На море в Гърция 2013 - VII

• 69 515
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Интересувам се от хотел ол инклузив на остров Корфу. Някой да е ходил с Орбита /или друга агенция в този хотел - http://www.viaorbita.com/holidays_bg/greece_holidays/view?oid=61
Тази цена добра ли е?
Никога не съм ходила в Гърция, само в Турция. Притеснявам се, дали ще им хареса на мъжете храната в Гърция....  Simple Smile
Не виждам да има отделна тема за корфу във форума, затова отправям своя въпрос тук ?!
Ще съм благодарна за всякакви отзиви. Също така, как е времето там през септември?

# 301
Здравейте, понеже не си харесах нищо във Волос за настаняване се насочих към планинските селца. Искам да попитам има ли разлика в кое ще е- Макриница или Портария? Кое е по-добре?

# 302
  • София
Интересувам се от хотел ол инклузив на остров Корфу. Някой да е ходил с Орбита /или друга агенция в този хотел - http://www.viaorbita.com/holidays_bg/greece_holidays/view?oid=61
Тази цена добра ли е?
Никога не съм ходила в Гърция, само в Турция. Притеснявам се, дали ще им хареса на мъжете храната в Гърция....  Simple Smile
Не виждам да има отделна тема за корфу във форума, затова отправям своя въпрос тук ?!
Ще съм благодарна за всякакви отзиви. Също така, как е времето там през септември?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475509.msg15307732#msg15307732

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=587302.msg19221123#msg19221123 - моя и следващите 2 поста

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=629561.msg20764856#msg20764856

Това показа търсачката сред моите публикации. Ако бях пуснала само Месонги, щяха да са много повече.  Wink Но ако разчиташ, че AI ще е като в турски хотел с много звезди - не се надявай много. Но и гладни няма да останете.  Wink  Иначе 90% от агенциите водят именно в този хотел.  hahaha

# 303
  • София
И още едно питане, две са всъщност де... Wink
До сега в Гърция сме ходили само 2 пъти, и то в студия, без включена храна, сега имаме закуска и вечеря, бихте ли ми казали дали мога да се надявам на супички за детето да има...и достатъчно разнообразна ли е храната като цяло в тези пакети?
И още - местенцата за хранене много ли са скъпи, ако седнем на обяд примерно?
amidala, плажът в самото Катерини е тесен и нагъчкан, но извън града на юг и на север е широк и по-хубав. За да стигате до него е по-удобно да се придвижвате с количка с детето, което виждам, че е доста мъничко.
Ако хотелът не е висок клас вероятно храната няма да е от най-разнообразните, може и да не е много качествена, зависи от хотела има всякакви. Може и да има по 1 вид супа вечер. Ако хотелът е малък, може да не сте на блок маса, а по меню от 2-3 ястия.
Щом сте ходили на студиа без храна в Гърция, значи имаш представа какви са цените в заведенията. Ако храната не е морска, порцията е около 6-7 евро. В Катерини съм виждала и заведения с обедно меню, което включва салата, ядене и напитка - нещо от рода на 10-12 евро май беше.

# 304
Eни,
няма разлика - те са на 2 км и с еднаква архитектура и ландшафт. Все пак: Портаря е по-голямото село, с повече (и според мен се намират и по-евтини) възможности за настаняване, заведения и живот извън туризма. Макриница, за сметка на това, е с по-очевидните панорамни гледки/снимки към залива Grinning Но в което и от двете да си харесаш хотел, общо взето е еднакво, буквално са на два завоя едно от друго.

# 305
  • Варна
Очертава се да пътуваме с кола за Тасос. Колата има теглич, а аз имам някакви спомени че имаше някакви забрани за коли с теглич в Гърция. Има ли такова нещо?
Дете на 11 и 7 в столчета ли трябва да пътуват?

