"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 010
  • 701
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
запис  Peace

# 61
Добрутро Simple Smile  Hug
И благодаря за новата тема, пак късметлийско име има, пупу

Звезде, какво стана вчера, работата ли нещо?
Маичка, тия лекарства за какво са точно? А пък за витамините, Прегнакеър не съм ги пила, ама сигурно всички останали си ги бях самопредписала, но дали помагат  newsm78 може би успокояващо...
Мамче  Hug

Аз си разглеждам от време на време готварските, точно тая със снимките, за вдъхновение  Mr. Green

# 62
добрутро Simple Smile

Кали, какъв е тоя запис?  newsm78 речИ, поне "здрасти, как сте? ... аз съм добре"

# 63
Добро утро! Издебанх днес аз да сложа закуската.... типично по български, мекичкиии  Joy

# 64
  • В градината...
ДжиДжи, срам нямаш ли  Naughty Naughty

# 65
Хайде добро утро, чак сега е добро, де! Whistling

На мама момчето е с някъв гаден вирус(повръщане и диария), с много силни коремни болки ...
Да го гледаш как се гърчи, и да не можеш да му помогнеш .. след всичките дадени лекарства. Confused
Днес е малко по-добре(пу-пу).
То друго дете най-вероятно няма да имам, но поне това да ми е живо и здраво!Пази ми го, Господи! Praynig

# 66
Перу, аз таквиз неща само от картинка ги ям, ама ми стана носталгичо като ги видях  Simple Smile
Мамче, дано е преборил вече вируса твоя юнак. Praynig

# 67
Мамче, ще ти се разсърдя .... някои и едно нямаме .....

ДжиДжи, много обичам мекици! Обаче не ми се пържат в къщи, че после всичко мирише на пържено и е гадно ..... обаче мога да предложа малко домашен мармалад от джанки Simple Smile

# 68
  • В градината...
Мамче, да ти се оправя момчето  Praynig
Джи и аз не помня откога не съм яла такова нещо. Макар, че напоследък си позволявам тестени закуски - вчера даже четох една статия, че ако организмът от сутринта се настрои за разграждане на въглехидрати, няма проблем през деня. Но ако сутрин почти нищо не се яде, тази "настройка" не се получава и ако по-късно се хапне нещо подобно, се трупа директно.

# 69
Aуууу..страхотни мекички...бих хапнала с удоволствие.
За съжаление сме у уния модерните апартаменти дето кухня и хол са заедно. Мекици пържа веднъж в годината....така се усмърдяваме, че цяла седмица проветрявам.
Хайде хубав ден на всички.

# 70
  • Истински се вижда само със сърцето.
Оооо мекички Simple Smile у нас много се тачат, то затова сме дебелички сигурно - по скоро аз де. И у нас кухнята и хола са едно, ама не се умирисва или пък аз съм с повреден нос   Rolling Eyes

Мамче да се оправя детенцето  Hug

Перуниче как си  Hug

# 71
  • В градината...
ок съм  Peace

# 72
Радвам се, че ви харесват мекичките. А мармалад от джанки никога не съм опитвала, звучи интересно, мням! Методологията с въглехидратите сутрин не съм я чувала, ама ако работи, нямам нищо против  Laughing

# 73
ДОБРЮТРЮ  Grinning
И аз обичам мекички,но мъжът ми не иска да правя.Много били мазни,щели сме да станем дебели Sad 
Иначе хич няма проблем да нагъва шоколади,и шоколадовото брауни вчера дето пекох и то е преполовено Thinking
Мамче,дано бързо се опреви детето,и .....   bouquet
Скрит текст:
Хубав в кулинарния форум,аз от там се научих да правя козунак за Великден.Нека готвят и снимат жените - много са ми от помощ,особено с тази претенция дето я храня  Joy 

# 74
  • В градината...
ДжиДжи, моят мъж е слаб - от години закусва здраво и после яде много малко. А вечер едва го карам да седне на масата. Явно има нещо вярно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт