Мис България 2013

• 83 199
  • 960
  •   1
Отговори
# 855
А тази странна особа с короната в студиото каква е, да не би да е миналогодишната мис?
Като кон е. И тези навити букли и две думи на кръст не мъже да върже. Whistling

# 856
Ласкин е прав, наистина са унизителни тези мазни борби, все пак избира се мис България, а не мистър пехливанин.

# 857
  • До сърцето...
Къде зачезна Камелия?

# 858
  • София
Усеща се липсата на Камелия като водещ в момента.

Не е много приятно да слушаш гости, които не следят шоуто и не са подготвени. Любо ми допада най- много, Ласкин е краен в изказванията си, макар че е прав в повечето случаи.

# 859
  • Балчик
Мен ме кефи как водещите се борят и бранят от гостите  Joy Joy Joy
вредни трябва да им платят.
Ооооооо не водещият кърти ..... Joy Joy Joy Joy

# 860
Ласкин от години не ме беше радвал така. Много различен от това, което беше показвал напоследък. Дано се задържи така.  Peace

Сега е наред Киро да ме изненада  Mr. Green

# 861
  • София !
Боже тая Пенка колко е проста  ooooh! .  ''Страшна'' причина за номинация .......  Mr. Green
На Пенка мисленето и изказа,не вървят заедно,ако въобще има мисъл,тя идва дълго след казаното......докато се опитвах да я разбера,то и формата ще свърши. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

ДА - точно !! Не знам на мен тази ми е противна още от както влезе .. как говори само , като я чуя  Sick . Страшно много ме дразни , прилича ми на Пеньо  Joy .

# 862
Иван Ласкин продължава да ги кълца като за дроб-сарма  Mr. Green Не ми е симпатичен никак, но в момента му се кефя адски, че им казва нещата по най-директния, дори просташки начин  Grinning

О, да аз съм фен определено Simple Smile
Браво на Камелия! Продължава да ме впечатлява в положителна насока.

Колкото до таланта, само Миглена признавам в тази задача.

Емел хитро го беше замислила, но според мен това не се брои, особено на международен конкурс.
Ингрид ако така се е състезавала...реално имаше най-голям шанс.

Близначките - трябваше да ги номинират и тях за изгонване.

# 863
 ooooh! ooooh! ooooh!

Каквито им кандидатките, такова им предаването, такива им и водещите, и журито, и гостите.

Толкова ли трудно беше да намерят една истинска къща, където да се прави това предаване? Какъв "дворец" са тия декори, до болка познати на публиката? Имаше няколко американски подобни формата, поне да бяха изкопирали нещо от тях. Това си е чист бай Брадър, ама 1:1, с разликата че е супер зле организирано. Омръзна ми да го гледам тоя декор от няколко ББ насам, изповедални, номинации, тъпи игри. Поне в ББ участниците влизат с ясното съзнание за това, а тия девойки идея си нямат какво правят там.

И тук пак идва въпросът- толкова ли е трудно да накараш красивите момичета да се явяват на този конкурс?  Ами само крокодили със безумно самочустие ми се фръцкат и искат да ми втълпят, че тя е най-красивата. На улицата всяко пето момиче е десетки пъти по-красиво и интелигентно от събраните там. Като не визирам само таз годишния конкурс  Whistling

# 864
  • София
Красивите момичета с по една молекула повече мозък в главите са си дали сметка, че влизайки в подобен формат, се подлагат на садистични и манипулативни номерца и са предпочели да си спестят тези емоции с цената на това да не се борят за титлата Мис България. И аз напълно ги оправдавам. Подкрепям и Иван Ласкин, радвам се, че се намери някой, който да им каже нещата в очите, без да се поддава на режисура и предварителни договорки. В момента просто чувам как екипът зад кадър преглъща живи жаби заради това, че са допуснали Ласкин в живо предаване  Mr. Green

# 865
За какви таланти говорим или изобщо какво да очакват от тези момичета, като те ги затворили тук (не знам колко месец, два?)? Всяко сериозно, интелигентно момиче в тази възраст би следвало да е ангажирано с нещо- работа, учене и т.н, а не да дремят в тоя терариум и на всички да се възхищаваме колко са умни, забавни, талантливи и красиви  Stop Е, то е ясно, че те са някакви фръцли, които не стават за никакъв чеп.

# 866
Това конкурс за красота ли е или махленско предаване кой кого дразнел, кой ставал рано, с кого можеш да си кажеш две думи. От кога участничките сами се оценяват...няма такъв конкурс ПО СВЕТА!!! ТОВА БИЛО ШОУ ВСЪЩНОСТ  ooooh! #Cussing out Sick

# 867
Абсолютно права е Red_Hot. Все едно аз съм го писала. По-лош избор и на момичета, и на коментатори, и на водещи, и като цяло на форма...не съм виждала. Цяла вечер се мъча да видя в тези момичета, нещо красиво и подходящо за поява на световен конкурс...уви, не можах.
На всичкото отгоре бяха сложили Любо за водещ, поне нямаше да срича.

# 868
Oх, какви са тия сенки и торбички под очите на повечето момичета, изглеждат по на 35..
Нанси и Ингрид изглеждаха най-добре без грим.
Джулия също ми допада, но без грим...тц.

# 869
Помислих си, че Камелия е отишла да пикае, сега вече си мисля, че сере. (сори, ама голяма пародия)   smile3550

"Ко, прайте беееееееее"  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт