"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 109
  • 701
  •   1
Отговори
# 510
Магнитче, Тинтина, браво на вас и на здравите ви бебчета Hug
Перу, аз като захладнее и се навличам като зелка, много съм зиморничава, та на прегледите съм чудо, голямо събличане пада Joy
Лека нощ Hug

# 511
  • В градината...
Айде на закусчица на сянка

Звездичката, точно затова говорихме миналата седмица - нямаме време да чакаме, защото, ако се появи някакъв сериозен проблем, който иска лечение няколко месеца, нещата допълнително се удължават.

# 512
abri, доматките са на Перу Simple Smile малко остава да завием към тях да си открадна Simple Smile

Tintina, фен съм на Икея за идеите. Крада си такива винаги когато имам възможност. Но не знам що имам усещане, че цените са една идея по-високи отколкото може да се намерят по други места. Да не говорим за долния етаж - там със сигурност има доста повече неща, които могат да се вземат от Джъмбото на по-сносни цени.

Перу, точно сутринта с кафето си мислех, че Ели докато е в отпуска и все гладни си стоим сутринта  Joy

Днес съм вече бяла и добра   bouquet

# 513
Ние сме фенове на Икеа, Абри с теб нямахме ли едни и същи пердета от там за спалнята,сините .
И аз започнах да го мисля старта на есен вече,даже викам на ММ,септември да се разберем с док какво,що и да се почваме пак  Whistling и докато ще е още топло времето та по снега не ми се пързаля.Представям си какъв наплив ще е,и чакане яко.
Патети за кога мислиш,октомври дали ще ни запукат.

# 514
Звезди, аз се съобразявам с ТСХ-то. Когато говорихме с д-р Стаменов ТСХ ми беше към 0,14, а сега скочи на 3,7. Мисля, че с тази стойност няма смисъл да ходя на инсеменация newsm78 Започнах Лтироксин и когато падне ще звъня за час за инсеменацията.

# 515
от кога ти е толкова високо ТСХ-то,кога си пак си за контрола.То и аз нали на своя глава го намалих сега и ще го проверя като ми свърши цикъла.Беше ми неудобно да звъня на Начев,а да ходя само за да ми каже същото  Thinking Да ти кажа нещо май почна да ми пипириже на гъзеца,сякаш не ми се започва пак всичко  Whistling .Знам какво ме чака.

# 516
Преди две седмици пусках контрола и беше толкова, повторих за да не е грешка, но не е. Аз бях месец и половина без лекарство, защото беше паднало много. Не питах, кога да пускам контрола. Стига сега се притеснявай, сега си на ново място и този път ще е различно Hug

# 517
как така го спшираш като са ти паднали стойностите бе момиче.Не прави така повече,просто се намалява дозата,не я тормози тая ЩЗ,а и нали трябва да се поддържа някаква стойност все пак от хапчетата.Те за това започват с ниска доза за да се усвои постепенно от организма  Naughty

# 518
Не съм го спирала сама, а по схема на лекарката ми. От зимата досега тя ми намаляваше дозата, а ТСХ постоянно вървеше надолу.

# 519
Не съм го спирала сама, а по схема на лекарката ми. От зимата досега тя ми намаляваше дозата, а ТСХ постоянно вървеше надолу.
не съм чувала да се спира след като веднъж е установен проблем  newsm78 ай оправяй го и да се ловим под ръка.

# 520
Тя проблем не ми е установявала. Диагноза също не ми е поставяла. Заради забременяването започнахме терапията. Аз имах ТСХ ок. 2,5 и леко завишен МАТ. От октомври м.г. съм на много ниски дози Еутирокс и проследяване. Но тази година откакто се затопли то взе рязко да слиза надолу и аз се чувствах много зле. Бях като предозирана, пареше ми главата, получавах сърцебиене. Сега нямам никакви оплаквания, но с тази стойност май няма смисъл да започвам процедура newsm78

# 521
Добро утро и усмихнат ден на всички! Simple Smile

# 522
Привет, момичета!
Почерпете се виртуално за здравето на голямата ми щерка, днес става на 19г.

п.п. Съжалявам, че не мога да вмъкна почерпка и емотикони, но компа нещо не е наред.

Хубав ден!

# 523
  • В градината...
Фортуна, честито на голямата ти дъщеря - много да ти помага  Heart Eyes Heart Eyes

# 524
  • На остров
Добро утро,

Fortuna честит празник на дъщеря ти  bouquet ! Много успехи занапред!

white duck през лятото винаги се получава така с ТСХ и е добре, че си забелязала страничните ефекти бързо. Аз съм в процес на търсене на гинеколог ендокринолог, защото според последния ми ендо ТСХ не оказвало решаващ фактор и всичко било много индивидуално, с което аз не съм напълно съгласна.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт