Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 448
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Нови прекрасни снимки на Ипек от рождения й ден на 31 юли 2013. Има го и годеника й, както и агентката на Опасни улици Семин Гюнес. Други познати не виждам, но дано е имало още някой от сериала и скоро да излязат още снимки. Ипек е прекрасна ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves

# 631
Говорят за новия сериал на Гамзе - видяхте ли познати хора?  Mr. Green Между другото, как се усмихва, толкова обичам тази усмивка...  Joy ♥♥♥

http://www.youtube.com/watch?v=wtlQ-OfGLSU&feature=youtu.be
Аз видях познати хора- Ефе от Мечтатели. И актьора, който ще играе Фатих султан Мехмет ми заприлича на Тибет от нашия сериал
Благодаря ти за клипа Рени! В главните роли ще са Гамзе Йозчелик и Мехмет Акиф Алакурт (той е играл в редица други сериали - няма общо с Тибет). Другите действащи лица в сериала ще бъдат именно Даахан Кюлегеч/Ефе от Мечтатели и Ханде Сорал/Арми от Малки жени, която играеше и в сериала Алев Алев с Берк и Илкер. Тук доколкото разбрах тя ще е двойка с Даахан. Споменават се също и имената на Аслъ Тандоан/Ламия от Мелодия на Сърцето и Дилян от Щастливи заедно и съпругът й Теоман Кумбарджъбашъ/Дживан от Щастливи заедно. Доколкото разбрах сериала ще е исторически ... newsm10
Объркала съм се значи...
А знае ли кой-кой ще е във филма ли още не се знае?Ще има ли отделна тема за него или...
Логично е да е исторически. Все пак Мехмет Акиф Алакурт ще играе султан от 15 век.
Не знаех, че Аслъ Тандоган и Теоман Кумбарджъбашъ са женени вече. Знаех, че са двойка, но не и за сватба

Ами май не са правили сватба, но от години живеят заедно на семейни начала - затова така се изразих. Иначе нямам представа за тема, нито за имената на персонажите на всеки. Малко по малко ще излезе инфо ... Peace

Аз също, те сега го снимат ..  Peace

# 632
Нови прекрасни снимки на Ипек от рождения й ден на 31 юли 2013. Има го и годеника й, както и агентката на Опасни улици Семин Гюнес. Други познати не виждам, но дано е имало още някой от сериала и скоро да излязат още снимки. Ипек е прекрасна ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves

О, благодаря ти за снимките .. много са хубави и сладки всички ..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 633
Муратхан, с гаджето, още на миналата почивка на Гамзе се бяха хванали за ръце, сега и сладолед, романтици ...  hahaha Joy ♥♥

Не му ли е рано за гаджета? Иначе са толкова сладки...

Изобщо не, какво лошо има?  Mr. Green

# 634
Муратхан, с гаджето, още на миналата почивка на Гамзе се бяха хванали за ръце, сега и сладолед, романтици ...  hahaha Joy ♥♥

Ахх мамин сладък сваляч  hahaha hahaha hahaha Толкова малък, а вече прилича на баща си...  hahaha

# 635
Муратхан, с гаджето, още на миналата почивка на Гамзе се бяха хванали за ръце, сега и сладолед, романтици ...  hahaha Joy ♥♥

Ахх мамин сладък сваляч  hahaha hahaha hahaha Толкова малък, а вече прилича на баща си...  hahaha

По-скоро майка си..  Mr. Green Въпреки че гледам снимки от преди и при него е нямало много празно..  hahaha

# 636
Муратхан, с гаджето, още на миналата почивка на Гамзе се бяха хванали за ръце, сега и сладолед, романтици ...  hahaha Joy ♥♥

По-скоро майка си..  Mr. Green Въпреки че гледам снимки от преди и при него е нямало много празно..  hahaha

Направо е и като двамата - но е много сладък ... Mr. Green

# 637
Рени, радвам се че снимките от рождения ден на Ипек ти харесват. Ето още една от там - тук се вижда и Тогба Йозулдас ... smile3525 Two Hearts newsm76

# 638
Гамзе, душа , добре ли си?  Joy

# 639
Благодаря на всички за снимките.  bouquet За сериала на Гамзе и преди съм казвала, че видях доста познати лица. Вече не помня кои точно са. Grinning
От мен нова снимка на Зейнеп Бешерлер. Hug

# 640
Гамзе, душа , добре ли си?  Joy

Гамзе е прекрасна ... Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 641
Благодаря на всички за снимките.  bouquet За сериала на Гамзе и преди съм казвала, че видях доста познати лица. Вече не помня кои точно са. Grinning
От мен нова снимка на Зейнеп Бешерлер. Hug

Благодаря ти за новата снимка на Зейнеп Бешерлер - супер е ...  smile3525 Two Hearts  Kissing Heart

Почти изписахме темата - остават още няколко страници. Предлагам ако искате да има анкета да помислим за такава още сега, за да не бавим Джули после, когато реши да я пусне ...
newsm10

# 642

Почти изписахме темата - остават още няколко страници. Предлагам ако искате да има анкета да помислим за такава още сега, за да не бавим Джули после, когато реши да я пусне ...
newsm10
Съгласна съм, че да не стане като предния път в последния момент да мислим всичко. Рени имаше някакво предложение за финал на сериала май беше, не помня точно, но приемам предложения и от другите момичета. Hug

# 643

newsm10
Съгласна съм, че да не стане като предния път в последния момент да мислим всичко. Рени имаше някакво предложение за финал на сериала май беше, не помня точно, но приемам предложения и от другите момичета. Hug

Да така е! Наистина Рени имаше предложение и беше интересно. Ако и друг има някакво да казва и да изберем едно докато е по-рано ...  Hug

# 644
Охооо, Зейнеп Бешерлер е получила предложение за брак по време на почивката й в Бодрум. И голяма подробност, която журналистите няма как да пропуснат е че на Емир това му е струвало 25 000 турски лири. Много се радвам за тях! smile3501
Ето и самата новина за повече информация. Hug

http://www.televizyongazetesi.com/zeynep-beserlere-oyle-bir-evli … 2889#.Uf44x6xTTIU

Общи условия

Активация на акаунт