На море в Гърция 2013 - VII

• 69 265
  • 736
  •   1
Отговори
# 555

Ще почакам още малко за отговори от други места на които съм писала, и ако продължават да ми оферират само 40 и нагоре евро за студио за септември, май ще се хакнем в Никити  Crazy

В крайна сметка ми се вижда леко смешно през септември да даваме повече пари за студио, отколкото платихме сега в началото на юли  hahaha

И аз пуснах няколко запитвания за след 14 септември. Най-високата цена която ми дадоха беше 40 евро за апартамент на плажа с две спални . Най-ниската 25 за студио. Явно търсиш в райони които се посещават предимно от българи и като се има в предвид, че търсиш нощувки за времето когато цяла България ще почива е разбираемо да ти искат повече. Пробвай по-малко известни места.

# 556
               Току що разбрах,че на 2/08/2013г. режат лентата на ГКПП Маказа,а от 05/08 вече ще пътуват и автомобили. Разтоянието  Кърджали-Комотини е 78 км и се взима за около час.
Ами това е,мисля,че ще е от полза за някои от вас.  Simple Smile

Това вярно ли е? Никъде не намирам подобна информация.

# 557
Evhen,
аз ти препоръчвам средата, защото островът е голям Simple Smile Ама средата, към юг.

За септември с лекота ще намериш цени от 25-30, дори в близост до морето.
Разгледай Миниа (там е летището, но не мисля, че в нисък сезон ще има повече от 4-5 самолета дневно, нощем със сигурност няма, а и двете им заливчета са много хубави и ние много се кефихме самолетите да ни прелитат точно над главите, като ходихме на плаж там), Влахата, Трапезаки, Лурдата и от сорта. Ние бяхме в покрайнините на Аргостоли, но в малко по-скъп апартамент.
Кателиос е много хубаво също, но е много далече от северния край (Миртос, Асос, Фискардо).

За Маказа информацията е от кърджалийския в. "Нов живот" и местни сайтове, отпреди 2-3 дни. Но предвид, че тая дата от 2-3 години насам са я "обявявали" около 20 пъти - докато не видя, не вЕрвам.

# 558
 И да видя Маказа отворен, няма да повярвам след толкова години. За мен е много важен!

# 559
Пожелавам ти за септември да е отворен  Whistling

# 560
И понеже наскоро пак някой коментираше и питаше за Пелион ...преди малко докато си четях за Детройт Rolling Eyes попаднах на реклама на това хотелче и ми се видя интересно http://www.aeolos.com.gr/en/index.html ....то при мен май ще излезе прав половинката, че за каквото и да се ровя из нета, накрая все до гръцкото море стигам Joy

# 561
Пожелавам ти за септември да е отворен  Whistling

Параход, Naughty  Нали на 5-ти август! Какъв септември!  Имам 4 почивни дни 8-12 август и се ослушвам за тогава!  Simple Smile Някаква идея?

# 562
Абе имам една за този регион, ама не е на морето...  мислех, че чак септември планираш пак гръцки десант Grinning

2K, откак правих рисърч за Пелион преди пътуването ни през юни, този хотел Еолос ми излиза като рекламен банер в почти всички сайтове, където вляза, дори несвързани изобщо с туризъм, Гърция и хотели. Преди това през пролетта, някакъв халкидически хотел (който пък въобще никога не съм го отваряла и не ми е бил в областта на интереси) ми се мотаеше навсякъде, дори когато дъщеря ми гледаше клипчета в YouTube.

Понтес... чакаме отзиви за Скирос!

# 563
  • София
......отнякъде се появи българо-ромски оркестър, който реши да си изкарат парите за билетите и засвириха.....
Такъв бонус сме получавали и на ферито на връщане от Тасос  Mr. Green но там нали е кратък маршрута, та и репертоара им беше кратъчик  Joy а и май не бяха роми  newsm78 няколко хлапета дори се включиха в концерта и стана направо безплатно шоу  hahaha

Мисля, че големината на оркестърът е според големината на ферито.  Mr. Green  Нашият беше от 5 човека. 4-мата си бяха чистокръвни роми, а петият имаше вид на българин, и то с интелегентен вид. Явно им беше нужен за "връзки с обществеността".  Laughing  В оркестъра беше отговорник на дайрето - хем да подрънква, хем парите да събира.  hahaha

Хайде чао, че Фаракло ни очаква.  Wink

# 564
Абе имам една за този регион, ама не е на морето...  мислех, че чак септември планираш пак гръцки десант :

Дай, я! Може да ми хареса!

Някой да е ходил на Самотраки?

Таня, да си вземеш камъни! И довечера да докладваш.

# 565
# 566
Малко полезно четиво за Самотраки, иначе имаше и хора в темата, които са ходили, де. Надявам се да се обадят Simple Smile

# 567
  • България, София
Имам нужда от съвет - обмисляме да ходим на палатка, в южната част на Ситония, в началото на септември.
Не сме ходили на къмпинг от 20+ години, а в Гърция пък хич  Simple Smile

Опасението ми няма ли да е много горещо. Споделете, моля ви, как се понасят жегите и само климатик ли е спасението?

# 568
  • София
Аз съм ходила на Самотраки...едно от първите ми морета в гръцко,преди около 11/12 години,спомням си за него,като за много спокойно място,бих отишла отново Heart Eyes

# 569
Аз съм ходила на Самотраки...едно от първите ми морета в гръцко,преди около 11/12 години,спомням си за него,като за много спокойно място,бих отишла отново Heart Eyes

Би ли споделила повече от твоите впечатления-природа, плажове, хотели, кръчми...?

Общи условия

Активация на акаунт