"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 091
  • 701
  •   1
Отговори
# 540
Малиии как обичам тулумбички. У Сливенско им викаме "японки" (уф, мразя да нямам емотиконки).

Даре, и татко ти ли има празник днес? Да ти е жив и здрав.

# 541
И татко ми Simple Smile той обича пържени картофи и пържени тиквички Simple Smile

Жана, на пл. Св.св. Кирил и Методий зад църквата, влиза се между две сгради и в лявата по едни стълбички в сутерена - пише МАРС.

# 542
 Joy така си и помислих  Joy
те бяха най-известни и най-добри още като бях ученичка .Сега има и по-добри на тортите,но за толумби не знам  newsm78 оправиха ли църквата?

# 543
ми последно преди месец не беше още, бургазлийки да кажат сега как е. Аз мога др седмица да докладвам.

# 544
  • Бургас
Туй до нашия офис.
Ама не обичам много тулумби. Не мога да дам мнение за сладкарници, защото нищо не ми харесва, тъй като съм разглезена откъм домашни сладкиши, а в днешно време всички всичко правят с подобрители и химии. Никой нищо истинско не слага Confused

# 545
Даре, голяма бяла птица съм!! Blush

Да е жив и здрав татко ти!Зло да го забрави! newsm24

# 546

Даре, голяма бяла птица съм!! Blush
лебед newsm47
Tintina ,кога ще я оправят тази църква?колко време вече стана?чува ли се нещо там?

# 547
О, благодаря, благодаря! Flutter

За изследвания говорите, ама хич и не вземам отношение вече ..
Обаче ви пожелавам много добри резултати! Flowers Four Leaf Clover

# 548
  • В градината...
Даре  ooooh! така ми върза очите днес с тази почерпка, че и аз  Blush съм пропуснала.
На твоя татко пожелавам да го направиш догодина дядо  Naughty

# 549
Mam4е, Перу Simple Smile Благодаря!

Mam4е, ма и аз не взимам отношение за изследванията. Не мисля, че е важно за участието в темата да си говорим само за болести, хапчета и подобни.

Ама я да се произнеса, с риск да ви скандализирам - това да се пият хапчета за щитовидна жлеза след като е в норма хормона ми се струва някакво пълно недомислие!

# 550
  • В градината...
ъъъхъъъм  Peace

# 551
ти кво будуваш по нощите?

ММ е на работа и съм си направила едно педикюрче с кеф и съм се опънала намазаните копитца на една табуретка и кеф ..... само малко е жега Simple Smile

# 552
  • В градината...
тук пък е бая хладничко  Thinking Гледам Касъл по Нова.

# 553
ааааа добре, че каза - пуснах си го и аз. Много е сладък ..... не бих му простила, ако ми падне  Embarassed

# 554
  • В градината...
 Naughty

Общи условия

Активация на акаунт