да ви предупредя, че след час излизам и няма да съм тук до довечера. Към 22 часа ще съм на линия да пусна темата. Надявам се, че дотогава няма да сте надвишили 50-та страница. Hug
А за анкетата - каквото изберете, това ще е. Но преди нямаше ли такава анкета за целувка. newsm78 Или от някоя друга тема ми е познато. Grinning
Г-ца Бързо се уча, много ми харесва сценария ти за финала. Предложи го на сценаристите на сериала. Hug Grinning

Може и да е от края на някоя стара тема, когато пак се чудим за нова тема ..  Mr. Green Нали хубав край, но бих искала, да стане малко като в мечтатели, Зейнеп и Елиф да не са мъртви... празно ми е така, без тях ..  Mr. Green

# 657

Може и да е от края на някоя стара тема, когато пак се чудим за нова тема ..  Mr. Green Нали хубав край, но бих искала, да стане малко като в мечтатели, Зейнеп и Елиф да не са мъртви... празно ми е така, без тях ..  Mr. Green

Не си спомням да е имало анкета за целувките. Имаше за любими двойки и моменти мисля, но не и за целувки. Ако е имало и не съм запомнила, съжалявам. Може да изберем и друга анкета. Вие кажете ...  Heart Eyes

Едва ли ще изпишем темата до 22 часа, но ще е хубаво ако тази вечер се пусне новата ...  Peace

И на мен сценария ми харесва, но също като Рени - искам да стане чудо и Елиф и Зейнеп да са живи. Аз вече си написах сценария за завръщането на Елиф и как Синан я намира. Тяхното бъдеще така си го представям ... заедно. А ако не поне както е написала и тя Синан да си остане завинаги верен на Елиф както до сега ...
Two Hearts  love001 Two Hearts

# 658
Като казахте финал аз имам много интересен сценарии: 10 години по късно, татко Ръза пенсиониран вече с Айля гледат още едно-две внучета той ще ни разказва и какъв е в момента живота на екипа. Начело на екипа вече е Хюсню, другите главни комисари ще са Месут и Мурат, Тунч, Метин и Текин ще са част от екипа а Йомер ще се готви за постъпване в академията за да продължи пътя на Зейнеп, на Мурат и на дядо си. Лалето ще си е лале само малко по дърто скандалите между него и Пънар ще продължат в същият тон. Суат и Назике ще продължат да си бъдат Суат и Назике с всичките си простотии. Зелиха и зетят заедно с децата ще живеят при тях демек Дядовата ръкавичка ще става все по тясна. Мелек и Месут женени ще имат и общо дете. Айлин ще продължи да се грижи за екипа. Ще дадат и живота на вече отишлите си от екипа Синан е все още сам със спомена за Елиф, Енгин ще е намерил подходящата жена за себе си.

Хубав сценарии - браво на теб ...  Hug

Само ми е трудно да си представя Магаретата като полицай - като ги знам какви са пакости. Но ще е забавно ...  Mr. Green

Страхотна е Синан да си остане завинаги верен на Елиф, както до сега. Но най-хубаво ще е както написах в моя сценарии да стане чудо и Елиф да е жива - Синан да я спаси и двамата да са заедно цял живот. Да се оженят, да си имат деца - обожавам ги ...
  txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  love001

# 659
Вероятно скоро ще започнат снимките на 8-ми сезон на Опасни улици и тогава ще станат ясни повече неща около актьорите и сюжета. Дано поне Зейнеп Бешерлер е размислила и да остане. Ако не, ми е чудно какво ще стане с Мелек - или ще кажат, че е заминала или ще сменят актрисата в ролятан на Мелек с друга ...  newsm78

Ще е интересно и да видим какво ще стане с Мурат и Йомер - сигурно ще им е много трудно без Зейнеп. Надявам се да не го забъркат с друга, че тогава ще има бой ...  #2gunfire

Според мен ще има и нови герои, но ще видим. Вие смятате ли да го гледате?
Peace

Общи условия

Активация на акаунт