"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 090
  • 701
  •   1
Отговори
# 90
е така де - Приморско Simple Smile))) мн съм завеяна, хич не ми се отразява добре да ходя на работа .............

# 91
Здравейте,
аз пак имам много работа, та само за малко...
Прочетох за дилемата за джанковицата и да споделя, че вчера са сефте и ние брулихме едни джанки за ракия.
ММ се уплашил, че тази година няма да има достатъчно грозде и ябълки и круши за ракия (нали сменихме къщата на село, а в новата все още има какво да се желае), че ме закара снощи да събираме сливи. Постлахме едни найлони, взе той да брули- те се търкалят насам, натам. Викам му: "Ти сигурен ли си, че така се прави. А с листата и щипалките какво ще правим?"
А той: "Не знам, за първи път ми е."  #2gunfire
Ама беше майтап.  Laughing А на връщане влязохме в един цар'вичак та и няколко мамула си набрахме.

Цитат
Маичка, тия лекарства за какво са точно?
Мимче, изписа ми ги, защото имам някакво течение.

Щеше уж да е за малко и пак се олях...

# 92
Оффф не искам на работааа... newsm61 Извинете, трябваше да изпусна малко пара

# 93
Джиджи,след третия месец може да си вземеш болничен

# 94
Колко несправедливо! Трябва да дават от 4-5 до 13 седмица и после след 7-ми месец, според мен. Не че имам много опит, ама с това обострено обоняние, сприхавост и в останалото време умора си мисля, че първия триместър не е никак за подценяване. Не се оплаквам, споделям Simple Smile

# 95
Темичката се е размърдала виждам  Simple Smile
Джи джи, разбирам те, за началото, аз зимата като се сетя какво ми беше...спеше ми се, замаяно, и от хаповете дето пиех, та...с удоволствие бих си поседяла у дома, ама не му беше времето с това годишно приключване  Crazy
На мен ми дойде 3-я цикъл след К., този път вече съвсем навреме, дори ме изненада с един ден по-рано. Ама е много гадно в жегите да си в цикъл  Whistling, нооо, на този специално му се радвах много че дойде навреме, че аг-то ми се беше засилило да ми пуска женски хормони, първите два като закъсняха порядъчно.
Признавам много нямах време да ви чета, но всички ви много прегръщам Hug, вие си знаете защо  Heart Eyes Бремелинките ни да си погалят коремчетата, да ни радват с добри новини, и като му дойде времето щедро да ни наръсят  Simple Smile

# 96
  • София
ДжиДжи_23 бременноста с малчо бях болничен от самото начало, има си начини, разбира се имах и причини. Сега не ми се налага, в момента съм в платен отпуск..разгеле да се видя и аз  в кинти Whistling когато свърши отпуската, излизам болничен за месец и половина преди 45 дневния, живот и здраве.

# 97
И аз мисля да докретам до 12-13 седмица живи и здрави и да пускам отпуски каквито са останали и после болнични. От толква време чакам да забременея и да се оттдам на това, че работата ми е дотегнала до не знам къде. А и то без желание да се разботи не е добре.

# 98
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро  Simple Smile

Слагам закуска, за всеки по нещо  Mr. Green

# 99
  • В градината...
Ели, мерси, грабвам с пълни шепи от всичко, най-вече - от първата чиния в ляво  Blush

# 100
Добро да е! Hug

За мен от кроасаните, моля(предполага се, че са сладки).Както казва ММ, сладкото все не ми стига! Flutter

Лек и спокоен ден на всички!

# 101
  • София
Малииииииииии каква маса, всичко мога да изям! eat

Вчера бях на среща с бебка, вече е цели 325грама и 20 санта някъде. Ще ходя след седмица-две-три на фетална ехокардиография. Rolling Eyes

# 102
 smile3501 Магнетче браво на вас! Все така безпроблемно да продължават нещата!

# 103
Страхотна закуска........олях се.
Хубав ден на всички.

# 104
  • В градината...
Магнитче, много сте стройни  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт