"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 069
  • 701
  •   1
Отговори
# 570
Даре,на теб ти трябва
Скрит текст:
и

Оф,Касъл и аз го обичам.Всички серии от Замундата изгледах миналата година newsm78
Само онзи ден хванах последната серия на новия сезон,Перу,споко-любовта възтържествува ( след има-няма 6 сезона или седем  Joy

# 571
  • В градината...
Лелеее, аз ще родя второ дотогава  ooooh!

# 572
Що?Кой сезон гледаш?Няма ли замунда да ги дръпнеш?Голяма зарибявка - аз бях преди време болнични около два месеца,доста сериали изгледах  Embarassed Че и после-няма спиране  Joy
Ааа,и Перу - може второто сега да го родиш с първото   bouquet

# 573
  • В градината...
Ми не знам кой сезон е - по Нова дето върви. Аз нямам време за ТВ, даже почти не гледаме, само по 1 филм вечер.
Айде, тогава може и трето да е  Thinking

# 574
Направо ще сме с галоши от утре...ама на него му харесва, Даре, да му е горещо, иска да се мъчи    Mr. Green

Аз пък гледам Тhe good wife с мацката, дето беше гадже на Джордж Клуни в Спешно отделение, адвокатски

# 575
  • Бургас
janach , като гледам църквата няма да я оправят скоро. Говорила съм и с попове - до такава степен са нарушени нещата, а вътре тя самата цялата се е напукала, че никой не се наема да ремонтира, че и хора да пуска вътре.

# 576
Жалко,аз съм кръщавана там Sad И сигурно беше единствената хубава църква в Бургас,много глупаво я разрушиха.Дано някой си поеме последствията.
mimche ,този и при нас много го дават,ама нещо не ми се захваща със сериали сега,таман съм ги отучила
Скрит текст:
сведох ги до три,но нали са ваканция  Joy - гледам готварски шоута отвреме навреме Grinning

# 577
яко ме цепи тикватааа

# 578
яко ме цепи тикватааа
пробвай това
иухуууууу успях!! все съм се чудела как ги правиш  Joy Joy

# 579
на главата си ли да го сложа  newsm78

# 580
на главата си ли да го сложа  newsm78
Ц  Laughing
Скрит текст:
, сладоледа е най-добрия приятел на жената-всичко лекува ( и шоколада ) 

# 581
Кацнахме на село. И тук е мн по-студено от Сф - цели 3 градуса! Wink утре кафе на двора!

# 582
Фортунка, да ти е жива и здрава дъщеричката и да има много късмет в живота  bouquet
Перу, чакам с нетърпение 12-ти Praynig
Скрит текст:
Ти с какво ТСХ стартира процедурата? Аз вчера правих контрола. За 15-16 дни от 3.7 е станало 2.43. Звънях в клиниката и ми казаха, че е хубаво да го смъкна под 2. Така, че този месец няма да правя инсе. Аз доколкото разбрах самата стимулация повишавала още повече ТСХ.
Мише, значи дружно ще чакаме падането на слънцето Hug
Аз и толумби обичам и торти и еклери, а за турските баклави, ама истинските. Преди имаше много хубава сладкарница на Фердинандова, но я затвориха. Ами какво да правя като много обичам сладко Crazy
И на мен ми е мъчно за църквата. Разрушиха национално богатство. Не знам и да си платят и да не си платят виновниците не виждам как ще се възстановят щетите.

# 583
  • В градината...
Е, кой не обича сладко, макар че аз сега предпочитам солено  Mr. Green

Пате,
Скрит текст:
с 2,22 стартирах. Миналата есен беше паднало на 2, даже 1,9 и нещо си. Но преди опита го пусках пак и беше 2,24, вдигнаха ми дозата, но падна само до 2,22. Скоро ми беше 2,45 и пак ми я вдигнаха малко.

# 584
Перу
Скрит текст:
благодаря ти HugНали знаеш като наближава скоро да ми се пече яйцето на дупето и шашкането е голямо. Сега взех да се филмирам, че докторът не ми назначи имунологични и питах момичетата в другата тема дали назначават на всеки. Ако трябва да си ги пускам сама. На теб пускаха ли ти такива?

Общи условия

Активация на акаунт