На море в Гърция 2013 - VII

• 69 512
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София

Вчера ходихме в гръцкия ресторант Gustosa в Слатина май го коментирахме наскоро и да ви кажа честно се "освинихме"  Joy всичко беше много вкусно, точно като в Гърция  Peace

Явно са се поправили  Mr. Green. Преди 2 години го посетихме, вярно само веднъж, но никак не ни допадна - калмарите плуваха в мазнина, октоподът, салатите ..., абе нищо не ни хареса, но след твоя пост ще пробваме пак.

# 331
  • София
Палио  съвсем до Кавала с прекрасен плаж,сетне пак огромен плаж сетне  Паралиа Кариани, на няколко /5-7/ км от Паралия Офринио.

Много готини места  Peace

# 332
Здравейте. ПЛанираме да се разходим до Лефкада първата половина на Септември на 7-8 дни след 06.09. В тази връзка, моля ви да препоръчате добри "изпитани" местенца за настаняване в северната и западната част на острова (по възможност с изглед към морето), като бюджета ни е до около 35-40 евро/вечер. Освен това, смятате ли, че за този период ще ни трябва предварителна резервация или ще можем и на място да си намерим добро място да отседнем? Предварително благодаря.
Някой със съвет по въпросите ми за Лефкада? Cry Благодаря предварително.  Rolling Eyes

# 333
  • София
И аз се включвам с питане за Керамоти и по - специално за тези апартаменти - http://www.holidaysinkeramoti.com/index_bg.html

# 334
  • Пловдив
brazilka, потърси, за тях има доста писано в двете крайности (супер доволни и супер недоволни).

# 335
  • София
И аз се включвам с питане за Керамоти и по - специално за тези апартаменти - http://www.holidaysinkeramoti.com/index_bg.html
На мен много ми харесват Bellevue. Тази година бяхме в мезонетите, защото нямаше места в другите. Намират се в по-отдалечената от пристанището част на града, но са сравнително близо до плажа. Мезонетите са малко по в края на градчето. На мен повече ми харесват апартаментите, заради големите тераси. Мезонетите имат едно подземно помещение, което е доста усойно и терасите са теснички.

# 336
Здравейте. ПЛанираме да се разходим до Лефкада първата половина на Септември на 7-8 дни след 06.09. В тази връзка, моля ви да препоръчате добри "изпитани" местенца за настаняване в северната и западната част на острова (по възможност с изглед към морето), като бюджета ни е до около 35-40 евро/вечер. Освен това, смятате ли, че за този период ще ни трябва предварителна резервация или ще можем и на място да си намерим добро място да отседнем? Предварително благодаря.
Някой със съвет по въпросите ми за Лефкада? Cry Благодаря предварително.  Rolling Eyes
Ние бяхме във Фрини преди месец, намира се в северозападния район на остров Лефкада. Бяхме в Кастро маистро във луксозните стаи и беше много хубаво. Доволна съм от хотела и обслужването. Разходихме се пеша из вилната зона, където се намира хотела и ми направиха впечатление Виладжио (по една случайност разбрахме, че собствениците на нашия хотел и Виладжио са същите, т.е. обслужването би трябвало да е на същото ниво). Имаше и един "Алексис" или нещо такова беше, но за там мнение не мога да дам, хареса ми като минахме покрай него. В момента не мога да ти дам линкове, но по-късно следобяд ще ти напиша лично.
Избрали сте страхотно място, аз съм очарована, при условие, че съм от морски град. Simple Smile

# 337
Някой със съвет по въпросите ми за Лефкада? Cry Благодаря предварително.  Rolling Eyes
Ние бяхме във Фрини преди месец, намира се в северозападния район на остров Лефкада. Бяхме в Кастро маистро във луксозните стаи и беше много хубаво. Доволна съм от хотела и обслужването. Разходихме се пеша из вилната зона, където се намира хотела и ми направиха впечатление Виладжио (по една случайност разбрахме, че собствениците на нашия хотел и Виладжио са същите, т.е. обслужването би трябвало да е на същото ниво). Имаше и един "Алексис" или нещо такова беше, но за там мнение не мога да дам, хареса ми като минахме покрай него. В момента не мога да ти дам линкове, но по-късно следобяд ще ти напиша лично.
Избрали сте страхотно място, аз съм очарована, при условие, че съм от морски град. Simple Smile
Много благодаря за предложенията - проверих ги и изглеждат много добре, аи цените са приемливи. Само да попитам вие във Кастро със закуска ли бяхте или не? Ако да, залужаваше ли си тя?

