"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 069
  • 701
  •   1
Отговори
# 555
е само малко де .... ох, човек не даваш да си помечтае .....

# 556
  • В градината...
щом си самичка, тази вечер - може  Mr. Green

# 557
ще сънувам мокри сънища Simple Smile)))))))))))))) то в тая жега направо не си е работа, оная работа .....

# 558
  • В градината...
оф, на мен ли го казваш, дето ми е забранено  Rolling Eyes

# 559
Фортуна, честита ти рожденничка, да ти е жива и здрава, мамина отмяна, и...попътен вятър в живота, много късмет!  bouquet
Даре, да е жив и здрав и твоя тати  Hug
Аз днес се метнах да пооправя из къщата, поизчистих...ама колко да изчистя я след работа, че след ден и нещо си прибирам момчето от бабин дом, да не оставям съвсем за последно. Та и аз като Дарето, се метнах да се лакирам преди малко, да възстановя щетите от хигиенизирането  Laughing
Перу, трай булка за....хубост  Laughing или не-точно  Wink, мерак да имаш, пък методи бол  Crazy Тя и нашата не е лесна, когато трябва и можем все се намира причина, извинение, като не трябва, пусти му мерак...
Лека и спокойна нощ на всички  Heart Eyes

# 560
Това съм изтървала, че ти е забранено. Много кофти. Айде в понеделник да ти разрешат дано!

*Звездичката*, бе дълги години и аз се лакирах. Докато един ден просто не престанах. На скоро метнах едно доматено червено на ноктите и беше много гот, ама ми омръзна много бързо и го подарих на една приятелка. Що така става - правим нещо и после някой ден - хоп и край. Лягай да почиваш и внимавай да не развалиш лака Simple Smile

# 561
Еххх какви софри .... а аз на диета, само преглъщам, че съм   261uu

Фортунка, да ти е жива и здрава дъщеричката, много да те радва и да има късмет в живота  Gift

Даре да ти е жив здрав таткото и ще ме извиняваш за доматките  Blush, но като спя и пиша ...

Hug

# 562
Аааа, аз сама си се лакирам, 2 пъти съм ходила на маникюр, но ми доставя удоволствие. Рядко, съвсем като не ми остане време зарязвам това. Наскоро за настроение си взех един по-различен от обичайните ми цветове лак - мляко с мента...е, приятно се изненадах как стои, особено ако имаш тен. Ако си наблизо да ти го метна, да смениш доматките  Laughing

# 563
Звезди и аз съм фен на Икеа, но от там за сега само  аксесоари за кухнята съм си взела, а пердетата и щорите си ги поръчах в една малка фирма, мисля Слънчице се казваше, много съм доволна от отношение, изработка и плат  Hug

# 564
abri, аз щото да не дойдеш от нас да си крадеш Simple Smile само път ще биеш, пък няма да има домати Simple Smile

*Звездичката*, ама и аз сама. Едно време ходих на маникюр, ама после се научих сама и спрях. Бях много мъничка (сигурно на около 10), когато баща ми ми подари комплект за маникюр и почна да ми обяснява какво се прави с него. Мисля това беше тактика да ме отучат да си гриза ноктите и кожичките тогава. Не съм на близо, иначе бих метнала и аз едно мляко с мента. Ако идвам по вашия край ще ти пиша!

Лека ви нощ от мен! Отивам да си чета книжка в кревата до заспиване.

# 565
Даре  Joy, е като дойда, поне по едно вино ще изпием, а мезе все ще измислим.

Лека  newsm46

# 566
такава е , че даже и .

Направо ми иде да !

С голямо търпение чакам

Абри, ми ела бе душа - мезе ще намерим - едно табуле с магданоза от саксията върши чудеса Simple Smile

# 567
Даре, много нагледен разказ как се чувстваш  Simple Smile искам и аз като маймунката и прасенцето...при нас от утре го дават цяла седмица дъжд, който се стоплил, се стоплил  Mr. Green

# 568
Мимче, ти твоя мъж достатъчно го опържи по нашите места. Направо се чудя как устоя на тая жега.
Вади чадърите и галошите  Joy

# 569
  • В градината...
Даре, много се ядосах снощи аз - тя - аха да отвори вратата и като се реши, той затвори неговата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт