"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 105
  • 701
  •   1
Отговори
# 525
  • В градината...
Моята ендо също мисли така. Почетох и доста материали на английски. Спорни са нещата - едни поддържат, че ТСХ трябва да е под 2, даже под 1, други - че към средните стойности си е ОК. И в Бг общо взето има 2 "школи".

# 526
  • На остров
Да съгласна съм, че са спорни при последното ми изследване ТСХ ми беше неуловимо, и коментара беше, че с такова ТСХ нищо няма да стане. Явно трябва да се търси златна среда  Simple Smile.

# 527
Фортуна   bouquet Да е жива и здрава голямата ти принцеса, да ви носи много радост!

Аз ще сложа софрата за почерпката.
За здравето на твоята голяма дъщеря и на моя татко.

# 528
  • В градината...
Даре, милост нямаш ли  newsm61

# 529
 Joy защо слънчева Перу? Време е за обяд  Joy

# 530
Перу, точно сутринта с кафето си мислех, че Ели докато е в отпуска и все гладни си стоим сутринта  Joy
Mr. Green ppp

ФортунаHug честит рожден ден на дъщеря ти!

Пожелавам ѝ да е здрава, щастлива и упорита,
за да следва и осъществи мечтите си!
Весел празник и Наздраве!

# 531
Пателинче, много кофти с това ТСХ. И аз така чакам да ми падне /слънцето от небето  Laughing /. На контрола съм чак края на август, та тогава ще видим каква е ситуацията.
Но според мен трябва да изчакаш да се нормализира стойността му / под 2 / и тогава да предприемаш каквото и да било  Peace
Хубавото е, че сега е лято и лесно ще падне  Hug

Честита рожденичка на Фортуна   bouquet

Много гушки на всички  Hug

# 532
  • В градината...
Даам, клиентелата хептен изчезна, то нали е рамазан байрам  Thinking

# 533
ей са звънях на една приятелка в Кърджали .... направо съжалявам, че не съм у тях - то баклавички ли не прави майка й, сърмички, мекички, банички ............. ох, потекоха ми лигите!

# 534
  • В градината...
Даре, е вече си за убиване

# 535
# 536
  • София
Каквото и да си пишем тук, водещите ендокринолози искат ТСХ да е под 2, ох дано съм го смъкнала,в понеделник ще го изследвам. Tired

леле каква софра, Даре какви мекички сега,какви баклави..край,отивам да нападам тулубмите в хладилника..да му мисли захарта ми!

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 16:40 от magnet_for_happiness

# 537
Значи за толумбите ще се скубем! Единственото ти спасение, да не те нападна, е малката госпойца!

(у Бургас има един сладкарски цех, правят от ония големите толумби по 28 СТОТИНКИ ........ нема да ви кажа колко изядам!)

# 538
Даре,къде е този цех?

# 539
Я,я нашта софра да има  hahaha
Фортунада ти е здраво детето
Перути отчет няма ли да даваш вече мари  Hug

Общи условия

Активация на акаунт