НОРВЕГИЯ - Тема 45

• 98 660
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
  • Ориндж каунти
Просто изпираш правилните дрехи барабар с детето и на другия ден е като ново Laughing Laughing

# 181
  • Stavanger,Norway/ Varna
Пра нас ги поливат от глава до пети с марку4а преди да ги вкарат вътре  Mr. Green. Пуснах и снимка във фейс, която поразбуни малко духове, ама как така посред зима   Laughing
Лятото пък, си ги прибирам 4ерни и пра6лясали от глава до пети с бразди от слъцеза6титен крем и пръхоляк по бузи, ръце, крака, пясък къде ли не, но толкова 6тастливи и наиграни, 4е няма накъде  Peace

# 182
  • Norway
Пра нас ги поливат от глава до пети с марку4а преди да ги вкарат вътре  Mr. Green. Пуснах и снимка във фейс, която поразбуни малко духове, ама как така посред зима   Laughing
Лятото пък, си ги прибирам 4ерни и пра6лясали от глава до пети с бразди от слъцеза6титен крем и пръхоляк по бузи, ръце, крака, пясък къде ли не, но толкова 6тастливи и наиграни, 4е няма накъде  Peace
Това, все едно аз съм го писала  Peace И при нас е така  Grinning

# 183
Здравейте! Извинявам се, ако не спазвам някое от правилата на форума, поправете ме, ако е така. Бих искала да задам въпроси, свързани с обучението в университета в Ставангер. Моля, ако има студенти в Норвегия, да ми пишат!
Благодаря ви за вниманието!

# 184
  • Stavanger, Norway
Тъй като сте заговорили за детските градини в Норвегия, я кажете как става адаптацията на детето? Има ли опция родителя да ходи известно време с него докато то свикне? Или има някаква друга методика?

# 185
  • Stavanger,Norway/ Varna
По принцип се отделят 3 адапционни дни, през които родителя ходи с детето, но имам и приятелка, която ходи цяла седмица, защото децата не се адаптирах така бързо. Зависи от градината, но не вярвам да откажат по- дълъг период ако се налага  Peace

# 186
  • Stavanger, Norway
Това звучи добре. В момента се сблъсквам с липсата на такава опция в бг и ме интересуваше как е в Норвегия, защото ако всичко се нареди и дойдем там, моят  мъник ще има нужда от време (не е от най-лесно адаптиращите се деца).

# 187
По принцип се отделят 3 адапционни дни, през които родителя ходи с детето, но имам и приятелка, която ходи цяла седмица, защото децата не се адаптирах така бързо. Зависи от градината, но не вярвам да откажат по- дълъг период ако се налага  Peace

И при нас е така, Може и повече от 3 дни, зависи от детето. Моя позната е ходила 1 месец, детето е било на годинка и са й позволили. Проблеми с това не мисля, че ще имаш.

Ох, на някой да са му правили в Норге бързия кръвен тест CRP?

# 188
Здравейте на всички, вписвам се в новата тема. Доста време не съм писала. Надявам се, че ме помните. Лека вечер на всички  Hug

# 189
Имам роднини в Норвегия...ии просто от любопитство-как е положението там? Embarassed newsm78

# 190
Имам роднини в Норвегия...ии просто от любопитство-как е положението там? Embarassed newsm78
Защо не попиташ тях, при всеки е различно, на мен ми е много по- добре от колкото в България Simple Smile

# 191
Защо не попиташ тях, при всеки е различно, на мен ми е много по- добре от колкото в България Simple Smile

И на нас ни е по-добре тук. Даже се чувствам прекрасно в страната. Само мисълта да се върна в България ме депресира.

# 192
Мамчета, може ли да ми кажете дали е необходимо да преведа някакви документи/от бг на норвежки/ на детето за постъпване в детска градина  newsm78
  bouquet

# 193
Реших,че искам да чуя мнение от 3-то лице.  Simple Smile

# 194
Мамчета, може ли да ми кажете дали е необходимо да преведа някакви документи/от бг на норвежки/ на детето за постъпване в детска градина  newsm78
  bouquet

Мисля че нищо не трябва да се превежда,поне за тръгване в 1-ви клас така е

Общи условия

Активация на акаунт