# 338
  • В светлината на слънцето
И аз съм от много доволните от Белвю в Керамоти (говоря за апартаментите, в мезонетите не сме били). Всичко е ново, камериерката чисти всеки ден, има всички възможни удобства, близо е до най-хубавата част на плажа. Единственият им минус е малкият двор.

# 339
  • София
Благодаря ви за отзивите. Сега рових и за други, но наистина са в двете крайности. Единственото ми притеснение е, че се държи от българи... Исках да попитам в най - бликзата част на плажа (спрямо апартаментите) има ли чадъри и шезлонги?

# 340
  • Пловдив
Има, бар Амос е там.

# 341
  • В светлината на слънцето
Чадърите на Амос бийч са срещу консумация. И е много спокойно. Мен това, че апартаментите са на българи изобщо не ме притесни - бяха много мили и внимателни. Като пристигнахме ни бяха охладили апартаментите, бяха заредили минерална вода в хладилника и ни посрещнаха с един огроомен панер с всевъзможни плодове. Честно казано бяха по-внимателни и любезни, отколкото на други места в Гърция, където съм била със собственици гърци.

# 342
  • София
Момичета, харесах си едно местенце в Неа Скиони, но се чудя. Още не съм се отказала от идеята за остров, но Касандра ми се вижда доста по-постижима като за второ море.

Обаче имам спомен, че в миналите теми няколко хора писаха за плажа в Неа Скиони - някои казваха, че е доста каменист, други - че е пясъчен...то май само Peterky твърдеше последното  Simple Smile В крайна сметка, има ли някакво крайно изясняване по въпроса - много ли камъняци има, и най-важното, бързо ли става дълбоко?

Нямам намерение за 5-6 дни да обикалям из съседните села и да търся плажове. Това го правихме през тези две седмици, всеки ден на различен плаж с колата. Навъртяхме сигурно 200 км  Shocked Сега второто ми моренце искам да изляза от хотела по джапанки, пеша да отида до близкия плаж и да не мръдна до обяд  Sunglasses

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 13:37 от Tаис

# 343
  • София
Всъщност имах и още забележки към мезонетите Белвю - и в двете бани имахме проблеми с душовете - единият течеше само отдолу, а другият не можеше да се закрепи на стойката. Мъжът ми успя да поправи единия.
Въобще мезонетите, въпреки че са по-нови от апартаментите, не ми харесаха толкова.
Комуникацията със собствениците беше много лесна, отзоваваха се като им се обадим за някой проблем (пишехме си бележки с камериерката, защото не се засичахме) - напр. за нови батерии на дистанционните. Въпреки че нямахме екстрите, описани от lulumba ми се видяха симпатични хора.
След това бяхме на Тасос и апартаментът беше идеален, като изключим това, че 4 дена собствениците - гърци не ни сложиха батерия на дистанционното за климатика (мъжът ми използва тази от самобръсначката си) и нямаше сапун, който си купихме сами.

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 16:09 от dechy

# 344
Таис, плажът на Неа Скиони е пясъчен с малко камъчета, които не са проблем. Но на влизане в морето също си има, а и бързо става дълбоко. Според мен това не е твоето място  Wink
Ние бяхме там преди 2 години за 4 дни и се радвахме, че не са повече. Самото селце  не ни впечатли с нищо, но наши познати ходиха след нас (за първи път в Гърция) и се върнаха  доволни.

Общи условия

Активация на акаунт