"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 094
  • 701
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да,висока ще дойде/пупу дай Боже да дойде/ като батко си. Гените на предците вода не стават.

# 106
ми да я записване на курс за манекенки?

# 107
  • София
Тя да се роди жива и здрава ако е писано Praynig а за манекенството не съм фен по принцип. Mr. Green

# 108
така ще стане една истинска кифла  Joy

Магнетче, жива и здрава да се роди, пък каква ще стане в тоя живо - тя ще си реши!

# 109
Ех, че богата закуска сте сложили. LaughingИ аз си вземам от всичко, че кърмачките трябвало да хапват добре от всичко, за да има храна за бебето. Embarassed

Мамче, извинявай не помня какъв е проблема при вас, че не става бебето, но защо не пробвате ин-витро или инсеминация? Може пък да стане. Понякога малко помощ отвън е нужна. Wink

Магнитче, браво на госпожицата. Heart Eyes

# 110
  • пловдив
здравеите момичета,вчера бях на преглед доки нищо не видя на уз  Sobчхг-то ми е230.61 каза чее ниско за 23ден толкова мие криво че незнам какво да правя и какво да мисля newsm61 newsm45 newsm45

# 111
  • Истински се вижда само със сърцето.
elisa_11  не знам какво да кажа мила, защото нищо не разбирам, само мога да те  Hug

Магнетче, манекенски размери имате а   Hug

Розичка хапвай, че юнака има нужда от млекце  Hug

# 112
 elisa_11, успокой се мила Hug, не бързай да си мислиш лоши неща! Може би не съм в течение, прави ли повторен кръвен, как се движи чхг-то. Това 23ти ден след овулация ли е? Имаш ли възможност след 2-3 дни да отидеш при друг лекар...Нали на вагинален ехограф те гледаха? Като начало се опитай да мислиш позитивно  Hug /колкото е възможно/
Магнетче, радвам се за бебочка  Hug

# 113
  • В градината...
Елиса,  Hug Hug Hug

# 114
  • пловдив
elisa_11, успокой се мила Hug, не бързай да си мислиш лоши неща! Може би не съм в течение, прави ли повторен кръвен, как се движи чхг-то. Това 23ти ден след овулация ли е? Имаш ли възможност след 2-3 дни да отидеш при друг лекар...Нали на вагинален ехограф те гледаха? Като начало се опитай да мислиш позитивно  Hug /колкото е възможно/
Магнетче, радвам се за бебочка  Hug

това е 4 опит инвитро. да гледа ме на вагинален и ми каза да изчакам 1 седмица да видим какво ще стане

# 115
  • В градината...
Ще чакаме и ще се молим  Hug

# 116
elisa_11, моля се нещата да се развият добре  Hug

# 117
  • София
elisa_11 нормално е при такава стойност на ЧХГ да не се види нищо в матката. Следващия път дано всичко е наред и се види там където трябва! Praynig Hug

# 118
  • пловдив
благодаря ви на всички за подкрепата  bouquet

# 119
Малииииииииии каква маса, всичко мога да изям! eat

Вчера бях на среща с бебка, вече е цели 325грама и 20 санта някъде. Ще ходя след седмица-две-три на фетална ехокардиография. Rolling Eyes
  bouquetБраво Магнитче!Да е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт