"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 082
  • 701
  •   1
Отговори
# 75
Как се прави тоя мармалад от джанки, и на мен ми стана любопитно?

# 76
Даре, извинявай.
Явно не биваше да пиша този коментар. Confused

Благодаря за пожеланията Ви, ще се оправи детето!

# 77
Mam4е, нали знаеш, че си те обичам Simple Smile Не се сърдя  Hug

Мина ми времето, когато се разстройвах от чужди бебета и деца. Беше дълъг период, който доста ме подтискаше и ми действаше изключително зле на живота.

Мимче, не знам дали точно мармалад се получи Simple Smile ама за палачинки и мекици е екстра

Скрит текст:
килограм джанки се разряват та 4, маха се костилката, посипват се около 600 г захар, оставят се за около час-два да си пуснат сок и да се разтвори захарта, варят се до неразтичаща се капка на сиропа, добавя се лимонтозу (може и ендрише, ако имаш) и се затваря горещо в буркани на винт.

# 78
Абе,Даре,защо сте изхабили хубавата сливовица  Joy

# 79
Аааааааааааа не! Не стига че всички череши и кайсии отиха в ракията! Свекър ми е способен от всичко да направи ракия. Искам и мармалад да има. То в тяхното село за добро утро имам чувството, че се пие.

# 80
  • В градината...
и ние имаме записан час за казан за кайсиевата  Rolling Eyes първият ни казан

# 81
Перу,ти само ще миришеш ....  newsm68

# 82
  • В градината...
ще мириша, ако знаете колко хубава и ароматна става....  Flutter

# 83
Mam4е, нали знаеш, че си те обичам Simple Smile Не се сърдя  Hug
Hug Heart Eyes

Днес е Св. Марина.
Ако имаме именнички - да са живи и здрави!  bouquet
Наздраве! Drunk
Скрит текст:
В тия горещници само ментата със спрайт ме спасява ... ама не пия за "добрутро", ами като мине 17 часа. Mr. Green

# 84
ще мириша, ако знаете колко хубава и ароматна става....  Flutter
аз не обичам ракия.Като сме на гости на свекъра си сипвам, да не го обидя.Най ми е хубаво лятото биричка.
Скрит текст:
Сигурно от там ми е шкембето  newsm78 

# 85
бе то и аз съм спряла твърдия алкохол, че нещо ми е мн жега - само на биричка и бяло вино го давам, ама мога да се жертвам и да изпия дозата на Пару ..... да не става зян, един вид  Joy

# 86
  • В градината...

# 87
  • Бургас
Пу, какви мекици наслагали, не ви е срам!
Не че не ударих една милинка преди малко. Все ме влече към тестени закуски, а първите месеци главно хляб, лютеница и салата ядях.
Даре, радвам се, че ви е Аресала разходката. И кръчмата там е много хубава, ако още работи, де.

# 88
Не, кръчмата се оказа затворена. Ходихме чак до Поморие да обядваме. Че не се сетих къде другаде може да го направим това, а естествено сандвичи не бях взела Simple Smile)))))))))))))))))))))

# 89
  • Бургас
Поморие или Приморско? Щото Поморие е в друга посока Grinning Можехте да идете и в Созопол...

Общи условия

Активация на акаунт