"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 122
  • 701
  •   1
Отговори
# 495
Ти стискай девойката! Мани ги мислите! Сега ще пия една ракия за всички дет сте в положение.

# 496
  • В градината...
Даре, оня ден ММ като прелива в дамаджаните ракията, дето я сварихме, аз пък режех доматите за мелене ... така ми замириса на ракия и доматиииии  ooooh! ooooh! айде, удари 2 даже  Peace

# 497
Ми той Хитър Петър нали се сещаш с комата хляб на парата Simple Smile и ти същата работа Simple Smile

# 498
Магнитче, нещо ще се изследваш ли скоро newsm78 Кви гащи, кви 5 лева?
Даре яхнала си метлата smile3540, хайде пий ракийка и изпусни парата Hug
Перуто да го нагуша и него Hug
Звезди, горе нослето, нали на есен с песен ще ходим дружно в София. Пък ще си заформим една срещичка там с момичетата. Какво пък, да не би да ни е лошо  Drunk

# 499
  • В градината...
Пате, абе на есен много кофти с прегледите - докато стигнеш до гащите, то чорапогащници, то чудо  Joy

# 500
  • Бургас
Всички да стискат здраво гащите!
Даре, я не се ядосвай, пий една ракия и за мен Drunk
Ние днес бяхме в София (гъзът път да го види, дет вика един турчин). Ходихме на ехокардиография, всичко е ОК. Бебето си рита, момиче е със сигурност.
Минахме и през Икеа, та си набелязах някои идеи за апартамента, ма ще видим. Иначе си закупих три лампи и един комплект прибори за тефлонови тенджери, че бяха на прИмоция 5 лева.

# 501
  • София
Бях на фетална ехокардиография,имаше проблем установен още в 11г.с Слава на Господ всичко е наред,вече почти не се вижда проблема,било е козметично ooooh! до седмица-две ще е ок съвсем, доктора хареса бебка, но не хареса моето артериално налягане. Микробиологията ми е чиста. Бях се спекла свински заради феталната. ooooh!
 "Благодарение" на този проблем риска ми за Даун беше 1:8, не ме питайте как изкарах тези седмици.

# 502
  • В градината...
Магнитче  Hug Hug Hug

# 503
  • Бургас

Радвам се, че всичко се е разминало!
Скрит текст:
(и като се успокоиш, ще ти падне кръвното)

# 504
Магнетче, дано притесненията са вече в миналото  Hug Дишай...щом док е казал, всичко е наред  Hug Кръвното ти налягане ли не е наред? С тоя показател 1:8 не те ли караха да правиш амнио? Аз ако стигна до бременност...амниото ми е в кърпа вързано, ама като дойде ще го мисля, вече нерви не ми останаха... А ти се успокой, защото бебка всичко усеща  Heart Eyes
Аз така се бях спекла, че не за тупалки ,ами за нещо по-сериозно бях, няколко дни не бях аз...сега не че нещо се е променило, ама си мисля, че квото е писано това ще стане, вярвам, че дядо Господ ще ни отреди хубави неща да ни се случат, и на нас  Praynig
Пратих си детето за няколко дни на гости на баба, и аз съм решила не да се мятам в чистене, ами след работа да се видя с приятелки, да погледам филмчета на спокойствие...амаха и аз съм човек, и без това последните седмици ми се отразиха супер зле, време е сама да си помогна  Crazy

# 505
  • София
Да,щях да правя амнио даже хорионбиопсия ако плацентарния протеин и чхг то не бяха добре,а и дефекта беше преходен, той и обратния кръвоток дадоха наклон за лошия БХС,не друго.

# 506
Колкото да нямаш спокойствие  ooooh! Оттук до финала само поводи за щастие и усмивки ти пожелавам  Hug

# 507
  • София
Колкото да нямаш спокойствие  ooooh! Оттук до финала само поводи за щастие и усмивки ти пожелавам  Hug
Мерси,дано

# 508
Момичета  Hug

Звезди  Hug, поне сме в сигурни ръце, няма как да не успеем  Praynig

Магнет, Тинтина, браво на вас и на бебоците  Hug

Перу, ти как се чустваш  Heart Eyes

Даре, потекоха ми лигите по-тия доматки (еххх как ми се занимава с работа на вън, че от  hit до гуша ми е дошло)

Скрит текст:
Аз да ви се пооплача - от толкова лекарства и изследвания вече  #Crazy. На всичкото отгоре имам завишени НК клетки и след всички сегашни лекарства после скачам и на лечение за тях. Тъй че по-рано от края на годината за опит ме мисля, че ще успеем. Отделно от няколко дни дясната долна част на гърба така ме схванала, че въздух не мога да си поема (и за там лекарства)

Аз след малко  smile3524, че нещо хич не спа добре  ooooh!

bouquet

# 509
Звездичката, а така почини си малко, обърни си внимание, поглези се и аз все си мисля - на хубавите хора, няма как да не им се случат хубави неща  Hug

Общи условия

Активация на акаунт