"Гара Разпределителна - Забременителна"– Бъдещи мами над 35

• 22 009
  • 701
  •   1
Отговори
# 645
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу голямо  Hug продължавам да стискам палци и да вярвам че с бебчо ще се преборите и всичко ще е наред  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 646
  • На остров
Перу и аз ти изпращам много позитивна енергия и стискам палци Hug!

Благодаря за пожеланията за почивката момичета, много искам наистина всичко да е наред и да останем доволни. До вчера бях малко болна, но днес се чувствам много по добре и дано любимия да не се разболее сега. Днес стягам багажи и ще видим как ще се вместя в кг Sunglasses.

А за да бъде малко по темата да вдъхна кураж на всички, моята етърва мисля се пада, чака 1 бебче( на 42навършени е кара 43) в началото на декември, след извънматочна и други проблеми през последните 2 г., засега всичко е наред и се надяваме да е така до края Simple Smile

Хубава седмица от мен   bouquet!

# 647
Иха! Браво на етърва ти! Да ни уведомяваш периодично. Тя може и да не е в темата, ама е в наща възрастова група.

# 648
  • На остров
DarinaK, да тя не е в темата, но точно понеже е в нашата възрастова група реших да споделя Simple Smile!

# 649
Здравейте, момичета!
Ние се завърнахме и пак на работа (бла). Беше хубаво в планините, но свърши.
Обиколихме в Рила, Пирин и малко в Родопите. Супер ваканция- сякаш ме е нямало цял месец- без компютър, без интернет и тук там без обхват. На всички ви го пожелавам.

Перу, знам как се чувстваш, дано всичко да е наред.

Аз от вчера започнах О- теста (ден 12-ти от цикъла). Тинтина, нали ти каза, че с него сте уцелили!

# 650
Перу, стискам палци за теб и вярвам, че другата седмица всички ще задишаме по-спокойно  Praynig Вярвай в твоето малко ембрионче  Heart Eyes
Даре, те не трябваше ли снощи да са звездите я  newsm78, аз се пулих, пулих, нищо не видях, иначе имах такъв дълъг списък със желания, и една да бях видяла, щях да я натоваря с целия списък  Simple Smile

# 651
One...браво на етърва ти!
Перу-пожелавам ти благоприятно развитие на нещата,знам за какво става дума,преживяла съм го няколко пъти!

# 652
  • В градината...
One, браво на етърва ти, кураж дава на всички ни  Peace

Даре, като се прибера ще погледна рецептата.

И си права - нови пътувания и опъване на нерви - няма смисъл. Остава надеждата и вярата. Всъщност, не остава - а те са всичко. Аз с тях стигнах до тук, това бяха думите, които използвах още в началото, когато тунелът беше най-тъмен. Само трябва да помня, че всичко, което ни се случва, е най-доброто за нас.

# 653
Само трябва да помня, че всичко, което ни се случва, е най-доброто за нас.

Перу, знам, че едва ли ти се вярва в момента, но това наистина е така spoko
Прегръщам те много силно  Hug
И само вяра, надежда и положителни мисли, пък каквото Бог е отредил за всяка от нас...

# 654
  • Бургас
Перу, всичко ще бъде наред! Hug
И специално за теб споделям тука един линк, на който днес се натъкнах:
http://tell.bg/?p=20233
Аз преди малко проведох един служебен разговор, който чаках отдавна и който леко ми тежеше поради неизвестността си. Сега се чувствам по-добре, поолекна ми  Whistling

Maichka , с тях уцелихме, да. Само дето ММ не знае и си мисли, че тъй, спонтанно е станало. Даже и съвети раздава на близки и приятели hahaha Пък аз направо се чудя как е станало при туй безсексие, дето през седмицата е уморен, пък в събота и неделя го боли глава Rolling Eyes
Съветвам те да не казваш на твоя, че много се стресират мъжете от тези работи. Момичетата тук така ме посъветваха - да организирам спонтанност и добре, че ги послушах.

# 655
Само трябва да помня, че всичко, което ни се случва, е най-доброто за нас.

Перу, знам, че едва ли ти се вярва в момента, но това наистина е така spoko
Прегръщам те много силно  Hug
И само вяра, надежда и положителни мисли, пък каквото Бог е отредил за всяка от нас...
Уви, така е ...
Влизам само заради Перу, че съм зарината от задължения днес! Whistling

Дано, дано, дано всичко е на добрата страна! Praynig

Даре, щом утре е РД на свекито ти, то пожеланието ми важи за тогава. Wink

One11, много хубава новина.Лека бременност на етърва ти!  bouquet

И за сетен път се убеждавам, че не можеш да избягаш от късмета си ... Thinking

# 656
Maichka , с тях уцелихме, да. Само дето ММ не знае и си мисли, че тъй, спонтанно е станало. Даже и съвети раздава на близки и приятели hahaha Пък аз направо се чудя как е станало при туй безсексие, дето през седмицата е уморен, пък в събота и неделя го боли глава Rolling Eyes
Съветвам те да не казваш на твоя, че много се стресират мъжете от тези работи. Момичетата тук така ме посъветваха - да организирам спонтанност и добре, че ги послушах.
оф Титина,трябва да ми изнесеш лекция- с всички подробности

# 657
  • В градината...
Мамче, щом си се върнала в темата заради моя милост, се надявам да не я зарежеш пак  Hug
Аз съм си добре, това бяха най-щастливите дни в живота ми от много време насам. Безценен Божи дар. Ако е рекъл, ще продължи. Но аз знам, че вървя от добро, към по-добро, от изобилие, към по-голямо изобилие  Peace

# 658
  • Бургас
janach , готово бре. Нали си и от Бургас, може и с нагледни материали hahaha

# 659
  • В градината...
Оо, мацки, таман ми донесоха една тава турска баклава  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт