На море в Гърция 2013 - VII

• 69 502
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
HUGG Трябваше с това да започнеш, че става въпрос за Виваком. Обади се, независимо от какъв телефон, дори гръцки на +35987123 и ще го активират, трябва да е титуляра.

# 166
  • В светлината на слънцето
За Виваком не знам, но при М-тел за роуминг услугите (активиране, промяна на роуминг плана и т.н.) вече искат да видят личната карта дали си действително ти титуляра на телефона. Точно снощи върших тази работа, така че инфото е съвсем прясно. Без картата отказват да направят каквито и да е промени по роуминга. Това обаче е за М-тел, Виваком може да нямат такава политика.

# 167
  • София
Здравейте, моля за бърз отговор, че ни предстои евентуално резервация.  Embarassed
Плажът, който е на Ормо Панагиас, дето е и малкото пристанище - има ли място за плажуване и става ли?
Много благодаря, защото си намерихме свободни места и вероятно ще резервираме до довечера но исках все пак да знам за плажът. Нещо по снимките от google map не можах да се ориентирам.
Благодаря предварително!

# 168
  • София
И аз да се разпиша в новата темичка, че в работни дни ми е трудно, а днес съм малко болна и съм си вкъщи  Hug
Параход, чудни снимки си постнала отново   bouquet

HUGG, през юни моя мъж също беше забравил, че е сменил оператора от Мтел на Виваком. Обадихме се на приятел в България и му дадохме трите имена и ЕГН да се свърже с Виваком и още на следващия ден беше активиран роуминга.

dama, имаше един плаж в близост до пристанището, който мернах от колата, но не сме ходили до там и не мога да кажа дали става, само видях, че имаше хора на него, но в Ормос Пангаяс се намира плажът Трани Амуда, който е великолепен.

# 169
  • София

dama, имаше един плаж в близост до пристанището, който мернах от колата, но не сме ходили до там и не мога да кажа дали става, само видях, че имаше хора на него, но в Ормос Пангаяс се намира плажът Трани Амуда, който е великолепен.
О, да. Затова и сме си избрали този район. Но ми се искаше примерно следобед да не пътуваме до хубавия плаж а да претропаме до близкия.  Laughing

# 170
  • София
Здравейте, моля за бърз отговор, че ни предстои евентуално резервация.  Embarassed
Плажът, който е на Ормо Панагиас, дето е и малкото пристанище - има ли място за плажуване и става ли?
Много благодаря, защото си намерихме свободни места и вероятно ще резервираме до довечера но исках все пак да знам за плажът. Нещо по снимките от google map не можах да се ориентирам.
Благодаря предварително!

Има плаж и не е лош, май даже беше със син флаг Trani ли се казваше?

# 171
да ви следя Simple Smile

# 172
От скоро следя темата, защото ни изскочи пътуване до Катерини. Става ми все по-увлекателна. Ние се спряхме на студио и разбирам, че е доста практично и удачно да се отседне в студио. Ще заложим на опознаване на околностите, тъй като ни е първо ходене до Гърция. Но това не значи, че не си заплювам местенца за догодина за почивка с децата, евентуално... Поздрави на всички, които споделят и улесняват избора на всички останали да изберат най-подходящата дестинация за дългоочакваната ваканция.  bouquet

# 173
  • София

О, да. Затова и сме си избрали този район. Но ми се искаше примерно следобед да не пътуваме до хубавия плаж а да претропаме до близкия.  Laughing

На мен този плаж ми се стори малък и пренаселен, но това е само набързо през прозореца на колата, може да е хубав за следобедно къпане, дано някой да има повече информация  Hug Иначе самото селце на нас много ни хареса. На главния път от Вурвуру за Никити почти срещу входа на Ормос Пангаяс има едни гироси - Orka или нещо подобно, бяха много вкусни  Laughing Също и корабчето за Атон тръгва оттам - Ormos travel май се наричаше агенцията.

# 174
  • София
Moharet, благодаря ти. дано се включи някой, който е ходил там или е почивал. А това за гиросите, Hug - непременно ще се възползваме.  Peace

# 175
dama, за Авра ли се чудите?
Понеже и аз доста се чудих за него, по това, което прочетох, ивицата е доста тясна а и предвид пристанището според мен водата няма да е кристална. За плажа пред Антигони в някоя от темите имаше много добри отзиви и не е далече - 200-300м според гугъл

# 176
  • Варна

Под таверните се вижда плаж на Гугъл мапса. А разстоянията там са доста малки.
На първите две таверни от центъра има сервитьори българи  Laughing

А гиросите ядох в Уранополи и в Сарти (с кетчуп и горчица  Sick)- нямат нищо общо с нашите, турските или тези които съм хапвала в Йоанина

# 177
  • София
Плажът пред Антигни е точно Трани Амуда  Hug Антигони имат чадъри и шезлонги на плажа и срещу консумация може да се ползват безплатно. Също така дават парола за 1 час безплатен WiFi с всяка поръчка, но понякога си го спестяват. Там работи един българин, може него да го питате, ако искате.

# 178
  • София
Благодаря ви момичета.
dama, за Авра ли се чудите?
Не, вие там ли искате и за кой период? Ние мислим в неделя да тръгваме и от Соня ни дават добра цена. И понеже мъжът ми общува по телефона, чакат някакви румънци и ако не отидат, че не са платили предварително, могат да ни го запазят. А ние тръгваме две семейства.
И все още се чудим де дали не тръгнем ей така и да огледаме района на място.  Rolling Eyes

А този плаж Лотура, който и той е там близо?

# 179
Латура е точно от другата страна на залива (Ормос се пада приблизително по средата), Трани Амуда е големият плаж отляво на пристанището, а Латура е крайното плажче отдясно, точно преди да свърши правата отсечка и да започне врязаният в морето полуостров, където е Лагониси.

40°13'47"N   23°44'16"E

Ето това е Латура

Общи условия

Активация на акаунт