Професия: играч

• 17 329
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Жената до един такъв трябва да е луда и готова да му сърба попарата.

# 31
Най обичам когато хора не знаят за какво става въпрос и започват да си фантазират във форума Crazy
Към авторката: трудно ще "хванеш" такъв мъж, ако е от ранга за който говори Креми  Laughing
Иначе да, гроздето е кисело.... hahaha комарджия  Joy Joy Joy Joy

# 32
  • Tам през Атлантическия океан

Бихте ли се обвързали с такъв човек? Бихте ли били спокойни, ако ваша сестра/приятелка/дъщеря се обвърже с такъв? Реалистично ли ви звучи това, което съм написала? Къде са слабите места, според вас, кое би ви светнало като червена лампичка? Споделете  Simple Smile

Цитат
Спазва желязна дисциплина - не пие, не пуши, спортува, и минимум два часа дневно "тренира" (каквото и да значи това) на компютъра, чете анализи и прочие специализирани сайтове, списания, книги...

Таква 'идеалност' ме плаши  Mr. Green

Цитат
38 годишен мъж, неженен, без деца, с две дълги връзки (6+ години), разпаднали се по неясни причини.

От тез две неща ми свЕтка лампичка на мен  Laughing

Най обичам когато хора не знаят за какво става въпрос и започват да си фантазират във форума Crazy

Laughing

Чакаме авторката за повче информация  Wink

Форума е 'сила' ще се  направи подобаващ психоаналитичен  портрет  Mr. Green

Съмняваш ли се  Wink

# 33
  • Fort Worth, TX
Жената до един такъв трябва да е луда и готова да му сърба попарата.
Жената до мъж като Негреану е жена на милионнер.В Пловдив има един пич викат му мозъка:-) Преьполагам  не напразно му е излезнало такова име.Този същия играе само онлайн турнири с безумно високи входни таскси с още по безумни награди.Това момче е печелило няколко пъти първи места ,които са над сто хиляди долара.
Андариел знаем, че си всезнаеща, но тук си боса затова замълчи моля те и не пиши ей така само, за да си в кюпа.

# 34
  • София
Който иска да си троши главата. Само после да няма подсмърчане. Нищо не знам, разбира се! Митовете са все едни и същи.

# 35
Не се излагайте, като не знаете за какво иде реч, Andariel, Desss...

# 36
  • София
Добре де, добре! Щом така мислите!

# 37
  • Fort Worth, TX

Бихте ли се обвързали с такъв човек? Бихте ли били спокойни, ако ваша сестра/приятелка/дъщеря се обвърже с такъв? Реалистично ли ви звучи това, което съм написала? Къде са слабите места, според вас, кое би ви светнало като червена лампичка? Споделете  Simple Smile

Цитат
Спазва желязна дисциплина - не пие, не пуши, спортува, и минимум два часа дневно "тренира" (каквото и да значи това) на компютъра, чете анализи и прочие специализирани сайтове, списания, книги...

Таква 'идеалност' ме плаши  Mr. Green

Цитат
38 годишен мъж, неженен, без деца, с две дълги връзки (6+ години), разпаднали се по неясни причини.

От тез две неща ми свЕтка лампичка на мен  Laughing

Laughing

Чакаме авторката за повче информация  Wink

Форума е 'сила' ще се  направи подобаващ психоаналитичен  портрет  Mr. Green

Съмняваш ли се  Wink

Аз мисля обясних напред , че жената до про играча трябва да е търпелива.Всички турнири, кеш маси се образуват вечерно време и продължават до сутринта.Но целта оправдава средствата.Друго си е сутрин да си по-богат с няколко хиляди долара, а защо не и милион.Момчето ще успее.В покера трябва идисциплина и никакъв аслкохол.В казината не напразно раздават безплатен алкохол.Такива игреачи като него хоидят и прибират парите на разни туристи и комарджии.

# 38
  • Fort Worth, TX
Който иска да си троши главата. Само после да няма подсмърчане. Нищо не знам, разбира се! Митовете са все едни и същи.
Другото при тях е, че когато са в ТИлт спират, докато обикновения комарджия е нон-стоп тилт и не спира,докато не профука всичко.Сама се сещай какво е тилт.

# 39

А защо си мислиш че не знам  Wink

Май не четеш нито поста на авторката нито това което аз съм писала  Grinning

Работата си му е Ок , повтарям  Wink

# 40
  • София
Да, разбира се! "Винаги мога да спра, аз се контролирам"

# 41

А защо си мислиш че не знам  Wink

Май не четеш нито поста на авторката нито това което аз съм писала  Grinning

Работата си му е Ок , повтарям  Wink
Писала си че ти светкат лампички  Laughing
освен ако нямате смущения в елекртопредаването у вас, друго святкане не знам от къде...

# 42
Креми Анев , такива хора са си самодостаъчни  Sunglasses жена не им трЕбе , постоянна  Grinning

Познавам такъв тип  Grinning харесва си живота  ... това че някои мацки си правят планове без кръчмаря си е техен минус  Grinning Такива са неуловими  Mr. Green ако ги 'спечелиш'  не всяка би 'издържала'  такъв живот  Laughing
Да ,  и богатите също плачат  Mr. Green

So Lucky* , да светка ми , ама съм цитирала от какво ми свЕтка  Wink (върни се и виж)

# 43
  • София
Та, по темата - от такъв и от борсов играч никога не бих се хванала. По-скоро бих се омъжила за зъболекар - със сигурност има повече богати зъболекари, отколкото от горните професионалисти.

# 44

От тез две неща ми свЕтка лампичка на мен  Laughing
Не му е провървяло в любовта, кой знае как му връзва в комара обаче  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт