"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 21 984
  • 701
  •   1
Отговори
# 45
Явно пак ви изпуснах та да взема да се запиша..
Закуската е страхотна...и ми се ходи на море та не истина.
Със Софийската среща какво стана?

# 46
Ми Хоупче, за сега датата е 29ти. Ти остава да кажеш с кола ли си, с градски транспорт, в коя част на София ти е удобно?

# 47
С кола...където кажете. Само да дадете инфо по-рано та организирам къде да шитна детето Grinning

# 48
Ми за сега само Магнетчето рече, че й е удобно в района на Света Троица. Трябва да съобразим с протестиращите трафика, ако до тогава не са се отказали.
Датата я рече Мимчето, щото тогава ще бъде в Сф и ще й бъде удобно - 29ти юли.

# 49
# 50
хулиганка!

# 51
тъпо  ми е,времето е скапано,няма движение

# 52
  • София
На мен ми е удобно навсякъде,където мога да стигна с колата.
Вие на какво мислите-на кръчме, пицария или кафене? Аз например предпочитам да има папу Blush

# 53
Оооо, здравейте!
Аз най-накрая успях да се откача от бача.
Виждам, че се организирате за срещата- дано да си изкарате добре. (Макар че май има доста време до тогава.)
Да споделя- вчера ходих при моята гинеколожка. Жената ме прегледа основно- отгоре, отдолу. Имам някакво течение. Изписа ми Флажил и Ципринол и каза като свършат да действаме.
Препоръча ни някакви витамини- Pregnacare his & her conception. Чували ли сте нещо за тях? Дали има смисъл или само вземат парите на хората?

# 54
днес вече,ако не си туря въжето  Whistling

# 55
Ама що така изписват тия доктори лекарства без да е направено изследване? Флажила по мои спомени беше доста силно и много конкретно.

Аз също предпочитам да ям Simple Smile и по възможност да го направим някъде с двор и навес, че тия дето пушим да не ви правим ужасно лошо впечатление.

Не знам много заведения и ми е трудно да препоръчам място за събирането.

# 56
  • София
Едно кръчме с двор с навеси-ако завали всичко е покрито-има срещу Затвора Mr. Green, кухнята е готина,разннообразна,има бира и други алкохоли.Не държа да сме там,само предлагам. Peace

# 57
Я ме вижте ква съм хубавица, а?

# 58
  • В градината...
ей, открадна ми слънчогледите   Naughty

# 59
ааааааааааааа тия са авторски на милото .... колко комара ме изпохапаха докато ги снима, не е истина ..... трябва да ви сложа някой и друг залез и изгрев, ама ме мързи Simple Smile

Между другото, да не забравя отново - Тинтина, благодаря за идеята да се разходим към Ропотамо. Невероятна разходка направихме с лодка - чак до устието на реката, после водните лилии и плаж на Аркутино. Чудно си изкарахме тогава ......

Общи условия

Активация на акаунт