Tеглича трябва да е вписан в големия талон на колата,точка ''О''  и да го носите.Това на практика никой го няма , повечето тегличи са нелегални и самоволно монтирани.Има случаи когато свалят с чук и секач номерата на колата заради теглич и сетне хиляди перипетий.На повечето тегличи могат да се сваля само топката отзад и може да няма проблеми.Те гръцките катаджий са голям мор и за гръцките шофьори.
SadSadSad

# 306
 Параход, мерси. Така и предположих, гледам, че в Портария има повече хотели и по-големи.

# 307
  • Варна
dechy , Lilacor пита за хотели с организиран транспорт, а не със собствен, доколкото аз разбрах. Крусо предлагат ли го в пакет с автобусна совалка?
Ми не знам. Това не го разбрах. Може да има някоя агенция, която го предлага. Но в такъв случай извън града може би ще им е скучно вечер.
Lilacor, щом сте без транспорт и хотел Порт Марина едва ли е много добър избор - извън града е, пък и не е точно на плажа на Крусо. Най-близкият плаж до Порт Марина не мога да кажа какъв е, а до Крусо сигурно са няколко километра. А и самият хотел не изглежда с много добър интериор.
Въобще морето в Гърция май не е добра идея, ако сте без кола. Чарът му е в обикалянето по различни плажове, дори и най-близкия до хотела или студиото да не става, ако си с кола лесно
може да намериш друг по-добър плаж.

Плажа и заливчето пред Крусо може би са най-добрите на Касандра.През Великденските празници имаше три бг.автобуса.Така че със сигурност някоя ТА го предлага и с транспорт.

# 308
Здравейте. ПЛанираме да се разходим до Лефкада първата половина на Септември на 7-8 дни след 06.09. В тази връзка, моля ви да препоръчате добри "изпитани" местенца за настаняване в северната и западната част на острова (по възможност с изглед към морето), като бюджета ни е до около 35-40 евро/вечер. Освен това, смятате ли, че за този период ще ни трябва предварителна резервация или ще можем и на място да си намерим добро място да отседнем? Предварително благодаря.

# 309
Здравейте,
Голямо търсене падна за септември и тъкмо си мислих, че сме открили квартира и попаднах на лоши отзиви в един румънски сайт. Ето и въпросния хотел http://www.niovivillas.com/?lang=EN&pageid=2.
Някой бил ли е по тези места? И има ли наблюдения?
Качвам и още един линк на местенце което харесах. http://www.gplatamon.com/ За съжаление там няма хубав плаж, а ние търсим нещо с плаж, но за хора които нямат чак такива изисквания може да свърши работа. Извинявам се, че питам за настаняване, но се оказва доста трудно да намериш нещо читаво на добра  цена и с добри отзиви. Не е като да го видиш на место.

# 310
  • Sofia, Bulgaria
Момичета някой правил ли е резервация през expedia.com. Цената на хотела , който съм избрала е с най добра цена там /по-добра и от booking.com/ Споделете, за да пусна резервацията от там, ако някой има впечатления. Благодаря

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 15:23 от bubavuka

# 311
Имате ли отзиви за хотел Ксастеро - Керамоти?

# 312
Имате ли отзиви за хотел Ксастеро - Керамоти?
Ако не се лъжа този хотел го гледахме като обикаляхме да си търсим нещо в Керамоти. Беше вехт и миришеше на риба. Имаше набръчкан мокет по пода. Не съм много сигурна, но като гледам снимките на него прилича. Дори и да не е въпросния хотел не го препоръчвам. Самото место не е особено добро. Далече е от плажа и не е така уютно и спокойно както от другата страна. По-добре търси нещо по крайбрежната алея. Там цените са същите а хотелите са новички.

# 313
  • Luxemburg
Имам нужда от помощтта ви. От събота сме в Аспровалта. Препоръчайте някой ресторант в околията. Днес намерихме един рибен в Ставрос "kalamatianos" (psarotavernakalamatianos в фейсбук). Нещо не ни допадна и плажа в Аспровалта и вчера бяхме на централния на Ставрос който и хубав и чист но доста пренаселен беше. Препоръчайте друг плаж моля ви.

# 314
След няколко дена звънене по телефоните установих,че за хотел Елена, Елени и Ксастеро отговаря един и същи човек. Сметката, на която трябва да преведа парите за хотел Ксастеро е на друго име,а от фирма разбрах,че името на собственика е съвсем друго.А Елена и Елени е всъщност хотела в черния списък и като четох това настръхнах-
http://badholiday.com/complaint.php?com=452

Общи условия

Активация на акаунт