Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 521
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • в 1001-та нощ
в максито дозите на Б групата са високи, защото са важно за косата, но Б2 е в огромна доза, можеш да вземеш това, например http://www.iherb.com/Now-Foods-Daily-Vits-250-Tablets/528  Peace

# 211
http://www.pharmashopdiscount.com/en/filorga/23747-filorga-pack- … s-et-iso-age.html
Да започна с този пакет? SLEEP & PEEL, OPTIM-EYES et TIME FILLER ще е достатъчно като за начало нали?Ако ми понесат на кожата може да си купя и нещо друго впоследствие Grinning

# 212
  • в 1001-та нощ
да Wink

можеш ли да опишеш кожата - под суха - какво имаш предвид - липсва влага или липсват мазнини .... има ли отпускане?

много ти благодаря за отговора и аз към него се бях ориентирала, но не бях сигурна. сега се сетих да питам и за ББ крема, тъй като съм с по тъмна кожа 02 ли да избера?  Аз съм ползвала на Ести Лаудер и там си взех 01лайт и ми беше перфектен като цвят, но ми изсушаваше кожата и затова слагах и крем отдолу.  

за бб-то - лятото имах тен след морето - и пак без проблем ползвах единицата, според мен се адаптират към тена  Peace, на едно момиче в темата - единицата у беше тъмен даже  Blush

най-добре да пробваш с тестер  Peace

аз също ползвам бб-то с крем отдолу, не за друго, но е някак по-лек  Peace не ми пресушава при самостоятелно ползване  Peace

# 213
Точно това беше и моето усещане с Ести Лаудер ББ леко пресушаване, по комфортно се чувствах с крем...то аз и колко го ползвах де.    АКо не намеря тестер ще заложа на 01.

Peace

# 214
  • София
Здравейте дами,
влизам с въпрос за доставката от сайта pharmashopdiscount и промоциите, които май вече са на привършване...
Тъй като никога не съм поръчвала от ФР това, което разбрах от темите за пазаруване и превоз от страна, е че трябва да ползвам доставчик до БГ- значи от сайта  изпращат до фр адрес на доставчика и той респективно  транспортира пратката до БГ офиса си. Така ли е ?
Ако да,  доставката  от сайта до фр адрес последно колко е  - 5.90 евро или безплатна за над 75 евро?
А след това от фр адрес превозвачът / разбрах, че един пвариант е да се ползва France Delivery/ пренася пратката до БГ адреса си за колко, за 16.90евро ли? Thinking
А и има някаква цена за още 2.90 лв за килограм на гореспоменатия превозвач........Ииии, нещо съвсем
се обърках , то излиза , че  30-45лв е доставката......?? Shocked

Моля, моля, някой по запознат съвсем кратко и ясно да нахвърля принципа и цената, по които се прави поръчка от гореспоменатия сайт! Hug
Благодаря предварително и дано да хвана някоя промоция  Peace

# 215
  • София
Здравей love79,
Доставката директно до БГ е 16.90. /има ограничение в килограмите/
Доставката до френски адрес е 5.90 /има ограничение в килограмите/ + доставка от ФР до БГ - 2.90 на всеки кг.

# 216
  • Варна
комплектът, който посочваш съдържа:

SLEEP AND PEEL
OPTIM-EYES
ISO-AGE

Peace
Аз съм се насочила последно към този pack и това. Пак да напомня Simple Smile 35 год., суха кожа.

Alena, как Изо ейдж бе? Сигурна ли си? Ясно е описан Тайм-филъра...че и на снимката си е той... Само в линка пише Изо ейдж, но не знам защо.

# 217
  • в 1001-та нощ
не съм се заглеждала в картинката Simple Smile тайм филър е добре  Peace ако искаш - все пак пиши на сайта - да не стане някое недоразумение, предполагам описанието е грешно, но все пак  Peace

# 218
  • някъде под слънцето...
А има ли продукт, който заличава леки белези и неравности?
Мезо маск, мезо Ц, пилинга,  мезо уайт, слийп анд пиил, определено не го правят, поне на моята кожа.

От както смених марката ре6их проблемите си.Определено Филорга не  са моята козметика.
Но вси4ко е много относирелно. въпрос на кожа.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 11:40 от sl

# 219
  • Пловдив
Наистина всичко е до кожа Peace На мен точно мезо маската, и слийп енд пила направиха кожата ми да грее.Скоро ще взимам и ампулите за да затворя кръга Peace Ако не бях бременна щях да взема и пилинга.

# 220
  • някъде под слънцето...
Да кожата определено се освежи, от маската, мезо Ц и пилинга..
Да но в рамките на нормалния  ефект след подобни терапии.Ни6то особено.След суперлативите  про4етени тук имах по  големи о4аквания.
А  за  петната и неравностите, ефекта бе6е  нулев.

# 221
  • София
Кой беше по лек от ISO-AGE и TIME FILLER, HYDRA-FILLER ми е супер за лятото, но за зимата искам нещо различно Simple Smile

# 222
  • София
Наде, Тайм Филъра е по лек от Исото.
Мисля, че са подредени така
1. Хидра Филър
2. Тайм Филър
3. Изо ейдж
4. Iso Structure

# 223
  • София
Момичета,
имам въпрос как поръчвате от фармашоп чрез посредник до България.
Благодаря предварително за отговора.

# 224
  • в 1001-та нощ
Кой беше по лек от ISO-AGE и TIME FILLER, HYDRA-FILLER ми е супер за лятото, но за зимата искам нещо различно Simple Smile

ISO-AGE  Peace той е за млада кожа, тайм филър е по-силен от хидрафилъра

Наде - в аптеката на МОЛ България - дават мостри - тази отзад  Peace

Общи условия

Активация на акаунт