НОРВЕГИЯ - Тема 45

• 98 584
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
еййй, сем Embarassed Embarassed Embarassed   bouquet от едно известно време си мисля да те поканя на едно кафенце, ако е удобно Praynig Praynig Praynig
към края на ноември? Ако си в Осло.

писах ти на лични

# 676
И от мен едно   bouquet на Лъки.  Simple Smile
Плюс  Heart Eyes и  Hug

ооо, Неличка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet

Липсваш ми навсякъде Grinning Heart Eyes

# 677
  • Stavanger,Norway/ Varna
И аз се зарадвах за задължителната военна служба за момичета. Според мен си трябва, че такива са кифли, гледам ги по училищата 14-15 годишните- ум да ти зайде.  Rolling Eyes Аз, самата с кеф бих се цанила и отишла, но дърти кобили не приемат  Laughing

Как са настроенията относно ебола. Много се зарадвах на оздравялата норвежк асестра, но ми е все още притеснено  Rolling Eyes

# 678
Как са настроенията относно ебола. Много се зарадвах на оздравялата норвежк асестра, но ми е все още притеснено  Rolling Eyes

Ооо, няма ебола в Норвегия, нали?
Като не можеш да четеш все още пресата, така е  ooooh!

Кошмар, кога ще го науча този език  Confused

# 679
  • Norge
............

Липсваш ми навсякъде Grinning Heart Eyes

То аз напоследък сама на себе си липсвам  Joy, та какво остава за форуми и разни други обществени изяви.  Innocent

Лъки, да си допълня колекцията от предния пост, нали може? wavey newsm76 hug
Към края на ноември и аз имам малко път към Осло, но  той е толкова малко, че за кафе няма да може да се получи по никакъв начин Sad

# 680
Zdraveite,
Imam vaucher za bezplaten feribot Larvik-Hirtshals (dvuposo4en).Ako na nqkoi mu trqbva da pishe

# 681
Лъки, да си допълня колекцията от предния пост, нали може? wavey newsm76 hug
Към края на ноември и аз имам малко път към Осло, но  той е толкова малко, че за кафе няма да може да се получи по никакъв начин Sad 

ех, как ми хареса колекцията ти Hug Hug Hug чакай да видя, ше мога ли и аз да ти върна малко прегръдки wavey newsm76 hug  хехехе, можах, можах Mr. Green

май програмите на всички са натъпкани до пръскане Sad

# 682
бобченка, аз съм по-скоро позитивна към военната служба за момичета, но то нали няма лично аз да ходя Crazy Laughing Laughing Laughing

Иначе, еболата въобще не я мисля ooooh!

самсара, прочете ли пресата Mr. Green Mr. Green майтапче Grinning

# 683
самсара, прочете ли пресата Mr. Green Mr. Green майтапче Grinning

Мда, от едно изречение по-две, три думи Simple Smile

Мога да проведа елементарен разговор и до там.  Липсва ми време, а за да научиш езика си иска доста четене и практика. А и с английски като можеш да се оправиш навсякъде....

# 684
  • Norge
Майстор, бе! Виж как умело се справи с иконите, получаваш  newsm10 Two Hearts
 Heart Eyes
Така е, програмите са натоварени. И през декември пак съм в Осло, че може и два пъти, но каква полза от това... :/
Остава да се надявам на следващо минаване през твоя район.

Аз съм от поколение, което е имало щастието да ходи на “военно обучение“   Laughing  Честно, ако тукашната служба ще допринесе за дисциплината толкова, колкото моето “военно“ някога допринесе за моята  Mr. Green .....

# 685
Как да си намеря работа в Норвегия SadНищо не се получава досега,а искам да замина за там и да работя.....

# 686

Остава да се надявам на следващо минаване през твоя район.

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig а де Hug

# 687
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИЦИТЕ  smile3525 smile3525

# 688
Mili mami,ne sam pisala otdavna,no mnogo me pritesniava edno ne6to,koeto zabeliazah sno6ti. Momi4enceto mi e na 5 godinki i zabeliazah,4e dolu,tam kadeto v posledstvie 6te se okosmiava-ne nai-otdolo ami triagalnika.............ta tam ot diasnata strana ima podutina.Kazva,4e ne ia boli,no men me pritesni i zatova re6ih da popitam mamite na momi4enca na tazi vazrast dali sa se sblaskvali s podobno ne6to? Blagodaria predvaritelno.

# 689
Заведи детето на лекар. Не ми е ясно форума и конкретно темата с какво ще ти помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт