"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 21 974
  • 701
  •   1
Отговори
# 30
ZVEZDA *  Hug шегувам се, ей така за настроение   bouquet утре ще си избера карнитки, сега се зачетох в една книжка на компютъра.

# 31
имам въпрос!! ето това намерих http://www.ebay.co.uk/sch/ov_tests_hcg/m.html?_nkw=&_armrs=1 … ;_trksid=p2050430 кой от всичките да си взема?колко бройки всъщност ми трябват-по 10 на месец?  newsm78 newsm78
аааааа май ще си взема 60  Joy

# 32
janach, на месец ти трябват към 6-7, не повече, а като задобрееш и с по-малко ще хващаш овуто. Laughing
абри, ако имаш въпроси за късия протокол съм насреща. И аз като Звезда имам 2 пункции на стимулиран цикъл с пълна упойка при ваденето на яйцеклетките, така че не знам как е без упойка.

Перу, наистина е уникално, скоро ще видиш. Grinning Всеки ден се моля на Богородичка и Господ да закрилят моето слънчице и да сме живи и здрави да си го отгледаме.

# 33
  • В градината...
Абри, аз имам 2 пункции. Първата беше с местна упойка, защото пункцията стана изненадващо. Бият ти инжекция в шийката, усещаш леко боцване и после като вкарват иглата, за да източат фоликулите - леко боли, но си е търпимо /цветната снимка без упойка мнооооого повече ме боля/. Гадно е самото разширяване със спекулума. Но тези неща са нормални. Втората ми пункция /вече имах 4 фоликула и ми извадиха 2 яйцеклетки/ беше с пълна упойка. Ами цял ден после ми се спеше. А първият път бях като пушка  Peace

# 34
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утрооо Simple Smile

Аз да сложа закуска  Mr. Green

# 35
Благодаря за темата, Ели!  bouquet

Аз, да ви следя ...

Успехи на всички пожелавам!

# 36
  • В градината...
Мамче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ели, ех.....

# 37
Мамче, ела да те гушна! Липсваш ни .....  

Да те питам нещо
Скрит текст:
тая тема " КИВИ + КОМ = КИС" за какво е? Че все ми е странно това заглавие като го видя и все не разбирам Simple Smile сигурно щото съм руса, както казва ММ

# 38
Даре, понякога освен от ритник имаме нужда и от прегръдка.
Благодаря ти! hug
А относно питането ти -
Скрит текст:
КИВИ - Клуб на искрените виртуални Идиномислещи(с "и" за благозвучие), КОМ - Клуб на оправните мами
КИС- Клуб на искрените смотли. Laughing
Не е защото си руса, аз също нямах представа какво означава, докато не започнах да пиша там.
Добре дошла си, ако решиш. Heart Eyes

Перу, чакам с нетърпение 12 август, за да разберем какво си носиш в коремчето. Hug

# 39
Викаш да се поразнообразя малко Simple Smile

Понякога съм в голямо двуомение дали да не посетя някоя готварска тема. Но общо взето предпочитам да готвя, отколкото да говоря за готвенето Simple Smile Установила съм следното - колкото домакини (готвачки) - толкова и различни кухни! Някои спазват буквата на "закона" (разбирай - рецептата), други своеволничат на база 10-15-20 рецепти (разбирай - проявяват творчество).

# 40
Трябва да се внимава със снимката за закуска Wink Ели, след като я видях така ми влезе идеята за хубав, пресен кроасан с фреш от портокал в главата.... Добре, че наблизо имам френска пекарна и плод и зеленчук...  newsm62

# 41
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мамче  Hug

ДжиДжи от утре само изгледи тогава  Laughing да не ви изкушавам  Simple Smile

# 42
  • В градината...
Даре, аз като отворя темата - какво сготви, снимай и покаж и ми потичат ..... - абе тези жени май по цял ден готвят и снимат, направо е идиотско  newsm78

# 43
ооооо знаеш ли колко съм бърза? Вчера се прибрах в 16,30 и се почна: крем карамел, хляб и имамбъялдъ .............. и в 19,30 бях готова с всичко. Явно 10 дена при свеки са довели до това да ми липсва готвенето Simple Smile

Ама поне имам и за днес сготвено. Само едно тараторче ще метна преди вечеря и съм готова Simple Smile))

# 44
Ели, напротив - няма лошо в изкусителните закуски, особенно когато са лесни за реализация Simple Smile Ще видим аз кога ще сколасам да ви изненадам със закуска, че не съм от ранобудните  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт