"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 101
  • 701
  •   1
Отговори
# 120
здравеите момичета,вчера бях на преглед доки нищо не видя на уз  Sobчхг-то ми е230.61 каза чее ниско за 23ден толкова мие криво че незнам какво да правя и какво да мисля newsm61 newsm45 newsm45
елиса, не се отчайвай. При стойност на чхг над 1000 се вижда на видеозона. А това, че е ниско за 23 ден го игнорирай, при всеки чхг-то расте индивидуално. Аз бях със много ниско чхг и лекарите не вярваха, че бременността ми ще се развие добре, но не познаха. Господ направи чудото за нас. Моли се и вярвай! Hug Hug Hug

# 121
  • София
Малииииииииии каква маса, всичко мога да изям! eat

Вчера бях на среща с бебка, вече е цели 325грама и 20 санта някъде. Ще ходя след седмица-две-три на фетална ехокардиография. Rolling Eyes
 bouquetБраво Магнитче!Да е жива и здрава!
Мерси,дано е писано да е жива и здрава Praynig. Ти как си? хайде гмуркай се в нашата тема Simple Smile

# 122
Добро утро!Днес никой не е сложил закуска?!Аз сега с какво ще си пия кафето?  Simple Smile

# 123

Скрит текст:
моите баници никога не могат да станат като от кварталната баничарница в София  Sad

# 124
хахахахахахах
То време за обяд, ти кафе Simple Smile))

Момичета, честит петък!

# 125
ами Даре,аз вървя със закъснение 

# 126
  • Истински се вижда само със сърцето.
Айде за да не останете и без обяд, като за петък да ви поканя тук  Mr. Green

# 127
  • В градината...
ми, няма да откажем  Whistling

# 128
не се и съмнявам  Flutter

# 129
Като гледам тези маси във водата и веднага се сещам за един бар в Китен.Маси във водата,коктейли,всичко ксупер,обаче....... не можеш да си постелиш хавлията на брега ако не си вземеш шезлонг  newsm78 newsm78 Тези дали имат същия проблем, а  Grinning ?
Скрит текст:
съжалавам за отклонението,всъщност добре си изкарахме тогава

# 130
Жана ако е някой българин концесионер кой знае какво е измислил  Joy  Joy  Joy

# 131
Ели,жалко че ни е толкова хубаво черноморието с всичките тези глупости Sad ! И  как можаха да го презастроят толкова!! На места,ако се напълнят хотелите,даже и на 70 % ,няма да може човек да премине по пясъка ,за да се изкъпе в морето.
Пак отклонение,ще ме извинявате ама  Embarassed
Абе яд ме е и това е

# 132
аааааааа плажът на Аркутино ............. голям кеф, момичета! Чудесен пясък, прекрасна гледка, чисто море ..........

# 133
  • В градината...
плажът на Шабла изглежда точно така  и като пренаселеност

# 134
За съжаление малко плажове са така, че да ти е кеф да отидеш, обаче сега ще ви сложа снимка да видите че има и по зле  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт